Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivanskiq
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот Ivanskiq » 27 мар 2012 16:35

POPCORN написа:
Tommi написа:Не мога да разбера защо толкова недоволствате от Гонзо. До участието в евротурнирите (където ни трябва много добър треньор) има доста време. След два дни имаме мач и е по-добре Гонзо да ръководи отбора, отколкото някой, който изобщо е запознат с моментната обстановка. А дори да остане до края на първенството, тази година конкуренцията е по-слаба дори от миналогодишната и Гонзо може да изведе отбора до титлата. Не мога да приема, че Петев и Стоичков са по-големи специалисти от него, а футболистите им са по-класни от нашите. За червените няма какво да говоря, те нека си се смятат за някакъв фактор след една измислена победа.

Батков ти ли си? :lol: :lol: Най-обичам като никой не ни брой за живи...ефекта накрая е поразителен :)Само не разбирам откъде го вадите това самочувствие като от 10 мача насам един мач не сте изиграли като хората..Продължавайте в същият дух да се мислите за много добър отбор ...накрая ще ви остане само разочарованието :)Още повече вие с кой силен отбор играхте,че се мислите за много добри?Черноморец ли, Литекс ли, ЦСКА ли,Лудогорец, Локо Пд ви чака също за първенството....това са 5 кръга, а остават още 10...винаги съм завиждал на самочувествието ви, нищо,че 90% от случайте е без покритие :)

Аз пък да ви имам безочието, прасенца. Откъде така имате най-голямата футболна база в България? Купихте ли я някога през годините от 48 до 89 г.?

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 27 мар 2012 16:35

Ако гонзо и мустака ги нямаше още вчера Мъри щеше да е начело на Левски

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 16:36

Adramelech написа:
Chelsea Forever написа:
pirinblg2 написа:Шанса да е Стоилов към този момент е не повече от 5%. И защо смятате че Тонев ще си вкара автогол с Гонзо??? Точно по този начин ще изхвърли Гонзо от Левски..... провал като тренер и лятото си заминава от клуба няма да има никаква длъжност което ще очисти пътя за Стоилов!!!!

Ами ние до лятото какво ще правим???

Ще слушаме как ще видим един по-силен Левски още на следващия мач, после на другия, на третия и така докато Мустака и Тонев не осъзнаят, каква малоумна грешка са направили или докато агитката не вземе нещата в свой ръце (както от НКП-то писаха, че щели да направят).

НКП-то ако вземат нещата в свои ръце , първите които трябва да бъдат изгонени са Батков и Тонев , как ще стане това ?
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 16:37

Gonzi_407 написа:
blue avalanche написа:
danibol написа:Какво предизвика тази загуба. Костов сбърка с оставката. Може и да са го накарали. Защо сега не върнат Мъри. Условията му са: без Гонзо, 15 000 заплата и Батков да му върне 100 000 от предишни дългове. За Гонзо няма кой да им се сърди много, а финанси в клуба има( толкова спонсори).

Не е въпросът за Гонзо и сърдене!Ако всеки кандидат-треньор почне да "иска този за директор" или "да не иска онзи за директор",къде ще му излезе края?Не съм чул на Запад,че и на Изток,треньорите да си "избират" директорите!А ти?

ДА! И за това отказват да стават треньори. Не мислиш ли че отказите на голяма част от треньорите да работят с гонзо, може да се окаже че причината е в него?

Аз си мисля,че голяма част от кандидат-треньорите използват присъствието на Гонзо,за да оправдаят собственото си малодушие!А,когато той наистина се намеси,има си начин.Костов го показа!Не казвам,че си тръгна заради Гонзо,но показа как стават тия неща!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 27 мар 2012 16:37

Мисля, че феновете на другите отбори вече спокойно могат да пеят на мачовете срещу нас: "Кога на Гонзо паднете..." :mrgreen:

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 27 мар 2012 16:38

Ако Гонзо пак стане треньор,това ще му е най-наглата и проста постъпка в кариерата му на ръководител в Левски.Няма ли най после да се осъзнае или пък някой да му каже,че тая треньорска работа не е за него.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 27 мар 2012 16:39

Единственото спасение за Левски е Гонзо да се хване на въдицата и да стане треньор на този Левски. 100% ще се провали и на лято ще го изхвърлят като мръсно коте от клуба. Това е замислил Тонев. Той не е вчерашен, в началото не можеха да се гледат с Гонзо, но после Тонев му стисна ръката. Както се казва най-големия си враг го дръж най-близко до себе си. Сега, понеже е много умен, ще го натресе за треньор и после Гонзо като лапне въдицата ще бъде изритан и никой няма да каже копче :)
Ей, хитър е този Тонев да знаете :)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 16:39

rocknrolla написа:НКП-то ако вземат нещата в свои ръце , първите които трябва да бъдат изгонени са Батков и Тонев , как ще стане това ?

Това трябва тях да питаш, защото те са го писали това. Сигурно както розовите изгониха Черепа или както изгониха Христолов от Ботев...

За едно нещо съм съгласен с Наско обаче ... в Левски трябва голяма метла и да се разкарат доста хора, като се почне от най-високото ниво.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 27 мар 2012 16:40

RIR написа:Мисля, че феновете на другите отбори вече спокойно могат да пеят на мачовете срещу нас: "Кога на Гонзо паднете..." :mrgreen:

Те ще пеят:
''Кога на Гонзо паднахме шампиони станахме"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 мар 2012 16:40

POPCORN написа:
Tommi написа:Не мога да разбера защо толкова недоволствате от Гонзо. До участието в евротурнирите (където ни трябва много добър треньор) има доста време. След два дни имаме мач и е по-добре Гонзо да ръководи отбора, отколкото някой, който изобщо е запознат с моментната обстановка. А дори да остане до края на първенството, тази година конкуренцията е по-слаба дори от миналогодишната и Гонзо може да изведе отбора до титлата. Не мога да приема, че Петев и Стоичков са по-големи специалисти от него, а футболистите им са по-класни от нашите. За червените няма какво да говоря, те нека си се смятат за някакъв фактор след една измислена победа.

Батков ти ли си? :lol: :lol: Най-обичам като никой не ни брой за живи...ефекта накрая е поразителен :)Само не разбирам откъде го вадите това самочувствие като от 10 мача насам един мач не сте изиграли като хората..Продължавайте в същият дух да се мислите за много добър отбор ...накрая ще ви остане само разочарованието :)Още повече вие с кой силен отбор играхте,че се мислите за много добри?Черноморец ли, Литекс ли, ЦСКА ли,Лудогорец, Локо Пд ви чака също за първенството....това са 5 кръга, а остават още 10...винаги съм завиждал на самочувествието ви, нищо,че 90% от случайте е без покритие :)

Не мисля, че сме много добър отбор. Просто не сме по-слаби от другите отбори с претенции.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”