Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот lifes » 25 мар 2012 23:16

Левски май свърши парите - даде на Локо Пд на Славия два пъти, и май не останаха за Миньор Пк :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 мар 2012 00:51

LSFC 1914 написа:
priceles написа:1:1 :) ;)

Това беше вица на деня! ;) Жив и здрав бъди, но мача е 4:0 за Левски :)

Бухахахахахахаха :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 01:14

Доживяхме и това, победа на Миньор на Герена, не, че един шампионски Левски не направи срещу същият съперник равен в най-важният си мач. Наистина неприятното е начина по който се стигна до тази загуба. В първият мач от полусезона в, който на Левски беше поведено, отборът не прояви никаква агресия, знание, нямаше дори и волята мача да бъде обърнат. Левски няма и нужния потенциал да обръща мачове в ,които играта не се получава. Тук вината я носи най вече Николай Костов който продължава да не разбира, че на Левски му трябва централен нападател. Човек който точно в такива мачове ако трябва със зъби ще добута топката във вратата. Няма проблем в това треньорът да има собствено виждане за играта, но не е сериозно в отборът ти да няма играчи за друг стил на игра. Като въпрос за домашно ким Костов: друг отбор в света със сериозни цели който да няма таран в отборът си, ей така за цвят, ако има нужда от повече мощ в атака. Специално за Левски, отборът е бил най-силен точно когато е имал центален нападател (явна деветка), най-пресен пример Дембеле- как след като имахме такъв играч и не станахме шампиони се очаква, без подобни играчи отпред ще бъдем шампиони, и ще играем нападателен и зрелищен футбол.
В Левски липсват биткажии, единствените двама Гаджев и Йовов са в слаба форма, има и още няколко момчета, но те въпреки старанието просто нямат необходимите възможности за Левски.
Продължава се и с порочната практика с преквалифициране на играчи- от където съвсем спада класата на играчите. Разбира се трябва до някъде да оправдаем Костов след като той имаше нещастието да поеме отбора след авантюрата Георги Иванов. Не е лесно да вкараш в час играчи, които на практика не са имали подготовка от една година, каму ли пък да са научили някоя заучена комбинация, или пък да са се ограмотили тактически. На Костов не му е леко и заслужава подкрепа до края на сезона или до момента в, който и на теория Левски няма шанс за титлата.
Сега е момента и шефовете в Левски които не са никак малко да седнат и да си кажат истината в очите, дори да не могат да се гледат известно време, но само по този начин сериозният човек разбира грешките си и се опитва да ги поправи. Също и да се разберат дали са полезни за отбора и, дали могат да работят заедно.
Ще си позволя и един съвет в Левски да започнат да говорят САМО футболните хора- Иво Тонев, Георги Иванов, Дончо Донев, Николай Костов. Все пак това преди всичко е футболен клуб, а не някаква бизнес структура.
Но да се върнем на мача:
23. Пл. Илиев- спаси Левски и от по-голяма загуба, без вина за гола
2. Мюлдер- и миналият път го написах формата му търпи постоянен спад, но все пак си е класа
55. Милиев- изпитва трудности в разбирането с Диамунтен, все още не са свикнали зедно. Това трябва да е основна задача на Костов да си избере централни защитници и да залага на тях с цената на всичко.
25. Диамутен- най- слабият му мач в Левски. Опреелено все още свиква с отбора
28. Пинто- по принци греши рядко може би най-сериозното попълнение тази зима
45. Гаджев (к)- игра с голямо желание, още повече след полученият гол, но КПД му клонеше към нула
22. Тасевски- безобразно слаб
19. Иван Цветков- той човека си го каза преди няколко дни това не е неговата позиция на терена и е срамно да си нападател и за полусезон и половина да си със 7 гола.
8. Калво- отчайващо слаб, явно му ства нещо след първите 1,2 кръга и губи интерес към играта
16. Рамос- най-малко слабият днес за Левски ,единствен внасяше някъкво разнообразие в играта
12. Жуниньо- никой не разбра, че въобще е играл, инормално с оглед слабата игра на колегите му
6. Старокин- добре, че игра само толкова
11. Райков- днес не оправда доверието ,доянкъде оправдан от нарушената му подготовка
10. Йовов- най-слабият

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 08:33

Синьо сърце написа:Честито на Миньорци! Нас не ни чака нищо добро с тази игра.

Колега съфорумец, защо чак сега видя "тази игра"? Защо когато ти казвах, че Левски не играе нищо от началото на пролетта, ти подскачаше срещу думите ми?
Знам, че когато отборът ти побеждава е трудно да погледнеш обективно на нещата. Е голата истина лъсна срещу Миньор. Какво ли ще стане в Ловеч?
Разбира се може и да вземете мача с Литекс, но е малко вероятно.
Искам и THE G.A.M.E да ми обясни как най-добрият отбор в България създаде първото си положение, като домакин срещу Миньор след 80-тата минута.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 26 мар 2012 09:01

Аз по принцип рядко пиша във форума, но за сметка на това пък чета редовно. Обаче след вчерашния мач ще кажа какво мисля! Някои хора в Левски играха симулативно - явно беше. И за мен не е проблем, че нямаме типична деветка, както каза един колега малко по - горе, проблема е, че няма кой да ни създава положенията ( или по - точно казано не иска да ги създава ). Най - слабите в мача бяха Гаджев и Тасевски и не защото не можеха, а защото не искаха! Май е време през лятото да си търсят ново предизвикателство. До тогава поне в следващите два мача - резерви! Няма значение, че може би са по - добри футболисти от Димов и Старокин, но си мисля, че те поне ще играят с желание, а това ни дава по - голям шанс да ги вземем тези мачове! Колкото до треньора - според мен Костов трябва да си изпълни договора с Левски. В интерес на истината на мен схемата на Костов ми харесва - кой каквото ще да си говори, но Левски в момента не играе с един нападател ( деветка ), а с цели трима! Това, което не ми харесва е, че няма агресивност в играта. Тук може би Гонзо трябва да се намеси - стига са го държали далеч от скамейката по време на мачове - да, видя се че му е рано за треньор, няма го опита, но пък има дух и борбеност, които може да предаде на футболистите! "Хубавото" във вчерашното фиаско е, че се случи в мач срещу миньор, а не срещу някой от конкурентите и дано се вземат нужните мерки. Силно се надявам мача срещу Литекс да е по - различен.

