Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов
Посочете ми един треньор, който е бил изгонен от някой клуб след като е постигнал дадени успехи, и след като се е върнал, да е постигнал подобни? Помните ли първия престой на Гочето и Желязков и втория? Костов си беше чудесен вариант за нас, но стана жертва на нашенската простотия. Миналия ден Миньор играха на върха на възможностите си, а ние играхме с 50%, а някои играчи пък бяха пълни нули. Има и такива мачове, но лично аз бях почнал да виждам наченки на подобрение в играта- играта в защита примерно. Новите попълнения смятам, че също трябва да се оценят по достойнство. Костов направи нещо, което много молко се решиха да направят в Левски- разкара вечната надежда от Лом, връзкаря Балтанов, суперскъпия спънат кон Арс, остави кмета резерва, Иво Иванов и той извън групата остава, Дани Младенов вън, и му трябваше още малко за да разкара и македонското леке. Левски в момента куца само заради халфовата линия- Тасевски е просто за разстрел, Гаджев освен да се нерви и псува друго май не прави, Иван Цветков и той нещо се лута. Грийн правилно остава извън групата- формата му е далеч от това което беше миналата година. Просто човека не е свикнал с българската футболна джунгла и веднага при първия провал си подаде оставка. А това, че Левски играе без нападател, Костов е най- малко виновен. По време на подготовката няколко пъти заяви какъв тип футболист му трябва за нападател, но ние не можахме да го осигурим. Аз съм сигурен, че и Алекс Фергюсън да дойде, с този материал толкова. Македонското леке ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.
- milen.hristov
- Контакти:
Ето ви и другата желана анкета
levski/viewtopic.php?f=1&t=81639&p=2122261#p2122261
Искате ли Г.Иванов в Левски
- blue magic
- Контакти:
milen.hristov написа:Ето ви и другата желана анкета
При положение, че Гонзо е трети по гласове в предишната ти анкета - "Кой искате за треньор на ЛЕВСКИ" смятам, че тази анкета не само е безмислена, но и манипулативна. А анкета за Батков защо не пуснеш. След това и за Иво Тонев.
Аз самия гласувах не за Гонзо, а за Херо и си изказах мнението по въпроса.
Изобщо изместваме страшно много темата за нов треньор. Може би тема "Трябва ли Мъри да поставя условия ако държи на ЛЕВСКИ?" е далеч по подходяща.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- rocknrolla
- Контакти:
IИлиан Илиев е новият треньор на Левски .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
СВОБОДЕН написа:Los Che написа:Новият треньор на ПФК"Левски1914"АД ще говори перфектно руски, поносимо испански и е завършил Висшата треньорска школа в Москва 2004г.
Ами кажи името.
За Грозни сигурно говори. Въобще не ми допада такъв вариант.
В Балона пише, че Тонев е в Стара загора, за да преговаря с Илиев. В този момент аз си мисля, че най-добрият вариант е Ясен Петров.
Аз друго не мога да разбера. Защо Гонзо е като закотвен в Левски. От медиите излиза, че заради него сума ти треньори не искат да дойдат в отбора. Заради пари ли става дума?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- tzvetan_tee
- Контакти:
сини богове написа:Посочете ми един треньор, който е бил изгонен от някой клуб след като е постигнал дадени успехи, и след като се е върнал, да е постигнал подобни? Помните ли първия престой на Гочето и Желязков и втория? Костов си беше чудесен вариант за нас, но стана жертва на нашенската простотия. Миналия ден Миньор играха на върха на възможностите си, а ние играхме с 50%, а някои играчи пък бяха пълни нули. Има и такива мачове, но лично аз бях почнал да виждам наченки на подобрение в играта- играта в защита примерно. Новите попълнения смятам, че също трябва да се оценят по достойнство. Костов направи нещо, което много молко се решиха да направят в Левски- разкара вечната надежда от Лом, връзкаря Балтанов, суперскъпия спънат кон Арс, остави кмета резерва, Иво Иванов и той извън групата остава, Дани Младенов вън, и му трябваше още малко за да разкара и македонското леке. Левски в момента куца само заради халфовата линия- Тасевски е просто за разстрел, Гаджев освен да се нерви и псува друго май не прави, Иван Цветков и той нещо се лута. Грийн правилно остава извън групата- формата му е далеч от това което беше миналата година. Просто човека не е свикнал с българската футболна джунгла и веднага при първия провал си подаде оставка. А това, че Левски играе без нападател, Костов е най- малко виновен. По време на подготовката няколко пъти заяви какъв тип футболист му трябва за нападател, но ние не можахме да го осигурим. Аз съм сигурен, че и Алекс Фергюсън да дойде, с този материал толкова. Македонското леке ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.
