Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- asenkolev
- Контакти:
Re: Това ли ви е благодарността, г-да „футболисти"
Някой може ли да си представи Реал или Барса, да нарече Левенте или Атлетик Биобао, "СЕЛСКИ ОТБОР". Левски-европейски-хахаха и фен клуба ви е срам, като играчите!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- skitnika22
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Николай Костов напусна поста си начело на „сините", съобщи официалният сайт на 26-кратните шампиони.
„Отборът на Левски не се представя според очакванията ми и резултатите, които постигна тимът не отговарят на предварителните ми желания, когато поемах отбора.
Поради това, взех решение да напусна поста старши треньор на Левски.
Благодаря на клуба за подкрепата, която ми оказа, на феновете, че поддържаха отбора по време на престоя ми на „Герена ", както и на футболистите за старанието и желанието да се изгради силен Левски.
Пожелавам на Георги Иванов и Иво Тонев добро бъдеще с отбора и успех в борбата за шампионската титла", заяви Костов за официалния сайт на клуба.
Бившият наставник на Металург изкара 11 официални мача начело на "сините", в които постигна 9 победи, 1 равенство (1:1 в редовното време срещу Локомотив Пд за Купата на България и 1:2 загуба след продълженията) и 1 загуба от Миньор вчера.
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев вчера не потвърди впечатлението, че се готви треньорска смяна, но и не го отхвърли, казвайки: Ще преспя и ще помисля.
Не е ясно кой ще бъде новият наставник на "сините", но има вероятност Георги Иванов да поеме временно отбора, докато бъде сключен договор с друг специалист.
Аиде честито!!!!!Изгониха треньора!!!!!! И СЕГА КАКВО!!!!!!!!!! ГОНЗО ЛИ ПАК??????????????? НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!! може да не е супер треньор Костов ама сега не му беше времето!!! Преди мача със Литекс!!!!!!!!! просто нямам думи.ПРОСТОТИЯТА ВЪВ ЛЕВСКИ ПРОДЪЛЖАВА СЪС ПЪЛНА ПАРА!!!!!!!!!
„Отборът на Левски не се представя според очакванията ми и резултатите, които постигна тимът не отговарят на предварителните ми желания, когато поемах отбора.
Поради това, взех решение да напусна поста старши треньор на Левски.
Благодаря на клуба за подкрепата, която ми оказа, на феновете, че поддържаха отбора по време на престоя ми на „Герена ", както и на футболистите за старанието и желанието да се изгради силен Левски.
Пожелавам на Георги Иванов и Иво Тонев добро бъдеще с отбора и успех в борбата за шампионската титла", заяви Костов за официалния сайт на клуба.
Бившият наставник на Металург изкара 11 официални мача начело на "сините", в които постигна 9 победи, 1 равенство (1:1 в редовното време срещу Локомотив Пд за Купата на България и 1:2 загуба след продълженията) и 1 загуба от Миньор вчера.
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев вчера не потвърди впечатлението, че се готви треньорска смяна, но и не го отхвърли, казвайки: Ще преспя и ще помисля.
Не е ясно кой ще бъде новият наставник на "сините", но има вероятност Георги Иванов да поеме временно отбора, докато бъде сключен договор с друг специалист.
Аиде честито!!!!!Изгониха треньора!!!!!! И СЕГА КАКВО!!!!!!!!!! ГОНЗО ЛИ ПАК??????????????? НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!! може да не е супер треньор Костов ама сега не му беше времето!!! Преди мача със Литекс!!!!!!!!! просто нямам думи.ПРОСТОТИЯТА ВЪВ ЛЕВСКИ ПРОДЪЛЖАВА СЪС ПЪЛНА ПАРА!!!!!!!!!
asenkolev написа:Някой може ли да си представи Реал или Барса, да нарече Левенте или Атлетик Биобао, "СЕЛСКИ ОТБОР". Левски-европейски-хахаха и фен клуба ви е срам, като играчите!
Ти пък с Билбао ли се сравняваш бе

Re: Левскари научете се и да губите!
redman написа:batmanlevski написа:който се научи да губи му става навик ,ние в Левски никога няма да се научим на това ,на това се научават селските отбори ,за тях са загубите ,за нас победите !
За това ли пляскате след всяка загуба от Търнава, Бате и Тампере?
Ние поне пляскаме,а докато вие си тръгвате 15 минути преди края

Гаджев е бреме за отбора!Да напуска моментално!Той изгони Костов!
-
- Контакти:
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ! ТЕЗИ БЕЗДУШНИЦИ НА ТЕРЕНА, МОЖЕ ДА НЕ СА ПЪРВИ, НО СЕКТОР Б Е ПЪРВИ И ВОДИ С ОГРОМНА РАЗЛИКА НА ВСИЧКИ !
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- LSFCforever
- Контакти:
За никъде не сме с тези в центъра. Имам чувството че с Вутов щеше да е по добре. Поне щеше да играе с желание пък ако не се беше получило нямаше да има разлика с играта на Гаджев и Тасевски.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
Преброих десетина правописни грешки и се отказах от четенето - просто ми стана ясно какви хора са го писали.
Напълно подкрепям декларацията.Тези лиглювци ,,изядоха'' главата на Костов.Вън боклуците от любимият ни отбор( Гаджев,Йовов и Тасевски ).Това не са левскари те не милеят за отбора като нас истинските фенове които са плакали за загуби за разлика от тях. САМО ЛЕВСКИ!!!
- DominationPazardjik
- Контакти:
Според мен Влади не му е все едно какво се случва в Левски !