Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pirinblg2
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот pirinblg2 » 27 мар 2012 15:07

Още вчера преди да се появят каквито и да е слухове ви казах от сигурен източник че Стоилов ще поеме Левски,а не е изключено и Гонзо да довърши сезона...Към този момент шансовете са 80% Гонзо да довърши сезона с Левски и 20% Мъри да поеме отбора!!!!!! Информацията ми е от много сигурен източник!!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 15:07

Stanislav_Ivanov написа:Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви след срещата си с Тодор Батков в кантората на адвоката, че решението за нов треньор на „сините“ ще бъде оповестено днес следобед.

Пред огромна тълпа журналисти застанали на входа на улица Алабин, Тонев каза: „Ще ви съобщим решението си следобед. Предполагам, че ще бъдете на стадиона.“

„Оставете ни да се видим за пет минути с него“, заяви Тонев посочвайки Георги Иванов.

Три минути по-рано сградата бе напусната от главния селекционер Дончо Донев.

Абе тоя какво само ни размотава, утре, следобед, над вечер, в полунощ.... да казва какво са измъдрили и това е
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 мар 2012 15:07

SANSIRO7 написа:Мисля, че няма никакво значение кой ще е тренЬор да края ан сезона. По-важно е да се избере кой ще е от другия сезон. Да се търсят играчи съобразени с неговите виждания и когато започне подготовката всички да са на линия! Даже ако трябва от сега да се играе според тактиката на избрания трнЬор пък каквото стане.

Не мислиш че отлаганията във времето станаха твърде много. Все Гонзо става треньор и все от лятото или от зимата ще градим нов отбор с нов треньор и неговите виждания и накрая ни натрисат някой като Гонзо, Достанич, Костов или Ясен. Смешна работа.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 27 мар 2012 15:08

Какви са тея глупости- на обяд, следобяд, вечерта, освен да го кажат в четвъртък на загрявката преди мача . :x

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 27 мар 2012 15:09

Cooler написа:Какви са тея глупости- на обяд, следобяд, вечерта, освен да го кажат в четвъртък на загрявката преди мача . :x

Ако ще е Гонзо да не го казват,че направо... :cry:

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 мар 2012 15:10

Тонев почва да дразни много жестоко :evil:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 15:11

С това отлагане за следобяд почва да ми мирише на отнасяне на блага вест до Йовов, вариант 2 чакане на някой мистериозен човек да се появи в 18 на треноировката, вариант 3 и най-вероятен, господин Иванов извежда отбора с тренировачен анцуг с инициали GI head coach :lol:
Извинявам се ако звучи нелепо...но тези хора ни правят на маймуни!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 мар 2012 15:11

kambata написа:
SANSIRO7 написа:Мисля, че няма никакво значение кой ще е тренЬор да края ан сезона. По-важно е да се избере кой ще е от другия сезон. Да се търсят играчи съобразени с неговите виждания и когато започне подготовката всички да са на линия! Даже ако трябва от сега да се играе според тактиката на избрания трнЬор пък каквото стане.

Не мислиш че отлаганията във времето станаха твърде много. Все Гонзо става треньор и все от лятото или от зимата ще градим нов отбор с нов треньор и неговите виждания и накрая ни натрисат някой като Гонзо, Достанич, Костов или Ясен. Смешна работа.

Мисля! И много други работи мисля. Но това в което вярвам е, че никой не може да ни вдигне и да ни направи шампиони за 10 кръга с тези играчи /визирам едни трима халфове главно/!

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 27 мар 2012 15:11

Gonzi_407 написа:
pirinblg2 написа:Още вчера преди да се появят каквито и да е слухове ви казах от сигурен източник че Стоилов ще поеме Левски,а не е изключено и Гонзо да довърши сезона...Към този момент шансовете са 80% Гонзо да довърши сезона с Левски и 20% Мъри да поеме отбора!!!!!! Информацията ми е от много сигурен източник!!!!

Не мога да ти повярвам поради простата причина, че Мъри да се върне означа да изритат инжинера, а той здраво лиже на борат ан@л@ така, че не знам дали има шанс да се случи

Ами намери темата за това че Костов вече няма да води Левски и виж в колко часа какво съм написал :) колкото и лошо да звучи...Гонзо ще довърши сезона...с което и мераците ни за титла....си отиват!!!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 15:11

allez_les_blues написа:ако назначат Гонзо отново, това може да означава две неща- или е решено предварително ЛЕВСКИ да е шампион-т.е. при това положение нема никакво значение кой е треньор, или тия нещастници са продали титлата-я на боклукчиите, я на Домусчиев....

Има логика, но с гонзо по-скоро се отказваме
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Архив”