Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
най-добре СПЕЦИАЛНИЯ след мача в Кипър да лети за София и това е заедно с Гонзо в тандем..... (шегувам се разбира се) .....ГОНЗО е новия стар водач на сините!!!!
-
- Контакти:
asenkolev написа:Винкел мина през Герена-оцелели нема!![]()
![]()
вие не се открехвайте много-много, че последния път когато се заядохте с нас, седяхте във Б-група седем години

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
pirinblg2 написа:най-добре СПЕЦИАЛНИЯ след мача в Кипър да лети за София и това е заедно с Гонзо в тандем..... (шегувам се разбира се) .....ГОНЗО е новия стар водач на сините!!!!
Иво Тонев и представа си няма какъв автогол си вкарва с гонзо...
pirinblg2 написа:най-добре СПЕЦИАЛНИЯ след мача в Кипър да лети за София и това е заедно с Гонзо в тандем..... (шегувам се разбира се) .....ГОНЗО е новия стар водач на сините!!!!
Ами ако така наречения Специален бъде прецакан по някакви неведоми пътища от Апоел само в БГ отбор ще си намери работа

- Adramelech
- Контакти:
milen.hristov написа:Иначе един Бардон също би бил удачен избор, като временен вариант.
Изникв апознатият проблем, НЕ БИ РАБОТИЛ с Гонзо[/quote]
Това няма как да знаем, без да са го питали. Пък и човекът винаги се опитва да помогне на Левски (сам си го каза, пък и всеки трансферен прозорец предлага играчи). Според мен Бардон си е идеален вариант за временен треньор (а защо не и за по-дълго), бил е в Левски вече, знае какви хубостници имаме за ръководители, знае какви ниви са терените, говори български (нещо което сърбите, които бяха в Левски не успяха). Остана само тиквите в ръководството да се сетят за него.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- asenkolev
- Контакти:
allez_les_blues написа:asenkolev написа:Винкел мина през Герена-оцелели нема!![]()
![]()
вие не се открехвайте много-много, че последния път когато се заядохте с нас, седяхте във Б-група седем години
Бях там, видях как.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- Обичам Левски
- Контакти:
Вън Боклуците от Левски (София) !!!
Последна промяна от Обичам Левски на 27 мар 2012 15:58, променено общо 1 път.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
redpride написа:Хубаво не искате Гонзо, но кой да дойде в този момент? Според мен трябва да е българин, който познава добре А група, защото чужденец няма да се справи. С парите от руснацити може да се намери добър треньор, но от лятото. От бългаското първенство също трудно ще се вземе точния човек. Херо има договор, болен е и едва ли ще дойде в Левски при това напрежение. Когато се излекува да, но в момента е изключено. Той обаче отказа още миналато първенство и явно има причини да не идва. Илиан Илиев има договор с Берое до края на сезона и няма, как да напусне. Отделно той не се разбира с Гонзо и заради него отказва вече два пъти. Вариант е за лятото. Пенсионерите, като Георги Василев и Грозданов не са на мода на Герена. Остава Мъри, но без Сираков и той не се справя. Доказа го престоя му в Литекс. Батков не дава и дума да се чуе за Наско и затова и Мъри ще откаже. Както виждате за доиграване на сезона остана само Гонзо. Лош, добър само той може да води отбора, макар мой все още да няма лиценз. Треньорските му умения ги видяхме миналата година. Ще изкара до май месец и тогава Батков ще намери чужденец с добра заплата, Левски може да си го позволи. Има и една по-смела алтернатива - Радуканов, но едва ли на Герена ще го приемат с отворени обятия след 3:1 и обясненията му в любов, към ЦСКА!
Най-обичам чорбар да ми обяснява на мен кое е най-доброто за Левски!!! Айде нема нужда, левскарите знаем кое Е добре за нашият любим клуб и то в никакъв случей не е ГОНЗО!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 27 мар 2012 16:00, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- rocknrolla
- Контакти:
allez_les_blues написа:asenkolev написа:Винкел мина през Герена-оцелели нема!![]()
![]()
Последният път когато паднахме на Герена от Миньор беше на 23.02.1985 година с 2-3 , след това станахме шампиони същата година , дано и тази година нещата се развият по този начин .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Най-голямата измама е да представят гонзо като спасител! Това е гробокопача на ЛЕВСКИ! По-добре някой от треньорите на децата, млад но с желание и възможност за работа от колкото този комплексиран малограмотен тип!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!