Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот kent1914 » 26 мар 2012 18:00

LaRgO написа:
kent1914 написа:
Ако ти е харесвала играта на Левски в мачовете, независимо дали сме печелили или губили - съжалявамте

Играта не ми харесва, но ти ако си мислиш, че отбор се прави за по-малко от една година - съжалявам те!

Уаауу толковали промени се направиха :) но по важното е начина на игра, поведението,хъса,мъката на отбора . Колега нямаше и светлинка промяна за добро в Левски,шдфа е истината !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 мар 2012 18:01

Всяка година без трофеи и европейски първенства.Вън боклуците от Левски София !!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 мар 2012 18:03

За Костов писах още през февруари, че няма да изкара сезона. Но ако ще е Мъри, то по- добре да не бяха махали Костов. Футболната им философия е една. Напречни пасове от едната дъга до другата, без агресия, без светкавични атаки, с "нискостеблени" играчи по 60 кг които падат само от завихрянето когато мине мощен футболист край тях. Предпочитам биткаджии. Аз съм за Херо, но мен никой не ме пита. Вас също.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 26 мар 2012 18:03

Честно казано съм със смесени чувства след оставката на Костов. От една страна отбора играеше слабо, но от друга 5 месеца не са никак достатъчни за изграждането на стабилен отбор, и то със стил. Който и да е новият треньор се надявам подобно на Костов да продължи да вика юноши в първия състав. В момента отбора наистина има нужда от играчи, които знаят какво е Левски.

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 26 мар 2012 18:03

След "черния следобед" вчера и последвалата тегава вечер,ново двайсе сега!Защо бе хора?Вярно,че играта ни е мизерна,ама прави ли се отбор за няколко месеца ....Жалко за Никито,беше ми симпатичен човека,а и вярвах ,че съвсем скоро нещата му щяха да се получат!
Ама - свършила работа...Дано да е за добро,и нашите хрантутници да се стягат...Евентуална нова бездушна загуба от розовите няма да ми понесе вече :evil:
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 мар 2012 18:08

kent1914 написа: Уаауу толковали промени се направиха :) но по важното е начина на игра, поведението,хъса,мъката на отбора . Колега нямаше и светлинка промяна за добро в Левски,шдфа е истината !

И какво ? Викаш изведнъж ще заиграем като Барселона ?
Нормално играта да не върви, след като Гаджев и Тасевски нямат грам желание за игра. Не дай си Боже някой треньор да ги накара да се изпотят и да ги научи на нещо. Костов трябваше да ги оставя извън групата и да пуска други...
Последна промяна от LaRgO на 26 мар 2012 18:35, променено общо 1 път.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 26 мар 2012 18:09

metodito написа:
trayan16 написа:Да играят футбол бе,какво може да искаме?Да ги *** в гелосаните!

Я кажи защо на пролет бяхме на 3 точки зад първият?
Не беше ли заради "гелосаните"? Или е било заради треньора?

Колко задника спасиха Гаджев, Дарко, Йовов. Дали пък Гаджев не беше втори по отбелязани голове? А къде щяхме да сме без неговите голове? Пети, шести....?Какво щеше да стане на времето без онзи гол на Йовов срещу Марсилия? Мъри щеше да е просто добър треньор, а не най-добрият треньор в новата клубна футболна история на България. Дарко не спасяваше ли задника на Ясен, а Гаджев на Гонзо?
Що за глупост е да обвиняваш играчите?!!!!!!!!
Това да не са ви допингираните извадиджобовци?

Йовов като е вкарал гол на Марсилия сега да играе до 50 години ли?Дарко от над една година е пълна дупка,Гаджев напоследък само си проси червен картон но няма кой да му го даде.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 мар 2012 18:14

Войн Войнов си е подал оставката като треньор на Банско ! Защо ми се струва, че от този храст може да изскочи заека !!!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 мар 2012 18:15

Според мен Ясен Петров трябва да върнем, но задължително Гонзо да бъде освободен, защото вмешателството му е пагубно!

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 26 мар 2012 18:18

metodito написа:
trayan16 написа:Да играят футбол бе,какво може да искаме?Да ги *** в гелосаните!

Я кажи защо на пролет бяхме на 3 точки зад първият?
Не беше ли заради "гелосаните"? Или е било заради треньора?

Колко задника спасиха Гаджев, Дарко, Йовов. Дали пък Гаджев не беше втори по отбелязани голове? А къде щяхме да сме без неговите голове? Пети, шести....?Какво щеше да стане на времето без онзи гол на Йовов срещу Марсилия? Мъри щеше да е просто добър треньор, а не най-добрият треньор в новата клубна футболна история на България. Дарко не спасяваше ли задника на Ясен, а Гаджев на Гонзо?
Що за глупост е да обвиняваш играчите?!!!!!!!!
Това да не са ви допингираните извадиджобовци?

Това е футбол,а не казармата да взимаш дивиденти по заслуги!!!Кмета за тоя гол срещу Марсилия независимо че не става да го държиме титуляр до 40 годишна възраст ли?Гаджев колко години го чакаме да се научи да подава или да бие ъглови?За 3 години имал 6 гола това ли трябва да ме топли?А хилядите лоши отигравания които са ни спестили десетки голове?Дарко 1 мач играе после 5 се разхожда,ако дефанзивният халф го захапе не го брой в отбора.Не се връща,не се бори в центъра за движение без топка не ми се говори че това за всички бг играчи е мисия невъзможна.Как да не ги обвинявам?Вчера децата зад блока тичаха повече,а на тия мързеливци им се плаща даже за тая пародия на футбол!

Върни се в “Архив”