Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот McLovin » 26 мар 2012 22:32

milen.hristov написа:Всички Левскари трябва да се молим утре да пуснем тази песен на директорът /талисман

Ако това бъде треньорът, на следващото домакинство всички скандиране ОСТАВКА

И защо? За да дойдат Мъри и Наско? Пак да играем правилен футбол и пак Насо да се нагруха с пари от отбора? Пак да живеят на гърба на Левски? Аман... Наско и Мъри никога повече в Левски!!! Не знам дали осъзнавате, но няма човек в управата на Левски на който да му пука повече за отбора и да обича повече Левски от Гонзо! И да, не става за треньор, но предпочитам да е той до лятото и после да дойде Херо, отколкото да се върнем 10 години назад и да копаем дъното с Мъри и гнусния далавераджия Насо..... Не искам уредени срещи, не искам милионите, които се наливат в Левски да минават ОТНОВО през ръцете на оня дето си развя гъза на публиката, не искам да се докарат 1000 футболиста от които 2ма да стават, но да се прибере комисионна за всички, не искам Левски да влиза в интриги, уговорки и каквото и да е, не искам да е 16 точки зад ЦСКА, не искам да падаме от анонимници в Европа а шефът на отбора да е на САФАРИ! НЕ! СТИГА! Това е разликата между Гонзо и Сираков - и двамата бяха велики играчи, но като ръководители единия работи във времето в което се наляха най-много пари въобще в български отбор и забогатя на гърба на Левски, демонстрира арогантно и незаитересовано поведение и на края свърши със срам и резил, след което продължи да подлива вода на всички следващи хора в Левски! Гонзо може да не е сред най-умните, но работи с никакви средства, даде пари от себе си и би дал всичко каквото може за отбора, както го правеше и като футболист! Гонзо може да не е добър треньор, но ако прави нещо ще е с идеята Левски да просперира, докато Насо си гледа личните интереси и как да си напълни джобовете!
До гуша ми дойде от платените журналисти и форумни фенове на " Сивия кардинал"!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 мар 2012 22:45

Радвам се че Костов разбра че от тия галфони и чеп за зеле не става.Жалко че си тръгва но това е правилния ход след като нямаш подкрепата на ръководството.Мислех че Тонев ще донесе нещо ново но и той се оказа същия гащник като другите.Мърдите трябваше да бъдат одрусани още след мача с морето,а някои дори да бъдат извадени от състава.Сега пак със старите ку*ви нов бардак ще правим.Надявам се Мъри да върне Мечо,Топчо,Бардон и още някои за да бъде цирка пълен.Това го правихме веднъж и не се получи но се е позабравило.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 22:48

svence написа:
Anyway написа:Малко оффтопик на какво стана с Греен жив ли е още ?

Е па човека като е разбрал и видял кои ще играят вместо него, много ясно че ще си бие камшика. Да не е луд да остава. 100 пъти по-добър и интелигентен футболист от Гаджев.

А Костов направи точно това което каза, когато пое Левски. За това го поздравявам и му стискам ръката. Човек който държи на мъжката си дума!

Костов наистина показа, че мъжкар. Още повече сравнен с един актьор от Улица Сезам, който го чакаме от три години да си подаде оставката ама сега с цялата си наглост пак си прави устата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 22:57

McLovin написа:
milen.hristov написа:Всички Левскари трябва да се молим утре да пуснем тази песен на директорът /талисман

И защо? За да дойдат Мъри и Наско? Пак да играем правилен футбол и пак Насо да се нагруха с пари от отбора? Пак да живеят на гърба на Левски? Аман... Наско и Мъри никога повече в Левски!!! Не знам дали осъзнавате, но няма човек в управата на Левски на който да му пука повече за отбора и да обича повече Левски от Гонзо! И да, не става за треньор, но предпочитам да е той до лятото и после да дойде Херо, отколкото да се върнем 10 години назад и да копаем дъното с Мъри и гнусния далавераджия Насо..... Не искам уредени срещи, не искам милионите, които се наливат в Левски да минават ОТНОВО през ръцете на оня дето си развя гъза на публиката, не искам да се докарат 1000 футболиста от които 2ма да стават, но да се прибере комисионна за всички, не искам Левски да влиза в интриги, уговорки и каквото и да е, не искам да е 16 точки зад ЦСКА, не искам да падаме от анонимници в Европа а шефът на отбора да е на САФАРИ! НЕ! СТИГА! Това е разликата между Гонзо и Сираков - и двамата бяха велики играчи, но като ръководители единия работи във времето в което се наляха най-много пари въобще в български отбор и забогатя на гърба на Левски, демонстрира арогантно и незаитересовано поведение и на края свърши със срам и резил, след което продължи да подлива вода на всички следващи хора в Левски! Гонзо може да не е сред най-умните, но работи с никакви средства, даде пари от себе си и би дал всичко каквото може за отбора, както го правеше и като футболист! Гонзо може да не е добър треньор, но ако прави нещо ще е с идеята Левски да просперира, докато Насо си гледа личните интереси и как да си напълни джобовете!

