Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
veselin111
- Контакти:
Re: От къде мога да сваля Локомотив Пловдив - ЦСКА ?
И аз ще го сваля да го изгледам, вчера бях на стадиона и беше супер яко. През целия мач не спряхме да пеем, а след мача целия отбор дойде пред сектора с агитката. 10 минути след като свърши мача, никой от нас не си беше тръгнал от стадиона, а и на никой не му се тръгваше......

Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
Какво да го гледаш този мач?!
Замисли се върху фактите - кокалът още преди мача бе свил знамената и за цял мач не стана нито веднъж от скамейката.
Ти наистина ли си вярваш, че с паляци като Грънчов, Карачанаков, Петър Стоянов, Дюлгеров и т.н. може да ни биете, след като на Лаута ударихме много по-добри и класни отбори от вас, каквито са Черноморец, Лудогорец и Левски!
Дооообре! Можеш да си слагаш пижамата, хващай и едно одеяло под мишница и беш да те няма към Четвърти километър, докато не са заели местата!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
Замисли се върху фактите - кокалът още преди мача бе свил знамената и за цял мач не стана нито веднъж от скамейката.
Ти наистина ли си вярваш, че с паляци като Грънчов, Карачанаков, Петър Стоянов, Дюлгеров и т.н. може да ни биете, след като на Лаута ударихме много по-добри и класни отбори от вас, каквито са Черноморец, Лудогорец и Левски!
Тцтцтц, да ти имам оправданията
Последна промяна от Morgause на 26 мар 2012 15:31, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
http://www.p2pbg.com - Регваш се, теглиш и слушаш яките песни на червените през втората частАма като се замисля, те другите май не пяха въобще. Само оня на вишката пищеше на мегафона като от някакво минаре
![]()
Иначе през цялото време се чуваше само "Циг...." и "Е.ахме Локо в гъ.а"
Благодарско, с вас си се уважаваме
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
http://www.p2pbg.com - Регваш се, теглиш и слушаш яките песни на червените през втората частАма като се замисля, те другите май не пяха въобще. Само оня на вишката пищеше на мегафона като от някакво минаре
![]()
Тази снимка казва - ВСИЧКО

Тройчо е бушон, който както блесна изведнъж, така и ще изгасне!
От мачовете с Лудогорец,Черноморец и Левски не можете да вземете нито един!
На всеки обещавам да се извиня лично, ако вземете някой от тези мачове!

Ванко_Ултраса написа:Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
![]()
Тази снимка казва - ВСИЧКО![]()
![]()
Тройчо е бушон, който както блесна изведнъж, така и ще изгасне!
От мачовете с Лудогорец,Черноморец и Левски не можете да вземете нито един!
На всеки обещавам да се извиня лично, ако вземете някой от тези мачове!
С какво Левски са по-добри от нас, извинявай, с какво Лудогорец са по-добри от нас? Мача с Черноморец мина, Стойчо имаше време до мача с вас да сглоби и сплоти отбора, направи го, писа ви 3-ка (много обича да пише 3-ки обаче
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
deladog написа:Sh. Group написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
хахахахаха дай мача на момчето бе - не се прави на мъж, че като ти чета глупостите за "класата" на тия дето в момента сменят треньори ми ставаш меко казано смешен....
Та колко, казвате, беше коефициентът за двойка на този толкова оспорван мач?
3.00 2.60 3.2
Morgause написа:
С какво Левски са по-добри от нас, извинявай, с какво Лудогорец са по-добри от нас? Мача с Черноморец мина, Стойчо имаше време до мача с вас да сглоби и сплоти отбора, направи го, писа ви 3-ка (много обича да пише 3-ки обаче) . Сега нема мое-нема твое-ред е на Берое. Точно от левски най-малко ни е страх. До мача с Лудогорец вече ще сме шампиони.
Не се набирай! В първенството симпатизирам на ЦСКА. Но има тежки мачове, предполагам че ще има издънки. И аз искам да пишем 3-ка на Берое, но може и да ни ударят, а за следващите не знам. След края на първенството ще видим кой ще е шампион. Левски щяха да са имаше дори и "Директива" ..., но си паднаха от Миньор.
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Добър мач се получи, яко гостуване беше..!! Тотална доминация от наша страна! ЦСКА СОФИЯ!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- botev_1912
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30
Кокала:
тоя Кокал или е тъп като галош, или е знаел че ще паднат от 4-5 дни
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
тоя Кокал или е тъп като галош, или е знаел че ще паднат от 4-5 дни
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]