Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 мар 2012 14:41

tzvetan_tee написа:
turbogena написа:
Parmalat написа:Илиан Илиев официално каза че няма да е треньор на Левски,Херо си остава в Черноморец всичко клони към новия ви треньор да е добре познатия стар такъв Гонзо.Ако това стане ще искате Костов да си беше останал.

И аз и blue avalanche ги предупредихме - ще плачете за Костов :idea:

Гонзо е по-добре от Костов, резултатите и при двамата са си същите.. само дето Костов никога няма да може да ги надъха за важните мачове...

Видяхме го колко ги надъха в мачовете с червените и Лудогорец. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 27 мар 2012 14:41

turbogena написа:
Parmalat написа:Илиан Илиев официално каза че няма да е треньор на Левски,Херо си остава в Черноморец всичко клони към новия ви треньор да е добре познатия стар такъв Гонзо.Ако това стане ще искате Костов да си беше останал.

И аз и blue avalanche ги предупредихме - ще плачете за Костов :idea:

за жалост не само Вие...Всичко в този клуб се прави като че ли нарочно Левски да загуби колкото се може повече фенове...На никой не му пука, само ние си хабим нервите и здравето на стадиона и вкъщи

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 мар 2012 14:43

И аз и blue avalanche ги предупредихме - ще плачете за Костов :idea:[/quote]
Гонзо е по-добре от Костов, резултатите и при двамата са си същите.. само дето Костов никога няма да може да ги надъха за важните мачове...[/quote]
едни и същи ти очи имаш ли?[/quote]
Играта е различна така ли ??? Какво ти харесва при Костов ?! Бие ни Локо бие ни Миньор, бият ни Заря, Таврия..едвам бием Монтана и Ботев Вр !!! Но по-важното игра няма просто НЯМА !!! Ако има дори минимална промяна тя се дължи не на неадекватния и неможещ да говори Костов, а на новите класни попълнения + Калво!!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 14:43, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 14:43

tzvetan_tee написа:Гонзо е по-добре от Костов, резултатите и при двамата са си същите.. само дето Костов никога няма да може да ги надъха за важните мачове...

Човек, 1 април е след няколко дена :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 27 мар 2012 14:43

Ама се бавят нещо тия ръководители ....сиг четът форумите и умуват:)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 14:44

Che Guevara написа:Ама се бавят нещо тия ръководители ....сиг четът форумите и умуват:)

Може би цакат белот 2 от 3 :lol:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 мар 2012 14:45

Adramelech написа:
tzvetan_tee написа:Гонзо е по-добре от Костов, резултатите и при двамата са си същите.. само дето Костов никога няма да може да ги надъха за важните мачове...

Човек, 1 април е след няколко дена :lol:

Костов не става !!! За 4 месеца един мач нямаме силен (говоря за игра, не резултат) Светкавица, Таврия, Заря, БАТЕ, Стяуа, Черно Море, Монтана и Миньор...С какво Костов ви доказа че е "можещ, интелигентен и заслужаващ да остане". Та той едвам говори и това, което казва обикновено не му се разбира или е глупост (интелигентността отпада). За мен той е психично болен, не знам видяхте ли му истерията срещу Кокала. Всички, които го харесват, го харесват, защото донесе гумени кълбета, на които играчите подскачат и стават "МЕСИ И ШАВИ" и защото според него "сме велики и ще играем като Барса, без нападател" и защото унижи Йовов, насред Герена. Как разбрахте вие, че е интелигентен ?!?! Играта при Гонзо е същата като при Костов, ако има промяна се дължи на новите класни попълнения !!! КОСТОВ НЕ СТАВА !!!
П.С. Да се върне Ясен Петров !!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 14:47, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 мар 2012 14:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 27 мар 2012 14:46

Едно не може да се отрече на Титан като тръгнат да режат месо го режат до кост(треньор,спортен директор0всичко на куп.Докато нашият "мозъчен тръст" със стари к...и,нов бардак иска да прави!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 мар 2012 14:46

Theos написа:
Che Guevara написа:Ама се бавят нещо тия ръководители ....сиг четът форумите и умуват:)

Може би цакат белот 2 от 3 :lol:

Аз мисля повече да не гледам български футбол. Няма да ми издържат нервите и вече не е здравословно толкова да се паля. В следващите пет години ще съм пас. Каквото и да постигне този отбор, в смисъл на Боратков, аз няма да се паля. Те просто не го заслужават. Купените титли не заблуждават никого.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”