POPCORN написа:Tommi написа:Не мога да разбера защо толкова недоволствате от Гонзо. До участието в евротурнирите (където ни трябва много добър треньор) има доста време. След два дни имаме мач и е по-добре Гонзо да ръководи отбора, отколкото някой, който изобщо е запознат с моментната обстановка. А дори да остане до края на първенството, тази година конкуренцията е по-слаба дори от миналогодишната и Гонзо може да изведе отбора до титлата. Не мога да приема, че Петев и Стоичков са по-големи специалисти от него, а футболистите им са по-класни от нашите. За червените няма какво да говоря, те нека си се смятат за някакъв фактор след една измислена победа.
Батков ти ли си?![]()
Най-обичам като никой не ни брой за живи...ефекта накрая е поразителен
Само не разбирам откъде го вадите това самочувствие като от 10 мача насам един мач не сте изиграли като хората..Продължавайте в същият дух да се мислите за много добър отбор ...накрая ще ви остане само разочарованието
Още повече вие с кой силен отбор играхте,че се мислите за много добри?Черноморец ли, Литекс ли, ЦСКА ли,Лудогорец, Локо Пд ви чака също за първенството....това са 5 кръга, а остават още 10...винаги съм завиждал на самочувествието ви, нищо,че 90% от случайте е без покритие
Аз пък да ви имам безочието, прасенца. Откъде така имате най-голямата футболна база в България? Купихте ли я някога през годините от 48 до 89 г.?