Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

trayan16

Re: Николай Костов уволнен ?

Мнениеот trayan16 » 26 мар 2012 12:02

Не вярвам!

trayan16

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот trayan16 » 26 мар 2012 12:03

Голяма грешка ще направят,ако отстранят Костов!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 26 мар 2012 12:07

Айде Мъри!!!

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 26 мар 2012 12:10

Това би било най-доброто решение. Не помня Левски да е имал по-неграмотен тактически треньор. Как е възможно във всеки мач да пускаш различен състав, въпреки че побеждаваш, макар и с клизма. Още по-фрапиращото е постоянната ротация на позициите на футболистите. В първите мачове пък Грийн беше партньор на Диамутен, сега дори го няма в групата, а зачеркнатият Милиев е твърд титуляр. В средата на терена положението е комично. Един мач се играе с Димов като опорен халф, след това със Старокин, изведнъж идва мач с Миньор и какво да видим, опорен халф - Гаджев! Цветков използван като чист нападател в 95 % от мачовете излиза като плеймейкър, а до него - Тасевски, играч, който би трябвало да изпълнява абсолютно сходни функции. Като прибавим и склонността на Гаджев към атаката, какво излиза, че на терена няма нито 1 разбивач, но пък за сметка на това гъмжи от т.нар. ''креативни'' футболисти, които така и не измислиха нищо за цял мач. Отпред положението също е комедия. Жуниор беше крило и играеше зад Цветков, сега става обратното. Калво и Рамос се сменят, ма и те не знаят защо. Тотален хаос в тактическата постройка. Да прибавя и това, че Костов няма 1 правилна смяна. Губиш 0-1 на собствен терен и вадиш човека, от когото най-много се очаква да бележи (Цветков) и кого пускаш? ЙОВОВ??? Виждаш, че ти липсва скорост в атаката и търсиш промяна с остарелия и изнемощял Йовов, а на всичкото отгоре го слагаш и чист нападател. Впоследствие вадиш друг потенциален голмайстор - Жуниор и пускаш Райков. В средата на терена се избиват да играят крила... от 4 халфа, 3 са крила - Калво, Райков и Рамос. Последният почва да играе където му харесва. Минава вдясно, после в средата, след това се връща вляво... Абе, каквото и да обяснявам, по-голям хаос от този в тактическата постройка на Левски, не съм виждал никога. Само натягаше г-н Костов колко много разбира от футбол, как трябва да му се осигурят бързи футболисти, как Левски щял да играе едва ли не като Барселона и какво стана, уважаеми г-н спец? Левски нито скорост има, нито острота. Направихте си сам селекцията и подготовката и какво излиза, Левски не играе нищо. Бъдете мъж и напуснете, г-н Костов!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 26 мар 2012 12:10

Докато не го видя в Gong.bg не вярвам.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 26 мар 2012 12:12

Тая тема провокация ли е, или искаш наистина коментари?

Ако ще коментираме, мога да ти дам няколко причини, поради които мисля че Костов не става:

1. Подготовка - личи си, че не са изобщо физически подготвени според мен. Та ние вчера изобщо не пресирахме Миньор, страх ме е да си помисля какво ще е срещу Литекс и Лудогорец.
2. Тактика - хубаво е фен на Барса, нека да се мъчи да подражава на стила им, ама ние нямаме нападател! НО въпреки това, вчера цял мач центрирахме. Направи ми впечатление, че футболистите не знаят къде да застанат - пример: Старокин като влзезе стоя няколко минути ляв бек, Пинто пред него, Жуниор пред него.. и се чудеха кой къде да стои. Чак след няколко минути Старокин влезе в центъра.
3. Смени - при 0:1 да извадиш голмайстора ти за сезона (Цветков) и да пуснеш халф?!
4. Мотивация - отборът не показва никаква мотивация! Работа на треньора е да ги нахъса, а той има вид на супер неебателен.
5. Водене на мача - стана точно 2 пъти от пейката, не даваше наставления, не викаше - нищо!
6. Любмици - провали трансфер на Дарко, който му е очеваден любимц. А безДарко е трагичен в момента, вчера не можеше да даде точен пас от 2 метра!