Костов не става !!! За 4 месеца един мач нямаме силен (говоря за игра, не резултат) Светкавица, Таврия, Заря, БАТЕ, Стяуа, Черно Море, Монтана и Миньор...С какво Костов ви доказа че е "можещ, интелигентен и заслужаващ да остане". Та той едвам говори и това, което казва обикновено не му се разбира или е глупост (интелигентността отпада). За мен той е психично болен, не знам видяхте ли му истерията срещу Кокала. Всички, които го харесват, го харесват, защото донесе гумени кълбета, на които играчите подскачат и стават "МЕСИ И ШАВИ" и защото според него "сме велики и ще играем като Барса, без нападател" и защото унижи Йовов, насред Герена. Как разбрахте вие, че е интелигентен ?!?! Играта при Гонзо е същата като при Костов, ако има промяна се дължи на новите класни попълнения !!! КОСТОВ НЕ СТАВА !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- milen.hristov
- Контакти:
rocknrolla написа:IИлиан Илиев е новият треньор на Левски .
инфо
Ексклузивно в .... – Илиян Илиев отказа на Левски
Треньорът не желае да работи с Гонзо и протежетата му
Илиян Илиев е отказал на Иво Тонев да поеме Левски, разбра .......eu от отлично информиран източник. Силният човек на "Герена" е посетил Стара Загора, за да убеди младия специалист, но Илиев е отказал да поеме клуба сега и е подчертал, че не желае да работи с Георги Иванов-Гонзо и неговите протежета в синия лагер.
Треньорът не желае да работи с Гонзо и протежетата му
Илиян Илиев е отказал на Иво Тонев да поеме Левски, разбра .......eu от отлично информиран източник. Силният човек на "Герена" е посетил Стара Загора, за да убеди младия специалист, но Илиев е отказал да поеме клуба сега и е подчертал, че не желае да работи с Георги Иванов-Гонзо и неговите протежета в синия лагер.
сини богове написа:Посочете ми един треньор, който е бил изгонен от някой клуб след като е постигнал дадени успехи, и след като се е върнал, да е постигнал подобни? Помните ли първия престой на Гочето и Желязков и втория? Костов си беше чудесен вариант за нас, но стана жертва на нашенската простотия. Миналия ден Миньор играха на върха на възможностите си, а ние играхме с 50%, а някои играчи пък бяха пълни нули. Има и такива мачове, но лично аз бях почнал да виждам наченки на подобрение в играта- играта в защита примерно. Новите попълнения смятам, че също трябва да се оценят по достойнство. Костов направи нещо, което много молко се решиха да направят в Левски- разкара вечната надежда от Лом, връзкаря Балтанов, суперскъпия спънат кон Арс, остави кмета резерва, Иво Иванов и той извън групата остава, Дани Младенов вън, и му трябваше още малко за да разкара и македонското леке. Левски в момента куца само заради халфовата линия- Тасевски е просто за разстрел, Гаджев освен да се нерви и псува друго май не прави, Иван Цветков и той нещо се лута. Грийн правилно остава извън групата- формата му е далеч от това което беше миналата година. Просто човека не е свикнал с българската футболна джунгла и веднага при първия провал си подаде оставка. А това, че Левски играе без нападател, Костов е най- малко виновен. По време на подготовката няколко пъти заяви какъв тип футболист му трябва за нападател, но ние не можахме да го осигурим. Аз съм сигурен, че и Алекс Фергюсън да дойде, с този материал толкова. Македонското леке ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.
И какви са тия наченки че не се сещам,а се сещам каква комична беше защитата ни първото полувреме с Черно море и само късмета ни покри,с Монтана гредата при 0:0 не ми се мисли ако беше гол какво щеше да стане,с Локо три греди и куп положения,а с Минъор беше върха добре че имаме стабилен вратар да не стане резила по голям.
ehh написа:СВОБОДЕН написа:Los Che написа:Новият треньор на ПФК"Левски1914"АД ще говори перфектно руски, поносимо испански и е завършил Висшата треньорска школа в Москва 2004г.
Ами кажи името.
За Грозни сигурно говори. Въобще не ми допада такъв вариант.
В Балона пише, че Тонев е в Стара загора, за да преговаря с Илиев. В този момент аз си мисля, че най-добрият вариант е Ясен Петров.
Аз друго не мога да разбера. Защо Гонзо е като закотвен в Левски. От медиите излиза, че заради него сума ти треньори не искат да дойдат в отбора. Заради пари ли става дума?
Не може да е Грозни, той е доста възрастен за да завърши школата в Москва през 2004.