Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Anyway
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот Anyway » 26 мар 2012 19:59

darakchiev_77 написа:
shammi написа:И аз бях против каквато и да е треньорска рокада в момента, но той сам е напуснал. В първия момент като прочетох новината си помислих "същото като с Велев и явно са му намерили заместник".....
Идея нямам кой ще дойде, но трябва да е доста респектиращ за тия футболистчета дето се разхождат като ущипани балерини.....

Факт е че сам е напуснал, но зависи дали са направили опит да го разубедят. Или пък добре им е дошло.

Ще напусне ми с тази игра и аз щях да напусна.

П.С:Да ги видим в "пред банята" от 1вата секунда почнаха да го плюят че бил слаб треньор а не играчите....

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 мар 2012 19:59

Безумие е при този цикъл от мачове да се сменят треньори... съжалявам, но в Ловеч с тази треньорска смяна нищо добро не ви чака.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 мар 2012 20:02

До анкетата:

Вуцов и Ясен Петров мисля че нямат шансове да станат скоро треньори отново. Помним как уволниха Вуцов след 1 мач с Бате едва ли ще го върнат. А Ясен на скоро беше уволнен, айде стига и на него не му беше дадено време да работи, няма да го върнат. Още малко ще има опция за Костов.

Херо вече изказа мнението си и че няма да приеме подобно нещо и че иска да е близко до семейсвтвото си в Бургас - няма начин.

ЛюПко Петрович (не Б) е добър вариант и мисля че ще ни се отрази добре, проблема е че никой от ръководството не го взима на сериозно и за мене шансовете той да стане нов треньор са около 0.0001% , остаря и вече са го отписали,което е грешка, но няма как да им го кажеш. Трябва да добавим, че и той е чужденец, а ръководството каза че избира между българи, така че няма смисъл да е даже в анкетата, както и Бардон ,който нито има нужния опит , нито е вариант. Един друг много добър чужд вариант е Муслин , който ни беше на чело, но и него няма смисъл да го дискутираме

От останалите варианти мисля че няма смисъл да се назначават Емил Велев, Стоилов и други бити карти. Единстевните бити карти, които на този етап си заслужават са Херо и Люпко, но няма шанс те да станат треньори на Левски, обясних защо. Стоилов е бита карта, която не мисля че може да даде нещо на отбора вече и ще иска да върне Наско, който трябва да стои далече от Левски - интригант. Велев още не се е доказал, трябва да го наблудаваме и да видим как ще продължи да работи като треньор. Ако се представя добре след няколко сезона и сме закъсали, тогава става, а и поне до лятото не е вариант защото си има отбор. Остава Илиан Илиев, който до сега не е печелил някаква титла и купа , което е притеснително , все пак без обиди Берое не е отбор с претенциите на Левски. Но мисля че е добър вариант, проблема е че ще дойде чак лятото евентуално.Сега се сетих и за Стефан Грозданов - Прекрасен вариант и въпреки че ни е бил треньор заслужава да се върне , има какво да даде. Проблема при него е същия като при Люпко - стар е вече и смятат, че няма смисъл и че футбола, който практикува е демоде, но не е така, няма как да им го обясниш за жалост. И при него шансовете за назначаване са много минимални.

За краткосрочни варианти само Гонзо и Радуканов. И към двамата нямам нищо против и на този етап това е най-добрия вариант, но ако назначат Радуканов не трябва да го уволняват лятото, дори и да нямаме успехи.

От всичките тези варианти, мисля че за жалост Стоилов има най-голям шанс да стане , подгласян от Гонзо и Илиев (от лятото), като евентуална изненада може да е назначение на Радуканов, което мисля че е около 5% възможно, всички други варианти ми изглеждат с нищожен шанс. За мен най-доброто решение от тези тримата ще е ако Гонзо остане на чело до лятото пък после Илиев го смени. Няма смисъл от Мъри - ще видите.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 26 мар 2012 20:02

Avenger написа:
darakchiev_77 написа:За мен назначаването на Костов беше надежда че сме надскочили българщината във футбола ама нейсе. Ще си я караме както си знаем и като се появи човек със самочувствие и знания, ще им е неудобен. Ако беше останал щеше да ги поразкара през лятото манекените, естествено че не може да ги застопори на пейката по средата на сезона с идващите важни мачове е литекс и лудогорец. Още две три попълнения като Диамутен, Пинто и Рамос и отборът щеше да е друг, ама хубавите работи стават бавно. И сега ако се разиграят келешите и вземем максимума от идващите мачове много ще ги обичаме всички. До следбащия неудобен треньор. Жалко.

Не беше угоден и това се видя още от самото му идване и казването на всичко право куме в очи. Сега пак ще слушаме работим за 191919191 година по защитата, ще се подобряват нещата в ход и процес на работа, ще работим в движение не знам какво си......а този Диамунтен няма форма ли не знам какво, но да се взима в ръце, защото за момента е пълна дупка, ама пълна дупка. Страх го е да изнася, неточни пасове, неумело спиране, бавен, само пада при всяка ситуация, дано покаже игра, че за момента с нищо не оправдава визитката си.

Е той човека сигурно се е шашнал от Милиев, дето се чуди поне 30 минути дали да тръгне към топката или да не тръгва към нея.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 26 мар 2012 20:03

velvet написа:Не вярвайте на глупавите сайтове......току що прочетох...Жорж Ганчев поема Левски..

