Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
FCH

Re: Николай Костов е новият треньор на Левски

Мнениеот FCH » 26 мар 2012 19:20

UltraBlue написа:Имам лошото усещане че това ше е новият Павел Дочев.... но да видим :roll:

УВИ, позна - кадри с интелигентност и успехи навън, у нас не се ценят, а похабяват....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов официална тема

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 19:26

"Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че има вариант той да води отбора до края на сезона. "
Това искаха "анти-Костовистите",нали?Радвайте се сега!!!
Отборът нямал стил...Ей го стилът-идва!!!Пай се-е-е-е-е...
Отборът нямал мотивация...Ей я мотивацията-идва!!!Пай се-е-е-е...
Ще плачете за Костов!!!
ПП.Така като си изхвърляме треньорите на боклука,кой ще дойде,бе???Кой ще си зареже отбора,за да дойде и да бъде изхвърлен след 2 месеца???

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 мар 2012 19:58

Потресен съм! Най ме боли обаче, че голяма част от левскарите във форума приемат случващите се събития със задоволство и за добро...Ей затова няма и да идват добри играчи и треньори в Левски в скоро време. Честно да ви кажа, умирам за Левски, но аако съм футболист или треньор не бих се хванал за нищо на света.И после се чудим, че все нямаме играчи...Как бе имаме си Гаджев, Дарко, Йовов...

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 26 мар 2012 20:01

Грешката на Костов е, че изгони Гонзо от съблекалнята. Можеше инджинера да научи поне как да си пише името и после да става пак тренер. :mrgreen:
И само Левски оле

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 мар 2012 20:02

Шокирана съм от това, че Костов не е треньор на Левски!
Абсурдно е, че от 2 загуби да се направи такъв извод, че Ники е виновен!
Ще изчакам новият тренер и тогаз ще го коментирам!
:o :shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 20:27

С Гонзо ни убиха от бой наесен, сега за една загуба, и то доста съмнителна, гоним треньора? За какво го викнахме изобщо? Или просто човекът усети какви му ги кроят и изпълни заканата си от есента да си тръгне. И си тръгна.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 26 мар 2012 20:33

Синьо сърце написа:С Гонзо ни убиха от бой наесен, сега за една загуба, и то доста съмнителна, гоним треньора? За какво го викнахме изобщо? Или просто човекът усети какви му ги кроят и изпълни заканата си от есента да си тръгне. И си тръгна.

За разлика от всички които напуснаха по една или друга причина той поне се оказа мъж и не започна да плюе по отбора като си тръгваше. Друг е въпроса , че той идва от едно друго първенство и просто нашенската продукция не му пасна нито на стила , нито на характера.
И само Левски оле

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 26 мар 2012 21:55

И после приятелите ми ме питат защо вече не стъпвам на мач, при положение че 10 години не бях пропускал. Е няма и да стъпя повече. Барса по ТВ-то и тва е. Те поне не ми се подиграват вочите.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 мар 2012 23:07

И в анкетата се вижда, че сме против повечето, е си тръгна Ники!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 мар 2012 23:21

Ще изкажа 2ро мнение по темата.Странно е когато 2-3 месеца преди края на контракта си тръгне някой треньор.Странно е и когато ръководството приеме оставката,ако няма готов вариант и то преди дерби,което съвсем може да отвори или затвори вратата за титлата. Наистина много смърди цялата тази работа. Викнаха го по никое време,проведе си подготовката и го изгониха(приеха оставката му) 3 месеца преди края на контракта. Явно,наистина Костов видя,че трябва да кляка на малоумници и не издържа. Може би му беше наредено да пуска играчи в слаба форма като Гаджев и Тасевски за да бъдат трансферирани след края на сезона. Милиев цяла подготовка беше спряган за дълбока резерва(и с право),но сега беше наредено да се върне на терена,а играч,като Грийн да седне на скамейката защото не иска да преподпише. Още не мога да приема,това което се случи вчера. Бездарко цял мач не пипна топката и се криеше. Гаджев (за мен трябва да му се отнеме лентата) цял мач се опитваше да си изкара картони..Що за идиот би го направил преди мача срещу Литекс.Някой забеляза ли колко пъти извърши малоумни нарушения за жълт картон и след това спореше с рефера? Само страха на съдията го спаси от жълт или червен картон. Жалко ,че в България футболистите решават кой е треньора.
110 години любов!

Върни се в “Архив”