http://www.youtube.com/watch?v=jlzT0qiHjQA
Гледам с носталгия този велик мач и си мисля, че повече никога няма да видя подобен триумф...
А относно екипа на ЦСКА то едва ли има по подходящ от изцяло червения - този екип е символ на онзи незабравим могъщ ЦСКА от 80-те.
Много ми се иска да го върнат, тези бели гащи са смешни.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Сегашният ни екип е един от най-добрите в последните години - разбира се това е лично мое мнение. Чисто червено ще изглежда малко зле. Любим ми остава чисто черният.
YA GUNNERS YA
кой ще пуска тема за мача с Видима
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Iso24 написа:http://www.youtube.com/watch?v=jlzT0qiHjQA
Гледам с носталгия този велик мач и си мисля, че повече никога няма да видя подобен триумф...
А относно екипа на ЦСКА то едва ли има по подходящ от изцяло червения - този екип е символ на онзи незабравим могъщ ЦСКА от 80-те.
Много ми се иска да го върнат, тези бели гащи са смешни.
Ще видиш,само почакай
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Мнение номер 1000 ми е - Само ЦСКА!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Обичам Левски
- Контакти:
До всички червени фенове !!!
Вече имате пълно право на всякакви базици срещу нашия отбор.Левски умря току що със назначението на Гонзо.Благодаря предварително,честита ви титла.
Re: До всички червени фенове !!!
Обичам Левски написа:Вече имате пълно право на всякакви базици срещу нашия отбор.Левски умря току що със назначението на Гонзо.Благодаря предварително,честита ви титла.
Ние не сме такива лешояди като вас.И между нас има такива,но като цяло нямаме вашия стремеж да стъпчем падналия.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Обичам Левски
- Контакти:
Стойчо когато го повикаха в ЦСКА се отзова на секундата. Съдеше се с боклуците, караше се, но бе готов да помогне в тежък момент. Нашите "легенди" кой се дърпа, кой условия поставя, кой само плюе.
- ralka_levskarka
- Контакти:
И ква е тая тема сега? Боже, спрете се и бъдете зад отбора си, че ми писна!
И ти като отбора срещу Миньор направо срина тъпомера.
И ти като отбора срещу Миньор направо срина тъпомера.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Old_death написа:Обичам Левски написа:Вече имате пълно право на всякакви базици срещу нашия отбор.Левски умря току що със назначението на Гонзо.Благодаря предварително,честита ви титла.
Ние не сме такива лешояди като вас.И между нас има такива,но като цяло нямаме вашия стремеж да стъпчем падналия.
Лошото е, че гледайте как стоят нещата.
До преди 2 седмици - в Левски всичко е наред, в ЦСКА леш и мъка.
Сега - в Левски стана леш и мъка, покрай ЦСКА добри новини.
Е, няма ли как да е наред поне за 1 месец всичко и в двата отбора?
Защото истината е, че колкото и да се плюем по форумите и нас и вас ни обединява поне едно нещо - обичаме си отбора и искаме да му се радваме на стадиона.