727150 написа:Батков -вън ! Гонзо -вън! Тонев -вън!
+1000000000000000000000000000000000000000000000
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
727150 написа:Батков -вън ! Гонзо -вън! Тонев -вън!
THE G.A.M.E написа:Костов никой не го е махал.
Човекът сам си тръгва ...
Причината смятам, е прозаична.
Който е слушал внимателно встъпителното му интервю, когато започваше работа, ще се сети за какво става въпрос ...
А за другите ще перифразирам казаното - "Ако усетя, че други хора, които не им е работа да се изказват по-спортно-техническите въпроси се месят, ще си тръгна веднага".![]()
Поредният свестен човек, който разбира от футбол е отвратен от българската действителнст.
Thsmith написа:Като вярваш - ще те лъжат. Ако не вярваш - няма да те лъжат.
И стига врякахте. Костов го махнахме 2 месеца по рано от предвиденото. Лятото ще има промени и доста интересни неща. Седнете си на задниците и потърпете 2 месеца за да научите.
Обичам Левски написа:Thsmith написа:Като вярваш - ще те лъжат. Ако не вярваш - няма да те лъжат.
И стига врякахте. Костов го махнахме 2 месеца по рано от предвиденото. Лятото ще има промени и доста интересни неща. Седнете си на задниците и потърпете 2 месеца за да научите.
Пич спомням си ,че Гонзо все повтаряше от Нова година ще видим по-силен Левски ,следващата година пак същото :Нова година ще видим по-силен Левски ,ако някой има номера на Гонзо да го пита от коя Нова година става въпрос да знам колко да чакаме.ВЪН !!!!
Neron написа:За да е добре Левски според мен трябва да се върнат Наско и Мъри а Тонев и Гонзо да се махнат.
Обичам Левски написа:pesho_1913 написа:Колко такива теми бе, братче...Направете си една обща тема за оплаквания, псувни над играчи, ръководство и т.н., че нон-стоп едни и същи ги пускате.
Ще протестирам със каквито методи мога щот ми дотегна всяка година да играем трагично и да сме без трофей.Виж ако мислиш ,че Левски трябва да бъде на нивото на Славия или Берое тогава наистина темата е безмислена.Вън боклуците от Левски София !!!
Neron написа:За да е добре Левски според мен трябва да се върнат Наско и Мъри а Тонев и Гонзо да се махнат.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], rhaegar и 19 госта