Може би най-важния ни мач за сезона !!!
Защо е такъв ли ? Защото ако вземем 3 т. (по какъвто и да било начин, дори и Берое да ни надиграе
за нас са важни само точките), то това ще е 5-та поредна победа в шампионата след което следват 2 мача
които на първо четене са задължителни (не че не може да стане сакатлък де) с/у Видима и Светкавица които
може да вдигнат бройката до 7 поредни победи и 21 т. М/у временно другите претенденти влизат в мачове
помежду си Литекс,Лудогорец,Левски. Вземеме ли 3 победи в следващите 3 мача отборът ще е набрал нужното
самочуствие за изключително тежкия край на сезона от 24-ти кръг до края - Славия - ЦСКА /ЦСКА - Ч.Море/
Левски-ЦСКА/ЦСКА-Ботев Вр(единствения по-лек мач)/Миньор - ЦСКА/ЦСКА-Литекс/Лудогорец-ЦСКА .
Нека всеки който не е на работа да дойде на стадиона да подкрепи момчетата и треньорския щаб на ЦСКА !!!
ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
mistreated написа:Makavelli написа:Много труден мач. Берое играе винаги много надъхано срещу ЦСКА. Дано да бием, резултата и играта в този мач са от без значение, най-важното е да няма контузени и 3те точки.
Победата ще дойде, ако публиката подкрепи отбора.
Публиката ще е на Армията, в това съм убеден. Трябва да разбереме, че може би този мач се явява най-важния до този момент и дори с 0,5:0
- mistreated
- Контакти:
mistreated написа:Мачът с Берое в този момент се оказва рубикон за ЦСКА. Отборът е с изключително приповдигнато настроение след 4-тата поредна победа в първенството и трети мач подред без допуснат гол.
Но Берое са корав отбор и ще ни е трудно доста срещу тях. Вземем ли този мач, после ще ни е малко по-леко, защото следват двубои с Видима и Светкавица.
Мисля, че съм го написал вече
Представям си как биха се чувствали двата отбора ако преди да изиграят мачовете си са вече на по 6 точки от нас. Обратното важи с пълна сила, ако ние загубим точки срещу Берое, това ще даде допълнителни криле на съперниците ни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Добре хора какво толкова се притеснявате за Присо???
Досега ЦСКА играл ли мач от пролетта без камерунеца ? Ами не е но в първите 4 мача той беше комичен и направо
пречеше на отбора . Хубаво изигра някои топки в полседните 2 мача ама и сбърка 5 пъти повече !!!
Пускат Якимов/Костов или Томас на негово място , ок нямат скороста на камерунеца но пък имат много по-добро
владеене на топката и ще могат да разиграват много по-добре с Бандата и да го извеждат него .
Кога точно Присо стана незаменим играч за ЦСКА ???
Сега ще го накажат минимум 4 мача и ще видим какво ще стане, може пък да сме по-добри без него !!!
Да при всички случаи е по-добре да го имаме като опция защото в момента няма и 18-здрави играчи но чак
пък да е толкова незаменим не вярвам . За Якимов специално според мен никога не се е изложил и то при
положение ще постоянно го пускат резерва на различни позиции !!!
Досега ЦСКА играл ли мач от пролетта без камерунеца ? Ами не е но в първите 4 мача той беше комичен и направо
пречеше на отбора . Хубаво изигра някои топки в полседните 2 мача ама и сбърка 5 пъти повече !!!
Пускат Якимов/Костов или Томас на негово място , ок нямат скороста на камерунеца но пък имат много по-добро
владеене на топката и ще могат да разиграват много по-добре с Бандата и да го извеждат него .
Сега ще го накажат минимум 4 мача и ще видим какво ще стане, може пък да сме по-добри без него !!!
Да при всички случаи е по-добре да го имаме като опция защото в момента няма и 18-здрави играчи но чак
пък да е толкова незаменим не вярвам . За Якимов специално според мен никога не се е изложил и то при
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ами братле неможе да отречеш, че Присо спечели 3те точки на лаута. Навлиза в добра форма със всеки мач, затова онзи пич каза, че в момента е незаменим.
За Якимов аз не съм много обнадежден, някак си крило не го виждам да се справя добре. Иначе за Костов съм твърдо ЗА да е титуляр всеки мач. Аз си мисля все пак , че Стойче ще ни изненада всички и ще ни пусне Пауна
на мястото на Присо.
А ако говорим за незаменим като цяло-това е Мораес
За Якимов аз не съм много обнадежден, някак си крило не го виждам да се справя добре. Иначе за Костов съм твърдо ЗА да е титуляр всеки мач. Аз си мисля все пак , че Стойче ще ни изненада всички и ще ни пусне Пауна
А ако говорим за незаменим като цяло-това е Мораес
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Pichichi написа:Добре хора какво толкова се притеснявате за Присо???
Пич, не си прав. Присо първите мачове нищо не играеше това е факт. Но в първите мачове освен Мораеш друг май не играеше. Но е факт че последните мачове всички футболисти вдигнаха формата си и Присо е точно един от тези които направиха впечатление, да малко тромав но пък здрав и с много добро подаване. Реално мача с Локо СФ той го затвори с 2рия си гол. В мача с Локо Пд отново той направи паса и след това и гол вкара. Определено почна да влиза във форма и сега хоп 5-6 мача почивка ...
Pichichi написа:Може би най-важния ни мач за сезона !!!
Защо е такъв ли ? Защото ако вземем 3 т. (по какъвто и да било начин, дори и Берое да ни надиграе
за нас са важни само точките), то това ще е 5-та поредна победа в шампионата след което следват 2 мача
които на първо четене са задължителни (не че не може да стане сакатлък де) с/у Видима и Светкавица които
може да вдигнат бройката до 7 поредни победи и 21 т. М/у временно другите претенденти влизат в мачове
помежду си Литекс,Лудогорец,Левски. Вземеме ли 3 победи в следващите 3 мача отборът ще е набрал нужното
самочуствие за изключително тежкия край на сезона от 24-ти кръг до края - Славия - ЦСКА /ЦСКА - Ч.Море/
Левски-ЦСКА/ЦСКА-Ботев Вр(единствения по-лек мач)/Миньор - ЦСКА/ЦСКА-Литекс/Лудогорец-ЦСКА .
Нека всеки който не е на работа да дойде на стадиона да подкрепи момчетата и треньорския щаб на ЦСКА !!!
За титла трябва да броиш и мачовете със Славия и морето като сигурни, пък после ще видим
- Червени_шампиони
- Контакти:
1:0 Карачанаков или Жуниор Мораеш
Ей и утре всички на стадиона...който има възможност да дойде, но не е на "Армията" да му *** майката!

Ей и утре всички на стадиона...който има възможност да дойде, но не е на "Армията" да му *** майката!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:1:0 Карачанаков или Жуниор Мораеш
Ей и утре всички на стадиона...който има възможност да дойде, но не е на "Армията" да му *** майката!![]()
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Pichichi написа:Може би най-важния ни мач за сезона !!!
Помним 2008/2009 с 10-те поредни победи на Л. Пенев и накрая,точно както този сезон се събраха мачове срещу по-претенциозни отбори.Дано не се получи Дежавю.