На мен ми пука повече от Г.Иванов за Левски, по образован съм, даже разбирам повече от футбол, айде аз да съм директор и треньор

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 мар 2012 22:59

Не е ""Улица Сезам"",а ""Мъпет шоу"".Прогнили сме от интриги за съжаление.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 мар 2012 23:05

milen.hristov написа:
McLovin написа:

На мен ми пука повече от Г.Иванов за Левски, по образован съм, даже разбирам повече от футбол, айде аз да съм директор и треньор

И с какво си доказал тези свои твърдения? :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 23:05

Бекъма написа:Не е ""Улица Сезам"",а ""Мъпет шоу"".Прогнили сме от интриги за съжаление.

И в улица сезам участва

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 23:07

McLovin написа:
milen.hristov написа:
McLovin написа:И защо? За да дойдат Мъри и Наско? Пак да играем правилен футбол и пак Насо да се нагруха с пари от отбора? Пак да живеят на гърба на Левски? Аман... Наско и Мъри никога повече в Левски!!! Не знам дали осъзнавате, но няма човек в управата на Левски на който да му пука повече за отбора и да обича повече Левски от Гонзо! И да, не става за треньор, но предпочитам да е той до лятото и после да дойде Херо, отколкото да се върнем 10 години назад и да копаем дъното с Мъри и гнусния далавераджия Насо..... Не искам уредени срещи, не искам милионите, които се наливат в Левски да минават ОТНОВО през ръцете на оня дето си развя гъза на публиката, не искам да се докарат 1000 футболиста от които 2ма да стават, но да се прибере комисионна за всички, не искам Левски да влиза в интриги, уговорки и каквото и да е, не искам да е 16 точки зад ЦСКА, не искам да падаме от анонимници в Европа а шефът на отбора да е на САФАРИ! НЕ! СТИГА! Това е разликата между Гонзо и Сираков - и двамата бяха велики играчи, но като ръководители единия работи във времето в което се наляха най-много пари въобще в български отбор и забогатя на гърба на Левски, демонстрира арогантно и незаитересовано поведение и на края свърши със срам и резил, след което продължи да подлива вода на всички следващи хора в Левски! Гонзо може да не е сред най-умните, но работи с никакви средства, даде пари от себе си и би дал всичко каквото може за отбора, както го правеше и като футболист! Гонзо може да не е добър треньор, но ако прави нещо ще е с идеята Левски да просперира, докато Насо си гледа личните интереси и как да си напълни джобовете!

И с какво си доказал тези свои твърдения? :roll:

Не съм бил треньор на Левски, нама как да го докажа.
За работата на Иванов говорят резултатите,а те са красноречиви- 00

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 23:13

gri6ata1914 написа:
BadBoy написа:
Тонев:

Костов е
отличен треньор
много интелигентен човек
много разбира футбол
аз много съжалявам, че той си тръгва

да се смее ли, да плаче ли човек.

Та интересно ми е защо нито един журналист на попита Тонев защо са му приели оставката :lol:

Защото и медиите са ни като всичко останало...Аз от Гонг-а това не го очаквах само...От левскари като Томислав...

Защото Тонев взе правилното решение.Или трябваше да чакаме още 5-6 бойкота(загуби) и тогава да сменим треньора?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 23:29

blue avalanche написа:
gri6ata1914 написа:
BadBoy написа:Та интересно ми е защо нито един журналист на попита Тонев защо са му приели оставката :lol:

Защото и медиите са ни като всичко останало...Аз от Гонг-а това не го очаквах само...От левскари като Томислав...

Защото Тонев взе правилното решение.Или трябваше да чакаме още 5-6 бойкота(загуби) и тогава да сменим треньора?

а ако не бойкотират. Каква е гранцият, че ще назначът човек който ще им хареса

Върни се в “Архив”