Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 09:26

Повече от ясно е, че днес ще има нов треньор. Разбира се при провал за закърпване на положението може за мачовете в четвъртък и неделя на пейката да стои Пифа, Гонзо, Ясен или който и да е. Самият факт, че вчерашната тренировка се води от помощниците говори ясно, че треньор ще е външен човек.
Странно ми прозвучаха обаче думите на Мъри - "Чакам сериозно предложение от ЛЕВСКИ". И то след двучасов разговор с Тонев. Така казано, определено изглежда, че Тонев е предложил на Мъри да поеме отбора, но исканията на треньора са прекалено големи. Тоест Тонев е дал "несериозно" според Мъри предложение. В случая Мъри има страхотен шанс - и би постъпил много глупаво да го пропусне. Сега може да докаже, че любовта към отбора е по голяма от разни други интереси.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 09:32

Theos написа:
wilge написа:Има вариант Мъри вече да е подписал с Ботев и това да бърка нещата. Претенциите му са про форма. Целта е да не подпише и да не излезе че е отказал. Той също не е човекът.

Пречката е само една,и тя се казва Георги Иванов...ако го нямаше Мъри вече щеше да е назначен.
Предполагам Иво Тонев в момента се чуди кой от двамата да избере

А защо пък не Батков. Конфликтът на Мъри беше с Батков, като той (Мъри) дори беше дошъл в базата при отбора и се видя с Гонзо и играчите. Понякога търсим конфликт там където го няма. Освен това Мъри нито веднъж не се включи в плюванията на Сираков.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 09:36

blue magic написа:
Theos написа:
wilge написа:Има вариант Мъри вече да е подписал с Ботев и това да бърка нещата. Претенциите му са про форма. Целта е да не подпише и да не излезе че е отказал. Той също не е човекът.

Пречката е само една,и тя се казва Георги Иванов...ако го нямаше Мъри вече щеше да е назначен.

А защо пък не Батков. Конфликтът на Мъри беше с Батков, като той (Мъри) дори беше дошъл в базата при отбора и се видя с Гонзо и играчите. Понякога търсим конфликт там където го няма. Освен това Мъри нито веднъж не се включи в плюванията на Сираков.

Може и да е Батков,говори се за едни 100 хил лева, в крайна сметка до колкото е известно Батков вече няма думата в Левски....но знае ли се...не ми харесват такива преговори, особенно изказването за сериозно предложение, предполагам Иво Тонев не е говорил за настъпилата пролет и новата птица символ на София.

spasspace
Контакти:

Мнениеот spasspace » 27 мар 2012 09:50

Силно се надявам треньор да не стане Гонзо - ако стане, повече няма да стъпя на мач и няма да гледам отбора. Левскар ще си остана завинаги, но просто това ще бъде един крах, парадокс.........И един призив към Георги Иванов - искрено се надявам да не се изложиш пак, просто бъди имен и не се занимавай с треньорска работа, просто не ставаш.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 мар 2012 09:54

Аз бих помислил за Стефан Грозданов.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 10:09

blue magic написа:
Theos написа:

Защото,ако проблемът беше Батков,Стоилов изобщо нямаше да сяда за преговори!Или смяташ,че искането на Стоилов е Тонев да уволни Батков???
А,може би,Стоилов НАРОЧНО поставя НЕИЗПЪЛНИМИ условия?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 10:11

Ако се търси някой да работи на парче, до края на сезона- то значи сме абдикирали за титлата... по добре да довърши сезона Ясен Петров, поне знаем ,че не е лош специалист, но в никакъв случай Гонзо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 10:15

Nasko Sirakov
S mene nikoi ne e razgovarial taka che niama opasnost da se varna no dano da im uvrat glavite za Stoilov :)))))))
Харесва ми · · преди около час от Sofia ·

Nasko Sirakov
Spokoino s men nikoi ne e razgovarial:)))) No dano da im uvri glavata za Stoilov no se samniavam.Kato se naumuvat shte komentiram.
Харесва ми · · Сподели · 50411 · преди 2 часа ·

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 10:17

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че Левски скоро ще има нов, достоен треньор, след като сините се разделиха вчера с Николай Костов след загубата от Миньор с 0-1. Адвокатът коментира и възможността тандемът Станимир Стоилов и Наско Сираков да се завърне на "Герена".

"Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков, докато той бе начело в Левски, защото за тия 6 титли, за 5 от които аз съм с основен принос, въпреки че не играя футбол, той допринесе съществено. Всички знаем обаче какво се случи преди четири години… Левски ще има достоен водач, може да успокоите всички", заяви Батков.

"Аз съм в течение на случващото се в клуба, но не съм аз човекът, който може да коментира къде е сбъркал Костов. Самият Костов бе така добър да ми се обади да ми съобщи, че ще декларира оставката си и да ми благодари за оказаното доверие. Сега аз искам да уверя всички, че Левски го е имало и ще го има", отсече адвокатът.

"Загубихме, играхме ужасяващо слабо. С тази игра за какво говорим... Просто липса на мотивация, объркана тактическа постройка. Как да оценявам футболисти, които знам, че могат, те затова са в Левски", коментира Батков.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 10:19

Един от най-успешните ръководители на Левски Наско Сираков смята, че Станимир Стоилов, с когото работиха в тандем дълги години, много трудно би се завърнал на "Герена". Мъри е гласен за заместник на Николай Костов, но от "Герена" обявиха, че преговарят с още двама треньори.

"Левски е притегателно име и не би трябвало да отнеме дълго време за да се намери треньор. Доколкото знам се преговаря с двама-трима души едновременно, което за мен е несериозно, но...", каза Сираков.

"Според мен много трудно биха убедили Мъри да се върне при това положение. Той си има своите условия. Смятам, че за Левски той е най-успелият. Взе Купата на България с Литекс, в Кипър направи Анортозис от изпадащ отбор го направи трети, а национален отбор нямаме. Вярно е, че отпадна от евротурнирите с Анортозис, но истината е, че там смениха президентите и новият бос го изгони за да сложи свой човек", каза още Наско.

"Който и треньор да дойде, първите му дими ще са: "Чакайте, това заварвам". Затова винаги, когато се коментират треньорските смени, трябва да се вземе това предвид. Рокадата може да е правилна, може и да не е, но отговорността е ръководството и то ще извлече дивиденти или негативи. Може да се очертае нова нулева година до седмица, ситуацията е комплицирана.", добави Сираков.

Върни се в “Архив”