Смехории !
Декларация към БФС за наказание за ЦСКА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Декларация към БФС за наказание за ЦСКА
Жабата видяла, че подковават коня и тя подала крак !
Смехории !
Смехории !
Приятел успокой се, ще ти стане нещо. Проблемът дойде от това, че не очаквахте да загубите. Не че ние очаквахме така убедително да ви надиграем де. Тъпнята е че заради една глупост двама добри играчи няма да играят. Но нито вие ,нито ние имаме лоби в ГФС.
Както и да . Лкеа вечер.
Както и да . Лкеа вечер.
1936 написа:От позицията си на обикновен фен и от името на много футболни фенове искам да попитам дали ще има наказание от БФС за отборът на ЦСКА предвид бруталните прояви които извършиха футболистите и привържениците на този отбор. А именно:
- Пеенето на публиката им от първата до последната минута бе расистко за разлика от тази на Локомотив, която си изпусна нервите след множеството средни пръсти към нея на "невинният" Присо и други червени футболисти.
- Има достатъчно видеозаписи на които се вижда как червени футболисти многократно показват средни пръсти по време на мача и ще е недопустимо ако тези футболисти не бъдат лишени от състезателни права за дълго време както е навсякъде по света. Време е и нашето ръководство да поиска справедливост, защото хората на стадиона не бяхме отишли да гледаме средните пръсти на цскарите и е супер нагло да изкарват публиката на Локомотив виновна, че раегирала по незнам си какъв начин при условие, че десетки пъти Присо, Бандаловски и други на които не им знам имената, но на кадрите се вижда показваха възпитанието си чрез среден пръст.
Това си е супер провокация и в нормална страна тези футболисти ще изгорят за дълго. Даже според законите на страната трябва и всичките провокатори със средните пръсти да се арестуват, защото последиците след такива провокации можеше и да са страшни (Египет).
Супер нагло е и изявлението на ЦСКА относно мача. Господа от ЦСКА ние привържениците на Локомотив Пловдив отидохме да гледаме футбол, а не жестове от т.нар. ви "футболисти" и бутилките са най-малкото нещо с което се отървахте. Жалки сте. Погрижете се за възпитанието на футболистите си, но май и вашето е такова!
Другото жалко е да защитавате банда хулигани спряла автобусът си за да нападне 10-на локомотивци пиещи бира в заведение. Интересно е и, че защитавате Присо затова, че е нападнал и ударил полицай с дървено трупче.
Жалко, жалки сте!
Като питаш, по начина, по който те питат, къде е разликата между теб и тях?
Ако имаш нещо да им казваш, кажи им го! Не чакай БФС да ти свърши работата
Честито на победителите! Кой каквото си търсеше в мача си го получи.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
redman написа:Мислех си че феновете на Локо може да са всякакви, но не и форумни плъхове. Знам че вчера някои от тях са направили достойна битка с фенове на ЦСКА, от което си извадих тоя извод. Човека, който твърди че те са пеели миролюбиви песни, с които не са обиждали по никакъв начин футболисти и агитка на ЦСКА може би е гледал мача по тв със спрян звук. Сигурно даже бутилките и неразвитите ленти, които полетяха по Присо след втория гол, всъщност са ги хвърляли провокатори от друг отбор? Що се правите на луди не мога да разбера?
Лудия в случая си ти,палячо!!!!
Пусни си,моля те,един мач от белите страни и ми кажи какво получават футболистите когато напуснат предела на игрището,още повече правещи жестове на агитката на другия отбор след отбелязан гол???????!!!!!
А относно вашата черна перла,тя напълно заслужи диплома от НАТФИЗ!!!!
Последна промяна от ivo_fen на 26 мар 2012 21:10, променено общо 1 път.
Жълтите ЦИ..АНИ да си гледат нещастното Сдружение и да не се месят в делата на големите отбори 
Последна промяна от fena на 26 мар 2012 21:16, променено общо 1 път.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
redman написа:Мислех си че феновете на Локо може да са всякакви, но не и форумни плъхове. Знам че вчера някои от тях са направили достойна битка с фенове на ЦСКА, от което си извадих тоя извод. Човека, който твърди че те са пеели миролюбиви песни, с които не са обиждали по никакъв начин футболисти и агитка на ЦСКА може би е гледал мача по тв със спрян звук. Сигурно даже бутилките и неразвитите ленти, които полетяха по Присо след втория гол, всъщност са ги хвърляли провокатори от друг отбор? Що се правите на луди не мога да разбера?
Как само си го написал , мале горките те .
Още преди да започне мача пеенето ви беше изцяло към левски с кз. след като рабрахте резултата в София . След започването на мача обърнахте плочата и същото към Локомотив Пловдив с малки паузи- пак към Левски . И някоя и друга песен за вашият отбор !
''Достойна битка'' ей тука малко да объркаш човек , ще кажеш , че феновете на Цска са пощадили феновете на Локомотив Пловдив
Агитката пеееше песни за Локомотив Пловдив ! Факт !
После имаше няколко пъти ''чупени муцуни '' за ония с паважната екзема ! Факт !
Ти какво очакваш , някой да дойде пред вашия сектор на Армията и да провокира ........
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Пичове, сериозни ли сте?

19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Дръжте се прилично! Стига простотия!
Като ревеш по техния начин нищо не променяш.
Като ревеш по техния начин нищо не променяш.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
- Irish stout
- Контакти:
Мисля, че ако има подобна декларация, тя ще се появи от правилното място.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!