27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: 27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 14:12

Sh. Group написа:
Adramelech написа:Първо - да ви е честито, нали това искахте и сега няма да плащате наем (май).
Второ - вместо да се радвате, пак Левски ви е устата, то бива комплекси, ама вашето вече си е клинично състояние.

кви комплекси ве мишок - точно левскар ще ми говори за комплекси - комплекс е да пишеш в тема, незасягаща отбора ти и да споделяш мнение без на някой да му дреме за това кво мислиш - така че тия заучените фрази някъде другаде ще ги прилагаш....

Ти ли ще ми кажеш къде да пиша бе? Точно че темата е за ЦСКА и базите, вие за Левски пишете, ако това не е комплекс ...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 мар 2012 14:13

Red Warrior написа:
gilento93 написа:Хайде,честито да ви е.И да не забравите,че държавната директива все пак е за нас а не за вас. :lol: :mrgreen: :lol:

На нас ни дават базата за срок на ползване и при определени финансови условия, при това 15 години по-късно. Освен това ви намират спонсор който да налива по 3 милиона на година. Извинявай, че няма директива... :roll:

Ти явно от ирония не разбираш но както и да е.Хайде със здраве(че аз нещо съм настинал). :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 мар 2012 14:14

мисля си че ремонтите ще започнат след последния домакински мач за сезона, а както Борисов казва мачовете в Европа ще играем на националния стадион. но както казват грамотните хора-трай бабо за хубост :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 14:14

"27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!"
Поправете ме,ако греша,ама концесия не значи собственост,нали?Или,с други думи,базите НЕ СА на клуба...Изображение

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 27 мар 2012 14:15

Red Warrior написа:
redman написа:Договора на ЦСКА с държавата няма нищо общо с договора на Левски с държавата. Нашия е за наем, и не можем да правим каквото и да било по базите без разрешение от министерство на спорта. Това означава още една институция, освен гл. архитект и комисия по строителен надзор, за минаване, т.е. още повече бюрокрация, която ще спъва каквато и да било инвестиционна активност. При това положение не виня Титаните, че просто ще подменят седалките, оградата, дограмата и евентуално козирката, че е опасна за живота. За съжаление ние нямаме един Софиянски и едни областни управители да ни подарят базите абсолютно без никакъв ангажимент. Честно казано, при нашата посещаемост един стадион с четири разделени един от друг сектора, без писта и с двуетажна административна сграда би бил перфектен, но няма да ни се усмихне щастието.

Няма да се маха лекоатлетическите писта. Д.Борисов каза, че има договорка с федерацията по лека атлетика да тренират на стадиона. Както и в залата за баскетбол за тренира художествената гимнастика. Иначе проблемите са многостранни и за съжаление извода е, че не виждам с тези собственици кога ще имаме НОВ МОДЕРЕН стадион. Стига да има пари си мисля, че ще накараме некадърника Диков да позволи.

Нов стадион, може да има но не и на мястото на Армията. Могат да ни дадат място някъде извън София, но то не е атрактивно за никого. Аз бих се радвал ако сменят седалките на целия стадион и най-вече ги чистят преди мач за да ти е комфортно като си на стадиона и да си седнеш спокойно. Да направят поне 8 терена ( няколко на армията и другите на панчарево ) за да има къде да играят и децата и големите, освен това може от време на време да ги дават и на някои мераклии да ритат срещу космически суми ( 200лв - 500лв за час ). Така ще може и да се печели от тях. Въобще ще се радвам много ако тези козметични / други промени на стадиона са видими за публиката. А от друга страна и ние трябва да се научим да ги пазим, така както правим у дома. Защото не е никак яко да видиш пияни / напушени / нервни каквито и да са фенове да трошат седалки по стадиона, да скачат и да ходят по тях. Смятам че ако нещата се поддържат и са красиви и ние ЩЕ БЪДЕМ по толерантни към стадиона и всичко около него.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2012 14:16

blue avalanche написа:"27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!"
Поправете ме,ако греша,ама концесия не значи собственост,нали?Или,с други думи,базите НЕ СА на клуба...Изображение

Точно така!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2012 14:17

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мисля си че ремонтите ще започнат след последния домакински мач за сезона, а както Борисов казва мачовете в Европа ще играем на националния стадион. но както казват грамотните хора-трай бабо за хубост :)

Борисов каза, че ДРУГОТО лято, АКО се класираме за евротурнирите, ще играем на Армията :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 мар 2012 14:17

Борисов каза,че за първата година ще се волжат между 1,5-1,9 милиона лева за ремонти.Това ще обхване смяната на седалките преустройство на входовете и съблекалните.За целия период на ползване от 20 години ще трябва да се инвестират най-малко 20 милиона лева.Нейков пък каза,че ако само за една година не бъде изпълнен ще развалят договора.Като знам държавата с какво строго око гледа на ЦСКА си мисля две неща:
1.Или догодина по това време ще има скандали около токущо разваления договор-сиреч ЦСКА няма да са спазили програмата,
2.Или Българска армия ще има доста по различен изглед в добрия смисъл на думата.
А ако сега Петър Диков не позволи строителство в Борисовата градина,то от ЦСКА ще бъдат в правото си да сезират съда,защото общината се гласи да даде на концесия целия Западен парк,с уговорката вътре концесионерът да ПОСТРОИ заведения и увеселителен парк София ленд 2.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 мар 2012 14:19

Red Warrior написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мисля си че ремонтите ще започнат след последния домакински мач за сезона, а както Борисов казва мачовете в Европа ще играем на националния стадион. но както казват грамотните хора-трай бабо за хубост :)

Борисов каза, че ДРУГОТО лято, АКО се класираме за евротурнирите, ще играем на Армията :roll:

ами да. но тази година ще сме си на васил левски все още, което не го казвам със съжаление или лоши чувства. когато бъде готов и ремонтиран стадиона тогава да бъде
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 27 мар 2012 14:19

Adramelech написа:
Sh. Group написа:
Adramelech написа:Първо - да ви е честито, нали това искахте и сега няма да плащате наем (май).
Второ - вместо да се радвате, пак Левски ви е устата, то бива комплекси, ама вашето вече си е клинично състояние.

кви комплекси ве мишок - точно левскар ще ми говори за комплекси - комплекс е да пишеш в тема, незасягаща отбора ти и да споделяш мнение без на някой да му дреме за това кво мислиш - така че тия заучените фрази някъде другаде ще ги прилагаш....

Ти ли ще ми кажеш къде да пиша бе? Точно че темата е за ЦСКА и базите, вие за Левски пишете, ако това не е комплекс ...

аз ще ти кажа да - проблем ли има ? нито пишеш по темата, нито нищо, така че тих те искам .....
Последна промяна от Sh. Group на 27 мар 2012 14:22, променено общо 1 път.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “ЦСКА”