Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Николай Костов уволнен ?

Мнениеот DANS » 26 мар 2012 14:02

Оставката Костов е провокирана от метеорологичната прогноза за мача с Литекс, щяло да духа вятър :)
Бате Ицо се отърва да не му счупят мозъка!!! :mrgreen:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Blue Mind » 26 мар 2012 14:03

Боже,господи.... пак ли Гонзо?Изглежда са се опитали да му се бъркат в работата и той е напуснал... кой уволнява треньор заради една загуба и точно преди 2 дербита... :oops: титлата започва да се превръща в мираж въпреки крехката преднина на червените... :( Сега остава да сложат Радуканов... направо ще се гръмна... :evil: :evil:
Последна промяна от Blue Mind на 26 мар 2012 14:08, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 14:07

Thsmith написа:Мда както Трайчо Трайков си подаде оставката сам преди няколко ди :lol:

Ставаше въпрос, че ти казах нещо и знам защо го казах... и ти пак спореше какъв съм разбирач и беше 1000% уверен в обратното.

Никой не го маха, човекът сам си тръгва ...
Виж му интервюто. ;)

Значи стана това, което аз си твърдях ...
Че Костов никой няма да го махне преди краят на сезона, а ако напусне, то ще го направи сам.
Още от първият му ден, след пресконференцията миналата година казах, че с оглед на това, което човекът заяви - Ако ще напуска Левски, ще го направи сам.

По-лошото е, че Костов тогава каза, че ще си тръгне сам и бързо, независимо по-кое време, АКО НЯКОЙ МУ СЕ БЪРКА В РАБОТАТА.
Ето къде е заровено кучето ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 14:08

Blue Mind написа:Боже,господи.... пак ли Гонзо?Изглежда са се опитали да му се бъркат в работата и той е напуснал... к

Или с един бойкот просто му "подсказаха",че не е желан...

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 26 мар 2012 14:09

темата да се заключва и в коша !!!!
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 14:10

Човекът не издържа на балканските нрави ...

А и той си каза още при подписването, че ще си тръгне сам, ако някой му се меси ...
Това внезапно напускане ме кара на точно тази мисъл ...
Някой се е опитал да се прави на по-голям треньор от него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 26 мар 2012 14:12

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Мда както Трайчо Трайков си подаде оставката сам преди няколко ди :lol:

Ставаше въпрос, че ти казах нещо и знам защо го казах... и ти пак спореше какъв съм разбирач и беше 1000% уверен в обратното.

Никой не го маха, човекът сам си тръгва ...
Виж му интервюто. ;)

Значи стана това, което аз си твърдях ...
Че Костов никой няма да го махне преди краят на сезона, а ако напусне, то ще го направи сам.
Още от първият му ден, след пресконференцията миналата година казах, че с оглед на това, което човекът заяви - Ако ще напуска Левски, ще го направи сам.

По-лошото е, че Костов тогава каза, че ще си тръгне сам и бързо, независимо по-кое време, АКО НЯКОЙ МУ СЕ БЪРКА В РАБОТАТА.
Ето къде е заровено кучето ... ;)

Точно това казвам и аз.... много яко ни пре*ба точно преди 2те дербита,но какво да се прави . Най-близкото нещо до което човек може да се сети е ,че не му дават да пуска Грийн ,при видимите проблеми в халфовата линия,но може и да е по друга причина,едвали ще разберем.Жалко за него. Дано вземат подобаващ замесник :evil:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 мар 2012 14:14

Честито на печелившите : )

[offtopic][/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 мар 2012 14:17

THE G.A.M.E написа:Човекът не издържа на балканските нрави ...

А и той си каза още при подписването, че ще си тръгне сам, ако някой му се меси ...
Това внезапно напускане ме кара на точно тази мисъл ...
Някой се е опитал да се прави на по-голям треньор от него.

Едва ли някой се е месил в работата му.Тренировките си провеждаше сам,мачовете сам си водеше от пейката,без никой да му стои на главата.Но виж вчера второто полувреме как "звездите" ни си играеха на цък-цък,че дори и пас на крак не можеха да си подават,и всичко си става кристално ясно!!За съжаление по цял свят е така играчите могат да сменят треньора,по всяко време а не е обратното.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 26 мар 2012 14:22

drvasko98 написа:
venger написа:
СВОБОДЕН написа:Занапред всички трябва да заиграят като истински Левскари и да се вслушват в мнението на найш великата публика, която никога не ги е подвеждала!

Аз предлагам занапред всеки да прави това, което трябва. Играчите да играят, треньорът да си прави тренировките, състава и воденето на мачовете, а публиката да си подкрепя отбора. Доказано е, че публиката нищо не разбира от футболната материя. Нали Кокала ние го уволнихме (една от най-честно спечелените титли у нас през новия век) и заредихме един чутовни успехи.

СВОБОДЕН написа:А бе не може Миньор де те бие тук на Герена и треньора да не изхвърчи. Миньор забележете, не Барселона, Реал, Милан, Интер и разни други такива. Не е дори Литекс, Лудогорец или ЦСКА. Миньор. С двата чука. Хайде стига сте защитавали Костов. Може да е имал добри намерения, сигурен съм, че е имал, но не ги изпълни. Защо е друга тема. А ние ще му кажем сбогом и е добре да помислим кой ще го наследи.

Що не може, щото ти така казваш ли? Юнайтед падна ли от Блякбърн насред ОТ? Съра изхвърча ли. Миналата година Барселона падна ли от Еркулес във втория кръг на Камп Ноу? Гуардиола изхвърча ли?
1985 година Левски падна от Миньор в първия пролетен кръг 2-3 на Герена, воден от Шпайдела. 4 или 5 кръга по-късно падна на Герена 0-1 и от Пирин. (с Михайлов, Ники Илиев, Емо Спасов, Наско Сиракови иГиби). Между двата мача би с 3-1 ЦСКА. Шпайдела не изхвърча. Левски стана шампион през 1985 г. Аман от капацитети

Напълно съм съгласен ще добавя и още един пресен пример.Байерн допреди два месеца водеше убедително в Германия,а сега изостава на 5 точки,но там никой не говори за смяна на Хайнкес и след слабите мачове сега бият наред.Левски е по голям отбор от Байерн ли тогава щом за 1 домакинска загуба ще се сменя треньора?!?!?!Много фенове живеят още в средата на 90-те години,вече няма как да биеш във всички мачове.Навсякъде по света водещите отбори губят и само в България създаваме огромни драми!Костов изгради 2 много силни фланга на отбора,накара Старокин да се разиграе !!!И оттам идва големият контраст с центъра на терена.Гаджев,Тасевски Йовов - те и преди така бъркаха пасовете и не можеха да спрат топката,но сега на фланга имаме силни и бързи играчи и най-добре се вижда кой е за Левски и кой не.Докато тия тримата играят ще се мъчиме в момента в който им намериме заместници играта ни ще потръгне.Трябва телевизиите да почнат да изкарват статистика за % на точните подавания на всеки футболист и тогава да не се окаже ,че наще прехвалени халфове в центъра(които даже били най-добрите в България !) имат 10% точни отигравания на мач!За загубата вчера те носят най-голяма вина видя се ясно,че когато ни затворят фланговете през центъра нищо не можем да създаваме.Имаме добър треньор но той разполага с половин отбор!

Върни се в “Архив”