Естествено има и друг вариант, тип конспирация в стил ГА, фаворитът Лудогорец пада от Славия, фаворитът Левски пада от Миньор, фаворитът Локомотив Пловдив пада от цска - има нещо гнило в тази работа ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 мар 2012 09:55

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Честито на Миньорци! Нас не ни чака нищо добро с тази игра.

Колега съфорумец, защо чак сега видя "тази игра"? Защо когато ти казвах, че Левски не играе нищо от началото на пролетта, ти подскачаше срещу думите ми?
Знам, че когато отборът ти побеждава е трудно да погледнеш обективно на нещата. Е голата истина лъсна срещу Миньор. Какво ли ще стане в Ловеч?
Разбира се може и да вземете мача с Литекс, но е малко вероятно.
Искам и THE G.A.M.E да ми обясни как най-добрият отбор в България създаде първото си положение, като домакин срещу Миньор след 80-тата минута.

Колегата непрекъснато твърдеше как под ръководството на Костов отбора израствал и вече нямал нищо обощо с Гонзовия.Много хора ви предупредиха , че Костов е доста странна птица и си пада малко грандоман.Не, той е най- интелигентния използва модерни схеми тип "Барса".Да ,ама от всяко дърво свирка не става.За да накараш тази сбирщина от татуирани почитатели на чалготеките, комбинирана с няколко латино лекета с носталгия по карнавала в Рио, плюс няколко чернокожи дошли да вкусят от сладостите на цивилизацията трябва да си доста по прагматичен и земен.За да накараш тази компилация да играе футбол, повтарям футбол, а не да си разхождат фланелките трябват ред и дисциплина и чак после да им преподаваш тактика.

Горното определение за футболен отбор е универсално приложимо за всеки един български гранд не говоря конкретно за Левски.Не е лесно да си треньор в България и то на голям отбор гореспоменатите ритнитопковци винаги могат да ти забият нож в гърба.За това може би за нашите условия са по-подходящи треньори , като Стойчо,Кокала,Грозданов не толкова академични и образовани, но здраво стъпили на земята и стоящи по -близо до футболистите.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 10:19

Когато казвам " с тази игра", имам предвид именно мача с Миньор. Защото играчите буквално се влачеха по терена, в предните мачове не беше така. Така или инак 15 победи беше ясно, че не можем да вземем, все някъде щяхме да сбъркаме. Лошото е, че сбъркахме на най-тъпото място и си елиминирахме правото на грешка оттук нататък. Спокойно ни вършеше работа и хикс в Ловеч, сега само победа... За мен сините подцениха мача, а това е една от най-лошите грешки, няма връщане назад. Без да блести Миньор дочака своите три шанса и реализира единия. Ние решихме да играем в 85 минута-няма как да стане...
В следващите кръгове ще се види кой как играе. Но не вземем ли мачовете в Ловеч и с Лц, няма за какво да претендираме.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:24

mistreated написа:Искам и THE G.A.M.E да ми обясни как най-добрият отбор в България създаде първото си положение, като домакин срещу Миньор след 80-тата минута.

Разбира се, че сме най-добрият отбор !
С най-качествените играчи.

Това, че не го показват това ( поради една или друга причина ) постоянно, си е друг проблем ...
Има време всички да се убедим в думите ми. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:28

Синьо сърце написа:Когато казвам " с тази игра", имам предвид именно мача с Миньор. Защото играчите буквално се влачеха по терена, в предните мачове не беше така.

Ако имаш възможност си пусни мача ви с Черно море и си помисли пак дали не беше същата гледка, нищо че победихте. Мачовете с Монтана и Ботев Враца няма да ги коментираме, прекалено слаби са и двата отбора, въпреки че през първите полувремена пак се влачехте срещу тях.
С Локо Пд за купата главно се защитавахте, ония изпуснаха куп положения и удариха 3 греди.
Един единствен мач бяхте на що годе добро ниво, този със Славия и то след изгонването на вратаря им.

Симптомите бяха налице отдавна, просто не ти се искаше да ги виждаш.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:30

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Искам и THE G.A.M.E да ми обясни как най-добрият отбор в България създаде първото си положение, като домакин срещу Миньор след 80-тата минута.

Разбира се, че сме най-добрият отбор !
С най-качествените играчи.

Това, че не го показват това ( поради една или друга причина ) постоянно, си е друг проблем ...
Има време всички да се убедим в думите ми. ;)

Това, че повтаряш като папагал едно и също нещо не си мисли, че може да го направи истина! Това е все едно да ти кажа, че аз съм по-добър на тенис от Федерер и Джокович, ама по някаква причина просто не искам да го покажа на света. Глупости на търкалета.
Ти твърдеше, че с треньор различен от Гонзо Левски няма как да загуби от български отбор и ще покаже изключителен футбол. Кое точно се оказа вярно в думите ти?

Върни се в “Архив”