Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

madbutcher
Контакти:

Re: Николай Костов уволнен ?

Мнениеот madbutcher » 26 мар 2012 12:26

Не го вярвам. Костов е добър треньор, но отдавна не е бил във България и трябва да свикне с обстановката. Друг е въпроса ако футболистите го бойкотират по някаква причина. Имаше слухове, че треньора е с тежък характер и мрази някой да му се бърка. Ще бъде грешка да го махнат сега, защото не виждам, кой ще го смени. Една загуба е трагедия само тук, в нормалните държави хората са по-търпеливи. Същото стана и в ЦСКА, когато дойде П. Дочев. Човека имаше амбиции да направи нещо сериозно, но изкараха некадърник. Неговато грешка е същата, като при Костов - работа по-западен образец, но на наша територия.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 мар 2012 12:27

TB1957 написа:няма да го сменят от 1 загуба. От думите на Тонев "ядосъм съм, мога да кажа нещо нередно, искам да преспя спокойно и да решим какво ще правим" вече почнаха да си фантазират медиите. Думите на Тонев са едно клише, но самия Г-н Батков каза че другия месец почват да водят преговори с Костов за нов договор, а и Тонев и Гонзо неведнъж са казвали че са доволни от работата на треньора и го подкрепят безрезервно, след невероятните победи над Монтана и Враца изведнъж да го сменят не вярвам, тепърва идват тежките мачове с Л,Л,Ц и това ще е безумение да си направим ритуално сепуко

Ние сепуко си напраихме на 2 пъти вече този сезон, едния път като отпаднахме за купата и сега с Миньор на Герена... какво по лошо трябва да очакваме, вероятно 5-6 място за да се сетят ,че този малък "специалист" не може да се справи с голям клуб като Левски! Поредната година без купа...до кога!

SANSIRO7
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот SANSIRO7 » 26 мар 2012 12:34

Президент-агент и простак
Директор-нагаждач и безхаберник
Играчи без /Илиев и Пинто/-лигняри и печалбари
ТренЬор-незнаещ къде се намира /иска да играе отбора му като Барса ама играчите му като на "Паламуд" Мичурин.
После кой е виновен? Не е въпроса кой е виновен, проблема е, че няма невинни!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 мар 2012 12:34

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев каза пред Sportal.bg, че дали и ако има някакви промени в синия клуб след вчерашната домакинска загуба от Миньор, ще бъдат обявени днес, следобяд, към 16.00 часа. "Знам за какво ме търсите. Още е рано. В 16.00 часа всичко ще стане ясно и тогава ще имаме решение", каза босът на сините, който демонстрира професионализъм и не се скри от журналистите, каквато в такива случаи е практиката на негови колеги от други клубове.

Както е известно, след поражението от Миньор Иво Тонев и Георги Иванов обявиха, че изобщо не са доволни от играта на сините, а първият стигна дори по-далеч като заяви, че в момента говори единствено с Гонзо и Дончо Донев. С останалите нямал желание да го прави.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 26 мар 2012 12:34

Ако има бойкот към треньора, правилното решение е да се уволнят играчите. Само аз ли така мисля?
Иначе досега статистиката на Костов не е никак лоша. По мое мнение той е правилният човек.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

trayan16

Мнениеот trayan16 » 26 мар 2012 12:35

venger написа:
СВОБОДЕН написа:За това как играе един отбор е отговорен треньорът. За обстановката в съблекалнята също. А когато това даде изражение в резултатите не може да се преглътне току така. Докато играехме слабо, но печелихме, можеше някак да се преглътне. Но да загубиш и то в такъв момент насред Герена от Миньор, за това няма извинение. Вместо да гадаем какво ще се прави с Костов,той веднага след мача трябваше де си е подал оставката.

Както повтарям вече няколко пъти всички трябва да се стегнат и да не се оправдават, всички трябва да понесат отговорността, а не да се крият. За Костов ще се въздържам занапред от мнения. Единственото хубаво нещо в тази загуба е, че идва в донякъде подходящ момент и трябва да послужи ЕДИНСТВЕНО за отрезвяване. Занапред всички трябва да заиграят като истински Левскари и да се вслушват в мнението на найш великата публика, която никога не ги е подвеждала!

Ако си спомняте,последният път,когато станахме шампиони загубихме 0:3 от Локото!След това победихме в Ловеч,все още има надежда!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 12:36

ndrangheta написа:Ако има бойкот към треньора, правилното решение е да се уволнят играчите. Само аз ли така мисля?
Иначе досега статистиката на Костов не е никак лоша. По мое мнение той е правилният човек.

Ами и аз предлагам, веднъж за разнообразие да разкараме играчи, вместо треньора. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 мар 2012 12:38

А бе не може Миньор де те бие тук на Герена и треньора да не изхвърчи. Миньор забележете, не Барселона, Реал, Милан, Интер и разни други такива. Не е дори Литекс, Лудогорец или ЦСКА. Миньор. С двата чука. Хайде стига сте защитавали Костов. Може да е имал добри намерения, сигурен съм, че е имал, но не ги изпълни. Защо е друга тема. А ние ще му кажем сбогом и е добре да помислим кой ще го наследи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 мар 2012 12:40

Никога не съм обичал прибързаните смени на треньори, но да те бие Миньор на Герена....
Не знам какво да кажа, объркан съм.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 26 мар 2012 12:40

bojo0o0o94 написа:Айде Мъри!!!

Старите ***** в новия бардак на Мустака... СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ ЛЕВСКИ - ВЪРНЕТЕ И ЛАФЧИС, ЖУЖО... ВЗЕМЕТЕ ГАНДИ И КЕБИ - НАЛИ ВИ ТРЯБВАТ ХОРА С ОПИТ ВЪВ ФУТБОЛА...

Върни се в “Архив”