Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
И в Европа има прецедент в който на голям отбор слагат несъответстващи за амбициите треньори. Това е Интер. Там след Моуриньо се изредиха набързо няколко треньора и провала е налице.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- tzvetan_tee
- Контакти:
Adramelech написа:tzvetan_tee написа:Абе смешо какво ми слагаш думи в устата !? Вьобще не искам Гонзо, просто ме е яд, че сте слепи и защитавате Костов !!! Щом казвам, че Костов не става и че Гонзо е същия не е трудно да се досетиш какво имам предвид !!! Бахти интригантите![]()
![]()
Не знам дали съм смешо (не си и ти човекът, който да ми го каже това), но само слепец не може да види, че играта се подобряваше в сравнение с тази от първия полусезон, само слепец не може да види, че играчите, които дойдоха са по-добри от останалите, само слепец не може да види, че тримата амигос (Йовов, Гаджев и Тасевски) или са станали куци коне или са решили да бойкотират и Костов с право ги държеше резерви. При алтернатива Мъри (без Наско) или Гонзо ... с двете ръце и двата крака съм за Костов. Ще се усетите, че е голяма грешка махането му, но тогава ще е късно!
И как ще разберем не ми е ясно... Ако ти е харесала играта на Левски (играта !!!), след проведените 3 лагера на карибите и къде ли не, след закупуването на класните Рамос, Пинто и Жунуньо срещу отборите чиито футболисти не взимат заплати и премии с месеци, които лагерите им са в Павел Баня и т.н. Смяташ ли, че Левски трябва да се мъчи срещу Монтана, Ботев и Миньор, предвид условията за работа, ако да ще ти го купя Костов да те тренира

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Adramelech написа:
Е аз за това казах официално
Иначе един Бардон също би бил удачен избор, като временен вариант.
Да и аз мисля ,че Бардон не е лош вариант, ама дали въобще гравитира в кратуните на белотното каре

Ако Гонзо поеме отбора,значи пак догудина ще мислим за титла ,а може и за по-догодина... 

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви след срещата си с Тодор Батков в кантората на адвоката, че решението за нов треньор на „сините“ ще бъде оповестено днес следобед.
Пред огромна тълпа журналисти застанали на входа на улица Алабин, Тонев каза: „Ще ви съобщим решението си следобед. Предполагам, че ще бъдете на стадиона.“
„Оставете ни да се видим за пет минути с него“, заяви Тонев посочвайки Георги Иванов.
Три минути по-рано сградата бе напусната от главния селекционер Дончо Донев.
Пред огромна тълпа журналисти застанали на входа на улица Алабин, Тонев каза: „Ще ви съобщим решението си следобед. Предполагам, че ще бъдете на стадиона.“
„Оставете ни да се видим за пет минути с него“, заяви Тонев посочвайки Георги Иванов.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви след срещата си с Тодор Батков в кантората на адвоката, че решението за нов треньор на „сините“ ще бъде оповестено днес следобед.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Вариантът с Георги Иванов лично за мен изглежда абсурден,освен ако не се постигне споразумение с другият човек,с когото се преговаря(неговото име нарочно не се споменава).
А също така,Иво Тонев е достатъчно интелигентен и перфектно осъзнава,че ще си вкара страхотен автогол с назначаването на Гонзо!
А също така,Иво Тонев е достатъчно интелигентен и перфектно осъзнава,че ще си вкара страхотен автогол с назначаването на Гонзо!
Мисля, че няма никакво значение кой ще е тренЬор да края ан сезона. По-важно е да се избере кой ще е от другия сезон. Да се търсят играчи съобразени с неговите виждания и когато започне подготовката всички да са на линия! Даже ако трябва от сега да се играе според тактиката на избрания трнЬор пък каквото стане.
Blue Mind написа:Ако Гонзо поеме отбора,значи пак догудина ще мислим за титла ,а може и за по-догодина...
А може и само да си мислим за титла.... което е по-лошия, но реалистичен вариант
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
NO MERCY написа:Очаквайте новините "Стоилов и Левски не успяха да се разберат ,Гонзо поема клуба до края на сезона"
"Гонзо : аз ще водя отбора , а лятото ще мислим.
"Тонев : В този момент е доста трудно да привлечем качествен треньор ,защото повечето от тях имат ангажименти с отборите си "
Аз си мислех абсолютно същото, пак ще замажат положението по този начин и за съжаление пак ще станем за смях. Съжалявам за Костов, защото по лични наблюдения работеше много добре, просто скъпите ни футболисти нещо се изнежиха. Батков не трябваше да приема оставката му, а да поговори с него и да изяснят ситуацията. Може би ако не я беше приел Костов нямаше да напусне. В крайна сметка с тези футболисти не може да се надяваме на добра игра, поне да си взимат мачовете, Костов го правеше възможно.