Вярно дава вид на интелигентен треньор, вярно уж е строг, но трябва тотално да промени някои неща за да продължи да работи. Знам, ще кажете с тези футболисти толкова. Два примера: Стойчо - продадохте всички читави футболисти зимата (без Мораеш), вкарахте някакви съмнителни (от към качества) младоци, то взе че стана? Херо - продадоха му 2те звезди и пак намери заместители.
А играте ни от началото на сезона е трагедия :(

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 мар 2012 12:17

malchev написа:Тая тема провокация ли е, или искаш наистина коментари?

Ако ще коментираме, мога да ти дам няколко причини, поради които мисля че Костов не става:

1. Подготовка - личи си, че не са изобщо физически подготвени според мен. Та ние вчера изобщо не пресирахме Миньор, страх ме е да си помисля какво ще е срещу Литекс и Лудогорец.
2. Тактика - хубаво е фен на Барса, нека да се мъчи да подражава на стила им, ама ние нямаме нападател! НО въпреки това, вчера цял мач центрирахме. Направи ми впечатление, че футболистите не знаят къде да застанат - пример: Старокин като влзезе стоя няколко минути ляв бек, Пинто пред него, Жуниор пред него.. и се чудеха кой къде да стои. Чак след няколко минути Старокин влезе в центъра.
3. Смени - при 0:1 да извадиш голмайстора ти за сезона (Цветков) и да пуснеш халф?!
4. Мотивация - отборът не показва никаква мотивация! Работа на треньора е да ги нахъса, а той има вид на супер неебателен.
5. Водене на мача - стана точно 2 пъти от пейката, не даваше наставления, не викаше - нищо!
6. Любмици - провали трансфер на Дарко, който му е очеваден любимц. А безДарко е трагичен в момента, вчера не можеше да даде точен пас от 2 метра!

Вярно дава вид на интелигентен треньор, вярно уж е строг, но трябва тотално да промени някои неща за да продължи да работи. Знам, ще кажете с тези футболисти толкова. Два примера: Стойчо - продадохте всички читави футболисти зимата (без Мораеш), вкарахте някакви съмнителни (от към качества) младоци, то взе че стана? Херо - продадоха му 2те звезди и пак намери заместители.
А играте ни от началото на сезона е трагедия :(

Не е провокация,а просто очаквана от всички вас новина.Според мен смяната е преждевременна и неуместна,от това дърво можеше да стане свирка...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 мар 2012 12:20

За това как играе един отбор е отговорен треньорът. За обстановката в съблекалнята също. А когато това даде изражение в резултатите не може да се преглътне току така. Докато играехме слабо, но печелихме, можеше някак да се преглътне. Но да загубиш и то в такъв момент насред Герена от Миньор, за това няма извинение. Вместо да гадаем какво ще се прави с Костов,той веднага след мача трябваше де си е подал оставката.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 26 мар 2012 12:22

няма да го сменят от 1 загуба. От думите на Тонев "ядосъм съм, мога да кажа нещо нередно, искам да преспя спокойно и да решим какво ще правим" вече почнаха да си фантазират медиите. Думите на Тонев са едно клише, но самия Г-н Батков каза че другия месец почват да водят преговори с Костов за нов договор, а и Тонев и Гонзо неведнъж са казвали че са доволни от работата на треньора и го подкрепят безрезервно, след невероятните победи над Монтана и Враца изведнъж да го сменят не вярвам, тепърва идват тежките мачове с Л,Л,Ц и това ще е безумение да си направим ритуално сепуко
Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 26 мар 2012 12:26

СВОБОДЕН написа:За това как играе един отбор е отговорен треньорът. За обстановката в съблекалнята също. А когато това даде изражение в резултатите не може да се преглътне току така. Докато играехме слабо, но печелихме, можеше някак да се преглътне. Но да загубиш и то в такъв момент насред Герена от Миньор, за това няма извинение. Вместо да гадаем какво ще се прави с Костов,той веднага след мача трябваше де си е подал оставката.

Както повтарям вече няколко пъти всички трябва да се стегнат и да не се оправдават, всички трябва да понесат отговорността, а не да се крият. За Костов ще се въздържам занапред от мнения. Единственото хубаво нещо в тази загуба е, че идва в донякъде подходящ момент и трябва да послужи ЕДИНСТВЕНО за отрезвяване. Занапред всички трябва да заиграят като истински Левскари и да се вслушват в мнението на найш великата публика, която никога не ги е подвеждала!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”