Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:34

gorg написа:Някои хора в Левски играха симулативно - явно беше. И за мен не е проблем, че нямаме типична деветка, както каза един колега малко по - горе, проблема е, че няма кой да ни създава положенията ( или по - точно казано не иска да ги създава ). Най - слабите в мача бяха Гаджев и Тасевски и не защото не можеха, а защото не искаха!

Да, основният проблем са вътрешните халфове.
Особено при този начин на игра ( с много подавания и резки пасове към нападателите ) ... Вътрешните халфове трябва да имат по-малко от 20-на - 30 % брак при пасовете.
А вчера имаха точно около 20-на % ама точни, другото беше брак ...

Незнам дали причината е в това, че не са във форма и поради това не играят това, което могат ...
Или просто- неискат да играят ...
Обаче наистина съботират всички услия на останалите си съотборници.

Вчера Калво и Рамос се усетиха, че няма да получат хубави подавания от споменатите вътрешни халфове и изоставиха позицията си на нападатели, като се върнаха с 20-на метра за да се опитат те да градят ...
Това срина цялата игра, защото нито Калво, нито Рамос са плеймейкъри ..

За този налаган стил, Левски се нуждае от точни подавачи и халфове, които трудно губят топката.
Към момента за съжеление, Тасевски, Йовов и Гаджев немогат да се справят с тези специфични задачи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:36

THE G.A.M.E написа:За този налаган стил, Левски се нуждае от точни подавачи и халфове, които трудно губят топката.
Към момента за съжеление, Тасевски, Йовов и Гаджев немогат да се справят с тези специфични задачи.

Защо да не могат, нали са най-добрите в първенството?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:38

mistreated написа:Ти твърдеше, че с треньор различен от Гонзо Левски няма как да загуби от български отбор и ще покаже изключителен футбол. Кое точно се оказа вярно в думите ти?

Не ми преписвай думи бре !
Принципно си е вярно, че няма български отбор, който да надиграе и сам да бие Левски !
Това е факта, независимо дали ви харесва, или не !!
Единствено и само самите Левски могат да си попречат, както стана и вчера.

Аз на няколко пъти посочих, че който очаква Левски в първите 10-на мача от пролетта да е като Реал и Барса, най-добре да смени отбора !!!
Но това, че ти невиждаш поне едната идея по-добра игра при Костов, в сръвнение с есента на миналата година, си е твой проблем !
Вероятно трябва да смениш спорта ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:39

mistreated написа:
THE G.A.M.E написа:За този налаган стил, Левски се нуждае от точни подавачи и халфове, които трудно губят топката.

Защо да не могат, нали са най-добрите в първенството?

Значи остава другият вариант, който съм допуснал - НЕИСКАТ :!:

Не ме питай за причината ... Не работя в Левски !
Все още ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:43

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Ти твърдеше, че с треньор различен от Гонзо Левски няма как да загуби от български отбор и ще покаже изключителен футбол. Кое точно се оказа вярно в думите ти?

Не ми преписвай думи бре !
Принципно си е вярно, че няма български отбор, който да надиграе и сам да бие Левски !
Това е факта, независимо дали ви харесва, или не !!
Единствено и само самите Левски могат да си попречат, както стана и вчера.

Аз на няколко пъти посочих, че който очаква Левски в първите 10-на мача от пролетта да е като Реал и Барса, най-добре да смени отбора !!!
Но това, че ти невиждаш поне едната идея по-добра игра при Костов, в сръвнение с есента на миналата година, си е твой проблем !
Вероятно трябва да смениш спорта ...

Не ти прИписвам думи, точно това казваше!
И в срАвнение с есента (когато победихте в Перник) загубихте от Миньор, като домакини без да създадете нито едно чисто голово положение!
Спорта не е нужно да сменям, просто защото на теб не ти харесват обективните ми коментари!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:46

Ами май е належащо най-малкото да си преосмислиш разбиранията за футбола ...
Щом твърдиш, че есенният Миньор е същият тим, като настоящият ...
Излиза, че като играеш два мача разделени от 3-4 месечен период срещу един и същи отбор, и двата трябва да си приличат, като "две капки вода" ли ? :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:48

THE G.A.M.E написа:Ами май е належащо най-малкото да си преосмислиш разбиранията за футбола ...
Излиза, че като играеш два мача разделени от 3-4 месечен период срещу един и същи отбор, и двата трябва да си приличат, като "две капки вода" ли ? :roll:

:lol: :lol: :lol:
Да не би настоящият Миньор да е някакво футболно страшилище??? Да ти припомням ли, че преди седмица белите котенца ги биха безпроблемно в София, както и Литекс за купата.
Та вие не трябваше ли да сте 3 класи над оня Левски от есента, че един "преобразен" Миньор да ви плаши?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 мар 2012 10:51

mistreated написа:
THE G.A.M.E написа:Ами май е належащо най-малкото да си преосмислиш разбиранията за футбола ...

:lol: :lol: :lol:
Да не би настоящият Миньор да е някакво футболно страшилище??? Да ти припомням ли, че преди седмица белите котенца ги биха безпроблемно в София, както и Литекс за купата.
Та вие не трябваше ли да сте 3 класи над оня Левски от есента, че един "преобразен" Миньор да ви плаши?

Като те бойкотират основни играчи, за какво преобразяване може да се говори изобщо?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:56

Theos написа:Като те бойкотират основни играчи, за какво преобразяване може да се говори изобщо?

Опаа, защо те бойкотират? Нали всичко е цветя и рози в Левски?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:58

mistreated написа:Да не би настоящият Миньор да е някакво футболно страшилище??? Да ти припомням ли, че преди седмица белите котенца ги биха безпроблемно в София, както и Литекс за купата.

Явно нещо неможеш да схванеш, че мач с мач ... Особено разделен от 4 месеца, няма как да си прилича.
Мач с мач също така, неможе да се сръвняват, когато си играл с различни противници ...
Всеки мач си е индивидуалевн и зависи от един куп, индивидуални обстоятелства, които могат да се случат във всеки различен двубой.
Съжелявам, че неможеш да го разбереш това ... Ама не съм преподвател от НСА, немога да ти помогна.

Левски е по-добър отбор от есенната си версия.
Най-малкото, има повече спечелени точки в 8-те си шампионатни мача, за разлика от есента.
Играта също, в по-голяма част от мачове е с класа- две на есенната ...

Иначе Миньор не е страшилище за никой, но определено и те са по-добра версия на това, която бяха през миналата година.
Поне в този мач изглеждаше така ...
А срещу Левски знаем- всички на нокът, за да се докажат.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”