Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Това ли ви е благодарността, г-да „футболисти"

Мнениеот T&T » 26 мар 2012 20:23

mrmitko написа:Да,съгласен съм,на Влади не му е все едно какво става с ЛЕВСКИ. Кой ни пита обаче нас, какво ни е ???? И още нещо......някой забеляза ли вчера да се протестира за отмененият гол(според мен доста спорна засада).

Забелязах не само това, но и как същия този страничен съдия отсъди две несъществуващи засади при атаки на Миньор през първото полувреме и така спря две голови атаки на гостите. Междувпрочем и аз се изненадах, че се намери български съдия който да вдигне засада на Левски в такъв момент от мача - отборът губи с 0-1 като домакин от провинциален отбор и до края остават 10 минути. Дай боже такива безпристрастни отсъждания да станат практика в съдийството.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 мар 2012 20:27

tiamat написа:Абсолютно селска проява от страна на нашите "фенове" да нарекат Миньор селски отбор. Нямам думи, не че ме изненадва. Кое му е селското на Миньор? Че играха като мъже и биха нашите п...и? Ей заради такива идиоти ме е срам да кажа, че съм левскар понякога... Единственото, което ме успокоява е, че такива идиоти има навсякъде. Ама защо при нас им дават трибуна, мамка му....

+1912
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 20:50

T&T написа:
tiamat написа:Абсолютно селска проява от страна на нашите "фенове" да нарекат Миньор селски отбор. Нямам думи, не че ме изненадва. Кое му е селското на Миньор? Че играха като мъже и биха нашите п...и? Ей заради такива идиоти ме е срам да кажа, че съм левскар понякога... Единственото, което ме успокоява е, че такива идиоти има навсякъде. Ама защо при нас им дават трибуна, мамка му....

+1912

И аз съм съгласен-на терена селяните бяха облечени в синьо! Особено някои от тях. Миньор с нищо не ни е виновен, п....ите са при нас. А засада имаше на Йовов, аз гледам мачовете в тази зона на Герена, друг въпрос е, че наистина не всеки съдия би я вдигнал. Но пък поне Директивата беше тотално развенчана. Утре Миньор ще изгърмулят ЦСКА или Лц и тогава какво? С кви очи ще ги поздравиш тогава?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 26 мар 2012 21:33

Синьо сърце написа:
T&T написа:

+1912

И аз съм съгласен-на терена селяните бяха облечени в синьо! Особено някои от тях. Миньор с нищо не ни е виновен, п....ите са при нас. А засада имаше на Йовов, аз гледам мачовете в тази зона на Герена, друг въпрос е, че наистина не всеки съдия би я вдигнал. Но пък поне Директивата беше тотално развенчана. Утре Миньор ще изгърмулят ЦСКА или Лц и тогава какво? С кви очи ще ги поздравиш тогава?

+1
И само Левски оле

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 мар 2012 21:42

от Синьо сърце на 26 Мар 2012 18:50
T&T написа:
tiamat написа:
Абсолютно селска проява от страна на нашите "фенове" да нарекат Миньор селски отбор. Нямам думи, не че ме изненадва. Кое му е селското на Миньор? Че играха като мъже и биха нашите п...и? Ей заради такива идиоти ме е срам да кажа, че съм левскар понякога... Единственото, което ме успокоява е, че такива идиоти има навсякъде. Ама защо при нас им дават трибуна, мамка му....

+1912

Не се изказвайте неподготвени,снощи гледах повторенията по Канал 3 и ясно се вижда,че са на една линия.
Иначе трябва веднага Гонзо,Йовов,Дарко и другия лигав бездарко Гаджев да се махат от отбора.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 22:07

Аз не съм гледал повторения, ама ми се струва че положението беше като със Славия - много тънко, и можеха да го свирят и така, и иначе. Въпреки че четох, че имало директива от УЕФА такива тънкажи да се свирят в полза на атакуващия отбор. Както и да е.

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 26 мар 2012 22:45

tiamat написа:Аз не съм гледал повторения, ама ми се струва че положението беше като със Славия - много тънко, и можеха да го свирят и така, и иначе. Въпреки че четох, че имало директива от УЕФА такива тънкажи да се свирят в полза на атакуващия отбор. Както и да е.

Днеска в предаването "Пред банята" гост беше някакъв си съдия и гледаха повторение на головете срещу Славия и Миньор и той каза :"на 1 линия са и УЕФА/ФИФА дават предимство на атакуващия футбол"

trayan16

Мнениеот trayan16 » 26 мар 2012 22:58

tiamat написа:Аз не съм гледал повторения, ама ми се струва че положението беше като със Славия - много тънко, и можеха да го свирят и така, и иначе. Въпреки че четох, че имало директива от УЕФА такива тънкажи да се свирят в полза на атакуващия отбор. Както и да е.

Тая дума "директива" се изтърка.. Но указанията са такива!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 мар 2012 23:18

Положението при отмининият гол не се вижда добре ситуацията и няма как да го коментирам обективно. Но същият този съдия спря две голови атаки на Миньор със засади, при които се виждаше, че играчи на Левски покриваха нападателите и то с много, а не са една линия. Така, че вероятно не е било тенденциознно и към двата отбора, а така ги е виждал.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 23:20

trayan16 написа:

Тая дума "директива" се изтърка.. Но указанията са такива!

Прав си :). Заради пусти Стойчо трябва да се пренаписва българския тълковен речник :). И на мене не ми прозвуча добре като го написах...

Върни се в “Архив”