PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.
Бивши играчи на Левски са все пак!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Е И????boi4eto68 написа:PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.
velvet написа:Е И????boi4eto68 написа:PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.
flo написа:Ако ще идва Мъри ,трябва да е с Сираков.
Обичам Левски написа:Bourgas написа:Каква е тази глупост? Димитър Димитров, че и терзи 19 човека си и вярват... Този Костов беше добре, тъпо е да се уволнява след загуба, и то само една...
Винаги съм харесвам Херо като тренер и гласувах за него ти какво против против имаш от това ?
Parmalat написа:Прекрасна новина.Вече съм убеден че Левски няма да са шампиони.Костов е страхотен треньор с много добри виждания,но какво да направи като не се взеха исканите от него играчи.Искам да вида Николай Костов в Ботев!
tiamat написа:Какъвто и да е, Гонзо е най-добрия вариант за следващите 1-2 мача. Най-малкото ще им нарита задниците и ще ги накара да се размърдат. Според мен това е по-малко лошият вариант, от този да се избърза с избора на нов треньор. Ама каквото и да стане, яко се прецака ситуацията... Трябваше Костов да остане най-малко до края на сезона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта