не че е важно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

navii
Контакти:

не че е важно

Мнениеот navii » 11 авг 2009 18:20

не че е кой знае колко важно ама някой има ли идея дали съдията на берое-локо софия ще има някаква санкция заради явната засада при 2-рия гол на берое. не е никакво оправдание за Локо-то ама е факт ...което си е, си е ?

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Re: не че е важно

Мнениеот iisskkrreenn » 11 авг 2009 18:27

И да има санкций няма да са заради засадата, Ако съдията е видял положението при 2-рия гол,Удар по посока на вратата 2-мата играчи от нашите са видно зад отбраната на Локо-то,
но те по никакъв начин не влиаят върху играта (в частност на ударът на Слави Жеков)
Коментари от сорта на "Ама те пречат на вратаря са напълно изключени."Като цяло ситуацията си е виждане на съдията.По мое мнение ПРАВИЛНО независимо,че съм пристрастен.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 11 авг 2009 18:29

категорично не съм съгласен въпреки, че съм пристрастен ;) , пречат си истински да ти кажа.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 11 авг 2009 18:35

Е,нали за това са съдийте да си помагат страничният в случая е помогнал на главният ,видял че не се е играло с глава след ударът.
Ако наистина пречи защо Левашки не излезна да пресече удара.Виж и реакцията на вратаря Ви нито скача за плонж към топката,нито да пресича кълбото преди да влети във вратата.
Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 авг 2009 18:40

iisskkrreenn написа:И да има санкций няма да са заради засадата, Ако съдията е видял положението при 2-рия гол,Удар по посока на вратата 2-мата играчи от нашите са видно зад отбраната на Локо-то,
но те по никакъв начин не влиаят върху играта (в частност на ударът на Слави Жеков)
Коментари от сорта на "Ама те пречат на вратаря са напълно изключени."Като цяло ситуацията си е виждане на съдията.По мое мнение ПРАВИЛНО независимо,че съм пристрастен.

Аз не съм пристрастен но според мен си прав

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 11 авг 2009 18:41

ми ако ще търсиш взаимо-връзки ще ти кажа, че вртаря ( не е Левашки точно ) спира да играе защото вижда, че има МЕГА-засада, а може и да чака удара с глава, а може и да спи и да не вижда, но той е най - малко важен или пък неговата реакция. Все пак топката минава на някакво 5-10-15 см от вашия играч, а той посяга към топката и определено с поведението си не показва, че няма да играе с топката ( както другия ви играч, който също е в засада се опитва да покаже като седи мирничко ) ...

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 11 авг 2009 18:48

Въпрос на виждане на съдията,за това са там да взимат решения от тяхна гледна точка.
Спорна и много рядка ситуация.Не виждам защо трябва да му се дават някакви наказания,но не много висока оценка за мача,супер накъсвания на мача особенно през 2-то полувреме и редовните подпирки за Софийските отбори/от това няма да се спрат никога съдийте/
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 авг 2009 18:52

Все пак трябва да се научат,че и при явна засада се играе до последно.Колко случаи има всички спират и получават гол щото мислели.И съдиите грешат,но играчите имат странно мислене.

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 11 авг 2009 18:54

факт, 100% съм съгласен, никак не помогна да стане още по-интересен мач, който така и така си беше доста завързан и се " развърза със спорна ситуация ". за софийските отбори...дано някога самите съдии осъзнаят, че това е мечешка услуга и няма много полза, а пък много дразни когато виждаш, че постъпват предубедено :/

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 11 авг 2009 18:56

явна засада,поне единия играч на берое пречи на вратаря,как да не влияЕ на играта???
Последна промяна от NUP-1995 на 11 авг 2009 18:57, променено общо 1 път.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Локо София”