Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 15:12

tzvetan_tee написа:И как ще разберем не ми е ясно... Ако ти е харесала играта на Левски (играта !!!), след проведените 3 лагера на карибите и къде ли не, след закупуването на класните Рамос, Пинто и Жунуньо срещу отборите чиито футболисти не взимат заплати и премии с месеци, които лагерите им са в Павел Баня и т.н. Смяташ ли, че Левски трябва да се мъчи срещу Монтана, Ботев и Миньор, предвид условията за работа, ако да ще ти го купя Костов да те тренира :) :) :) :) ЕВАЛА ТИ ПРАВЯ БРАТ !!!

Левски се "мъчеше" не заради Костов,а защото така бяха решили едни лигльовци със сини фанелки!!!Капиш?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 15:12

tzvetan_tee написа:И как ще разберем не ми е ясно... Ако ти е харесала играта на Левски (играта !!!), след проведените 3 лагера на карибите и къде ли не, след закупуването на класните Рамос, Пинто и Жунуньо срещу отборите чиито футболисти не взимат заплати и премии с месеци, които лагерите им са в Павел Баня и т.н. Смяташ ли, че Левски трябва да се мъчи срещу Монтана, Ботев и Миньор, предвид условията за работа, ако да ще ти го купя Костов да те тренира :) :) :) :) ЕВАЛА ТИ ПРАВЯ БРАТ !!!

С резултатите от мачовете и мястото на Левски в крайното класиране! Хубава или не, Костов има ЕДНА загуба в първенството и ако не беше Гонзо, сега можеше да сме пред Лудогорец и ЦСКА или забрави на кое място и колко победи и загуби имахме при Гонзо? И аз искам Левски да громи противника, но това няма как да стане, няма такъв отбор, който винаги да бие (даже Реал и Барса не го правят). Казах ти, ако алтернативата на Костов е Гонзо или Мъри ...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 мар 2012 15:12

Абе защо имам чувството,че ако бяха избрали Гонзо,Тонев ще ше да го каже веднага след срещата :?

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 27 мар 2012 15:12

Chelsea Forever написа:
Cooler написа:Какви са тея глупости- на обяд, следобяд, вечерта, освен да го кажат в четвъртък на загрявката преди мача . :x

Ако ще е Гонзо да не го казват,че направо... :cry:

Вероятно ще е Гонзо, но ако е така защо се бавят, какво има да преговарят с него. Излишно е това чакане, в другиден има решаващ мач те стоят вече 2 дена без треньор. :shock:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 мар 2012 15:13

То хубаво следобед..ама са кво е...сутрин ? А и отделно не е посочил кой ден... :shock: Накрая май Иво Тонев ще ни е тренер...
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 мар 2012 15:13

Ами то стана следобед вече, ако не е искал да каже утре следобед.То човек като се чуди много ,накрая взема най -неправилното решение.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 15:13

pirinblg2 написа:
Gonzi_407 написа:
pirinblg2 написа:Още вчера преди да се появят каквито и да е слухове ви казах от сигурен източник че Стоилов ще поеме Левски,а не е изключено и Гонзо да довърши сезона...Към този момент шансовете са 80% Гонзо да довърши сезона с Левски и 20% Мъри да поеме отбора!!!!!! Информацията ми е от много сигурен източник!!!!

Не мога да ти повярвам поради простата причина, че Мъри да се върне означа да изритат инжинера, а той здраво лиже на борат ан@л@ така, че не знам дали има шанс да се случи

Ами намери темата за това че Костов вече няма да води Левски и виж в колко часа какво съм написал :) колкото и лошо да звучи...Гонзо ще довърши сезона...с което и мераците ни за титла....си отиват!!!!!

Това не беше инфо, още след мача беше ясно че Костов е пътник, казвам че от твоята горна информация излиза, че гонзо и Мъри ще работят заедно, което е напълно не възможно!
Като ти гледам ника или Вуйчо Ваньо или Башлиев ти снасят :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 мар 2012 15:15

Бижутера, ще е новия треньор.С помощници....Гаджев и Тасевски :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 15:15

NO MERCY написа:Абе защо имам чувството,че ако бяха избрали Гонзо,Тонев ще ше да го каже веднага след срещата :?

И аз така си мисля, че може би още има надежда да не е Гонзо...а и е странно по ранното напускане на Дончо Донев?!?!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 15:17

Батков така и така само дрънка. Защо не се пробва като треньор :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”