Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 20:35

Tommi написа:Бардон и Херо са нашите хора, но от лятото. :idea: Гонзо ще изведе отбора до футболния връх през този сезон, аз го гарантирам. :!:

Ако футболният връх е 5 място в А ПФГ, със сигурност ще стане, обаче без мене. Тоя с Гаджев, Тасевски и Йовов си ги гледайте вие! Аз ще гледам Черноморец.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 26 мар 2012 20:36

vpnikolov написа:Леле, ако Гонзо ви стане треньор, ще трябва да се надявате за евротурнири само :lol: шампионска титла ще е мираж :lol:

Абе а вие изведнъж големия отбор станахте? Сега да очаквам Шампионска Лига да вземете следващия сезон,а?! :lol: Дойде Стойчо и край с бойкота, а само ВИ залъгват, тея пернишки "титани" на мисълта и на боклука. Гледам си в борисовата градинка, кефи се, че ще ВИ дадат базите, не мисли за "Левски". ;)
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 мар 2012 20:36

е как кой .... кратко останич е за тоя пост .... ако не се разберете с него веднага гонзи ......... той има още какво да научи играчите ............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 мар 2012 20:37

Kroif написа:По-добър вариант от ГОНЗО нема,Мъри го е страх от Ст. Младенов,а пък на Вуцов трябва да му купят нови ЧЕХЛИ ,че старите отпреди 4 год. се скъсаха.

Ха-ха много добро :) :)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 мар 2012 20:44

grasiani написа:
Linky написа:До анкетата:

Вуцов и Ясен Петров мисля че нямат шансове да станат скоро треньори отново. Помним как уволниха Вуцов след 1 мач с Бате едва ли ще го върнат. А Ясен на скоро беше уволнен, айде стига и на него не му беше дадено време да работи, няма да го върнат. Още малко ще има опция за Костов.

Херо вече изказа мнението си и че няма да приеме подобно нещо и че иска да е близко до семейсвтвото си в Бургас - няма начин.

ЛюПко Петрович (не Б) е добър вариант и мисля че ще ни се отрази добре, проблема е че никой от ръководството не го взима на сериозно и за мене шансовете той да стане нов треньор са около 0.0001% , остаря и вече са го отписали,което е грешка, но няма как да им го кажеш. Трябва да добавим, че и той е чужденец, а ръководството каза че избира между българи, така че няма смисъл да е даже в анкетата, както и Бардон ,който нито има нужния опит , нито е вариант. Един друг много добър чужд вариант е Муслин , който ни беше на чело, но и него няма смисъл да го дискутираме

От останалите варианти мисля че няма смисъл да се назначават Емил Велев, Стоилов и други бити карти. Единстевните бити карти, които на този етап си заслужават са Херо и Люпко, но няма шанс те да станат треньори на Левски, обясних защо. Стоилов е бита карта, която не мисля че може да даде нещо на отбора вече и ще иска да върне Наско, който трябва да стои далече от Левски - интригант. Велев още не се е доказал, трябва да го наблудаваме и да видим как ще продължи да работи като треньор. Ако се представя добре след няколко сезона и сме закъсали, тогава става, а и поне до лятото не е вариант защото си има отбор. Остава Илиан Илиев, който до сега не е печелил някаква титла и купа , което е притеснително , все пак без обиди Берое не е отбор с претенциите на Левски. Но мисля че е добър вариант, проблема е че ще дойде чак лятото евентуално.Сега се сетих и за Стефан Грозданов - Прекрасен вариант и въпреки че ни е бил треньор заслужава да се върне , има какво да даде. Проблема при него е същия като при Люпко - стар е вече и смятат, че няма смисъл и че футбола, който практикува е демоде, но не е така, няма как да им го обясниш за жалост. И при него шансовете за назначаване са много минимални.

За краткосрочни варианти само Гонзо и Радуканов. И към двамата нямам нищо против и на този етап това е най-добрия вариант, но ако назначат Радуканов не трябва да го уволняват лятото, дори и да нямаме успехи.

От всичките тези варианти, мисля че за жалост Стоилов има най-голям шанс да стане , подгласян от Гонзо и Илиев (от лятото), като евентуална изненада може да е назначение на Радуканов, което мисля че е около 5% възможно, всички други варианти ми изглеждат с нищожен шанс. За мен най-доброто решение от тези тримата ще е ако Гонзо остане на чело до лятото пък после Илиев го смени. Няма смисъл от Мъри - ще видите.

Ясно, много си в час за футбола щом мислиш че Илиян Илиев не е спечелил нищо като тренъор

Забравих за купата с Берое , моя грешка :)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 26 мар 2012 20:45

Всеки друг, само не Гонзо. Вече сме му сърбали попарата. При Гонзо играехме най-грозния футбол, така че айде моля ви се. Този филм сме го гледали. За момента гласувам с две ръце за Мъри.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 20:55

T&T написа:Много Ви моля ангажирайте Вили и оставете за нас Мъри.

Може ли за вас Гонзо

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 26 мар 2012 20:57

Гонзо съм съгласен да го подарим даже и да доплатим ако трябва само не и да ни го правят пак треньор
И само Левски оле

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 20:58

Изображение
Това е решението. За добро или лошо. Свиквайте!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 26 мар 2012 21:04

сега ще играем като Барса ама от времето преди Пеп :lol:
И само Левски оле

Върни се в “Архив”