Бойко да става треньор и да видим тогава дали ще играят слабо

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 26 мар 2012 20:04

Левски е играл пет пъти на четвъртфинал в европейските турнири. Това се случва веднъж на много години. Г-н Стоилов ни закара там просто, защото му е било дошло времето. Мъри е един посредствен треньор и затова говорят резултатите му навсякъде където е бил.
Станимир Стоилов написа по една срамна страница във всеки отбор в който е работил досега. За съжаление в Левски те са три - Беверен, Тампере и второто място след Цска със 16 точки разлика. Неуспехите му ни лишиха от висок коефициент и много пари. Какво направи той в Литекс - позор срещу БАТЕ (0:4). Унижи националния отбор на България срещу Кипър (1:4), а Анортозис отпадна от Работнички.
Толкова ли няма треньори, че се въртим все около едни и същи имена, доказали се че не могат да свършат работа.

Иделни за Левски са Павел Върба (Викотрия Пизлзен) или Мачей Скорца (Легия Варшава)

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 26 мар 2012 20:07

makedonski написа:Левски е играл пет пъти на четвъртфинал в европейските турнири. Това се случва веднъж на много години. Г-н Стоилов ни закара там просто, защото му е било дошло времето. Мъри е един посредствен треньор и затова говорят резултатите му навсякъде където е бил.
Станимир Стоилов написа по една срамна страница във всеки отбор в който е работил досега. За съжаление в Левски те са три - Беверен, Тампере и второто място след Цска със 16 точки разлика. Неуспехите му ни лишиха от висок коефициент и много пари. Какво направи той в Литекс - позор срещу БАТЕ (0:4). Унижи националния отбор на България срещу Кипър (1:4), а Анортозис отпадна от Работнички.
Толкова ли няма треньори, че се въртим все около едни и същи имена, доказали се че не могат да свършат работа.

Иделни за Левски са Павел Върба (Викотрия Пизлзен) или Мачей Скорца (Легия Варшава)

Едно си баба знае ,едно си бае/

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 мар 2012 20:08

Cayman написа:
metodito написа:
trayan16 написа:Да играят футбол бе,какво може да искаме?Да ги *** в гелосаните!

Я кажи защо на пролет бяхме на 3 точки зад първият?
Не беше ли заради "гелосаните"? Или е било заради треньора?

Колко задника спасиха Гаджев, Дарко, Йовов. Дали пък Гаджев не беше втори по отбелязани голове? А къде щяхме да сме без неговите голове? Пети, шести....?Какво щеше да стане на времето без онзи гол на Йовов срещу Марсилия? Мъри щеше да е просто добър треньор, а не най-добрият треньор в новата клубна футболна история на България. Дарко не спасяваше ли задника на Ясен, а Гаджев на Гонзо?
Що за глупост е да обвиняваш играчите?!!!!!!!!
Това да не са ви допингираните извадиджобовци?

Това е футбол,а не казармата да взимаш дивиденти по заслуги!!!Кмета за тоя гол срещу Марсилия независимо че не става да го държиме титуляр до 40 годишна възраст ли?Гаджев колко години го чакаме да се научи да подава или да бие ъглови?За 3 години имал 6 гола това ли трябва да ме топли?А хилядите лоши отигравания които са ни спестили десетки голове?Дарко 1 мач играе после 5 се разхожда,ако дефанзивният халф го захапе не го брой в отбора.Не се връща,не се бори в центъра за движение без топка не ми се говори че това за всички бг играчи е мисия невъзможна.Как да не ги обвинявам?Вчера децата зад блока тичаха повече,а на тия мързеливци им се плаща даже за тая пародия на футбол!

Това е истината...Който и да дойде все тая като нямаме халфове...Дарко Тасевски съм сигурен, че и той не помни кога се изпоти и направи приличен, подчертавам приличен, мач...Гаджев е за червен редовно, псува по свои като хамалин, а ако направи ЕДИН точен пас на 2 метра за цял мач е успех...Иначе големи претенции, голямо чудо...Йовов му се чудя що иска да го докара до освирквания и псувни от целия стадион, ами не си седне на гъза и да каже, че вече не става...Няма срамно...Дал ни е много, ама вече ни го върна...А тези, които ги защитават им се чудя на какво отгоре...Казах и преди...Гаджев имал няколко гола ами хубаво, ама ако си играеше както трябва в центъра шяхме да имаме няколко десетки повече...

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 мар 2012 20:17

Илиян Илиев за мен е най-удачният. Човек, който без пари за селекция и ,,особенна" подготовка на отбора, вече няколко години води доста успешно Берое. Видяхме как класира отбора и игра в Лига Европа, побеждава силните отбори или достойно им се опълчва с наличните футболисти- въпрос на тактика, правилна постройка и смени, концепция и надъхване на футболистите! Играл в Левски и оставил добри спомени в нас феновете и достатъчно запознат с обстановката :idea: Същото с пълни сили важи и за Стефан Грозданов. Направи отбор Локомотив Сф без гръмки селекции, както преди правеше това президета му,но без успехи и постигна доста добри резултати и в първенството и в ЛЕ, а по-късно продължи добрата си работа и в Пирин. Бил е треньор на Левски преди години! Не на последно място слагам и Херо, който знае и 2 и 200 и е постигнал много за и в Левски, просто шапки долу! За Мъри бих казал, че без Наско Сираков, май нищо нестава от него, дано да не съм прав. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 20:18

Иделни за Левски са Павел Върба (Викотрия Пизлзен)

Чудесно предложение, но в реалността на Батков - невероятна.
Аз бих искал чужденец също - млад специалист, доказал се в едно нормално първенство от средна ръка, да речем Швеция, Австрия, Полша, Унгария, но не Сърбия, Гърция, Македония или Русия (говоря за втора руска лига. Треньор от Висшата лига на Русия - Муслин е абсурдно да мечтаем).
Нямам нищо против Мъри също.
Последна промяна от metodito на 26 мар 2012 20:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”