Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
Ако Гонзо стане треньор на Левски, няма да е добре за ЦСКА. Защото при това положение тройчо със сигурност ги води към сламената титла. А в Турция Галатасарай почти сигурно е първи.Тройчо да се поогледа, че да не стане пак някой сакатлък 

СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
allez_les_blues написа:Гонзо вместо да се натиска за треньор, по-добре да почва да тренира, и от другия сезон да се връща на терена.Нищо че е на 36.За нащо първенство, и на 36 пак ще е страшилище,пък и в световен мащаб има много такива примери-Гигс, Дел Пиеро...а Мартин Палермо на 39 години, до миналата година наказваше Ривър Плейт в голямото дерби на Аржентина...
Ромарио игра и след 40, но да сравняваш гонзо с тези футболисти....

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
alexveselinov написа:Николай Йорданов свири Левски - Лудогорец .Този ще ни закопае
Този Йорданов от къде пак изникна,този е страшна гад,ние къде сме цъфнали и завързали,тоя ще ни довърши да знаете.помня го аз мача с Ловеч който играхме с 9 човека, заради тази мижитурка.
Adramelech написа:шивача написа:след малко ще има "извънредно, Гонзо отказа на Левски"
Ако това стане, имаш една бира от мене
От мен една каса

- tzvetan_tee
- Контакти:
"Не са ме търсили, а и знаете, че аз имам сериозни лични причини да остана в Бургас. Плюс това имам договор, фенове, отбор, които не мога да зарежа с лека ръка", заяви Димитров пред нашата медия. Sportni.bg
ХЕРО ВЪОБЩЕ НЕ Е БИЛ СРЕД 3-ТЕ ВАРИАНТА, КАКТО ВЕРОЯТНО И ИЛ.ИЛИЕВ, ПОНЕ ДО-КОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВАТ ДУМИТЕ МУ !!!
ХЕРО ВЪОБЩЕ НЕ Е БИЛ СРЕД 3-ТЕ ВАРИАНТА, КАКТО ВЕРОЯТНО И ИЛ.ИЛИЕВ, ПОНЕ ДО-КОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВАТ ДУМИТЕ МУ !!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 15:32, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- BLUE CHAMPIONS
Прощавайте за въпроса, но някой да знае в колко часа е следобед??? 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
grasiani написа:alexveselinov написа:Николай Йорданов свири Левски - Лудогорец .Този ще ни закопае
Този Йорданов от къде пак изникна,този е страшна гад,ние къде сме цъфнали и завързали,тоя ще ни довърши да знаете.помня го аз мача с Ловеч който играхме с 9 човека, заради тази мижитурка.
да ама от тогава след като го награбихме яко, май си взе бележка.После ни свири срещу Черно Море във Варна, и бихме 3:2-това май е единствената ни победа на "Тича" от 5-6 години поне.Даже морето имаха големи претенции тогава, щото ни даде дузпа
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:шивача написа:Anyway написа:
Абе като искат нападател Гонзо да влиза а да не се мъчи като треньор...
Гонзо има слабо оросяване на лактите, така че отпада
ти недей гледа нас- гледай Лудогорец.Наща "отече" тя-уйде коня у реката, ама ония рязаните нема да се откажат лесно, имат и доста лека програма...а последния кръг може да е финал за титлата в Разград
майтап да става, ся сте ми паднали, че след ден два може да се обърне палачинката

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- tzvetan_tee
- Контакти:
"Не са ме търсили, а и знаете, че аз имам сериозни лични причини да остана в Бургас. Плюс това имам договор, фенове, отбор, които не мога да зарежа с лека ръка", заяви Димитров пред нашата медия. източник - Sportni.bg
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
allez_les_blues написа:шивача написа:Anyway написа:
Абе като искат нападател Гонзо да влиза а да не се мъчи като треньор...
Гонзо има слабо оросяване на лактите, така че отпада
ти недей гледа нас- гледай Лудогорец.Наща "отече" тя-уйде коня у реката, ама ония рязаните нема да се откажат лесно, имат и доста лека програма...а последния кръг може да е финал за титлата в Разград
И завод за лекарства имат