Треньорите "месии" в българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Треньорите "месии" в българския футбол

Мнениеот Jorkorazporko » 26 мар 2012 19:33

tzvetan_tee написа:Всички говорите глупости ! Как разбрахте, че е саботаж ?? Да не би да седите в съблекалнята като Костов говори или докато тарторите "правят конспирации". Всички сте големи разбирачи... Едно единствено нещо е факт - Левски играе по един и същи начин от началото на сезона независимо дали треньор е Гонзо или Костов ! Загуби от Таврия, Заря, Стяуа, слаби игри срещи Светкавица, Ботев Вр, Локо Пд, Славия, Монтана и върха на сладоледа - загубата от вчера са активът на Костов. Имаше 4 месеца да направи отбор, ЕМИ НЕ УСПЯ ! Дори не загатна за "уникалния футбол", който прилага... За мен следващият треньор на Левски трябва да е ХЕРО, но това минава през половин сезон начело с Гонзо, което е много лош вариант. Все пак, ако Мъри дойде ще има положителен ефект върху феновете, които така бленуват за него, а може би точно това е нужно не знам. Ще разберем в следващата една седмица. САМО ЛЕВСКИ !

П.С. Няма логично обяснение защо харесвате Костов! Харесвате го, защото каза че ще играем като Барса и защото донесе някакви гумени кълбета, на които играчите подскачат "и стават МЕСИ и ШАВИ" и защото смени Йовов преди почивката и го унижи... Треньорът е треньор, за да води отбора и да печелим, това не се случва !!!

Не си прав! Костов налагаше дисциплина и нов стил на игра, но не успя защото футболистите (старите кучета) не искаха да се нагодят! От 2 години гледам Йовов и Тасевски да се подпръдват и да играят когато им е кеф! Лошото при вас е, че всички треньори се предоверяват на тези футболисти! Най - правилния ход сега е да вземете треньор като Гочето и да му дадете пълен картбланш, да разкара ненужните пляви (Йовов, Тасевски, Милиев, Митрев и пр.), да купи 2,3 млади футболисти и да започне да интегрира юношите ви, който впрочем са най - добрите в България и вие сте пълни малоуници, че не им давате шанс!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 мар 2012 19:38

Jorkorazporko написа:
tzvetan_tee написа:Всички говорите глупости ! Как разбрахте, че е саботаж ?? Да не би да седите в съблекалнята като Костов говори или докато тарторите "правят конспирации". Всички сте големи разбирачи... Едно единствено нещо е факт - Левски играе по един и същи начин от началото на сезона независимо дали треньор е Гонзо или Костов ! Загуби от Таврия, Заря, Стяуа, слаби игри срещи Светкавица, Ботев Вр, Локо Пд, Славия, Монтана и върха на сладоледа - загубата от вчера са активът на Костов. Имаше 4 месеца да направи отбор, ЕМИ НЕ УСПЯ ! Дори не загатна за "уникалния футбол", който прилага... За мен следващият треньор на Левски трябва да е ХЕРО, но това минава през половин сезон начело с Гонзо, което е много лош вариант. Все пак, ако Мъри дойде ще има положителен ефект върху феновете, които така бленуват за него, а може би точно това е нужно не знам. Ще разберем в следващата една седмица. САМО ЛЕВСКИ !

П.С. Няма логично обяснение защо харесвате Костов! Харесвате го, защото каза че ще играем като Барса и защото донесе някакви гумени кълбета, на които играчите подскачат "и стават МЕСИ и ШАВИ" и защото смени Йовов преди почивката и го унижи... Треньорът е треньор, за да води отбора и да печелим, това не се случва !!!

Не си прав! Костов налагаше дисциплина и нов стил на игра, но не успя защото футболистите (старите кучета) не искаха да се нагодят! От 2 години гледам Йовов и Тасевски да се подпръдват и да играят когато им е кеф! Лошото при вас е, че всички треньори се предоверяват на тези футболисти! Най - правилния ход сега е да вземете треньор като Гочето и да му дадете пълен картбланш, да разкара ненужните пляви (Йовов, Тасевски, Милиев, Митрев и пр.), да купи 2,3 млади футболисти и да започне да интегрира юношите ви, който впрочем са най - добрите в България и вие сте пълни малоуници, че не им давате шанс!

Как го видя този нов стил бе човек ?? Не съм пропускал мач на Левски и от подготовката и нищо не играем. Не се създават никакви положения, не се пресира, не се натиска, не знаем как да изнесем. Ако не знаех, че треньор е Костов, щях да си мисля че още сме с Гонзо ! Всички говорите за тази дисциплина и стил, но не видяхме дори наченки на това.. Не знам от къде имате такива впечатления.
п.с. Не ми се карай и аз искам юноши в отбора ! :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 мар 2012 20:16

По темата : Берков , Шпайдела, Крум Милев
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 мар 2012 20:58

tzvetan_tee написа:Как го видя този нов стил бе човек ?? Не съм пропускал мач на Левски и от подготовката и нищо не играем. Не се създават никакви положения, не се пресира, не се натиска, не знаем как да изнесем. Ако не знаех, че треньор е Костов, щях да си мисля че още сме с Гонзо ! Всички говорите за тази дисциплина и стил, но не видяхме дори наченки на това.. Не знам от къде имате такива впечатления.
п.с. Не ми се карай и аз искам юноши в отбора ! :) :)

Не ти се карам, аз съм навит да не пускате юноши и да играете с тия бездарници, защото съм ЦСКАр ;) ... просто изказвам не пристрастно мнение! Според мен Костов го изпортиха футболистите! Ако на Батков му пука за отбора ви, ще вземе сериозен дисциплиниран треньор и ще смени старите "звезди" с нови млади, амбициозни футболисти!

Върни се в “Свободна зона”