ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.

Мнениеот Morgause » 25 мар 2012 22:33

САМО БЕРОЕ написа:
Morgause написа:Евтини билети, нещата почнаха да вървят, айде пък да видим дали няма да има 10 000... :).

Аха, ясно. Ако не са евтини билетите и нещата не вървят ви е през к*ра за ЦСКА, така ли :lol:

Едвали на всички им е през ку*а за ЦСКА, на мен лично никога не са ми пречили цените на билетите, и когато имам възможност съм на стадиона. Въпроса е, че за някой хора 8 лева за билет са много, а други пък не искат да ходят в сектор "Г" поради една или друга причина. Все пак живеем в България, ниски заплати, скъпи цени. Едно е 8 лева, друго е 3 лева за билет. С тези 5 лева хората ще си земат семки и ще си платят транспорта ако не друго. Аз лично бих дал 5 лева за билет, вместо за цигари или за бира, но на някой хора цигарите и бирата са им по-ценни от ЦСКА. Тези които милеят и обичат ЦСКА винаги са на стадиона. Другите са просто привърженици, решили да си изгубят 2 часа като отидат на мач. Това е разликата м/у верен привърженик и просто фен.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 25 мар 2012 22:37

Morgause написа:
САМО БЕРОЕ написа:
Morgause написа:Евтини билети, нещата почнаха да вървят, айде пък да видим дали няма да има 10 000... :).

Аха, ясно. Ако не са евтини билетите и нещата не вървят ви е през к*ра за ЦСКА, така ли :lol:

Едвали на всички им е през ку*а за ЦСКА, на мен лично никога не са ми пречили цените на билетите, и когато имам възможност съм на стадиона. Въпроса е, че за някой хора 8 лева за билет са много, а други пък не искат да ходят в сектор "Г" поради една или друга причина. Все пак живеем в България, ниски заплати, скъпи цени. Едно е 8 лева, друго е 3 лева за билет. С тези 5 лева хората ще си земат семки и ще си платят транспорта ако не друго. Аз лично бих дал 5 лева за билет, вместо за цигари или за бира, но на някой хора цигарите и бирата са им по-ценни от ЦСКА. Тези които милеят и обичат ЦСКА винаги са на стадиона. Другите са просто привърженици, решили да си изгубят 2 часа като отидат на мач. Това е разликата м/у верен привърженик и просто фен.

До преди 1 година билетите за мач на Берое струваха 10 лева (от касите на стадиона), но това не пречеше да пълним голямата трибуна и по-малките около нея срещу Левски, ЦСКА, Ботев, Литекс, Локо Пд. Разбира се всеки отбор има верни фенове които не могат да бъдат спрени с по-скъпи билети или няколко загуби. Интересно ми е как в 2 милионна София не могат да се намерят 10 000 човека които да отидат на мач и то на отбор който почти всеки сезон е в борбата за титлата, това важи и за другия колос :shock:

Image

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 25 мар 2012 22:42

И аз се чудя това ... ако аз живеех в София , мач нямаше да пропускам ! Наистина толкова ли е трудно да се намерят 10 000 човека да отидат ... а ходят по 1 000 ... жалко

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 25 мар 2012 22:53

САМО БЕРОЕ написа:
Morgause написа:
САМО БЕРОЕ написа:Аха, ясно. Ако не са евтини билетите и нещата не вървят ви е през к*ра за ЦСКА, така ли :lol:

До преди 1 година билетите за мач на Берое струваха 10 лева (от касите на стадиона), но това не пречеше да пълним голямата трибуна и по-малките около нея срещу Левски, ЦСКА, Ботев, Литекс, Локо Пд. Разбира се всеки отбор има верни фенове които не могат да бъдат спрени с по-скъпи билети или няколко загуби. Интересно ми е как в 2 милионна София не могат да се намерят 10 000 човека които да отидат на мач и то на отбор който почти всеки сезон е в борбата за титлата, това важи и за другия колос :shock:

Еми, какво да ти кажа... феновете на Левски и ЦСКА очакват много повече от тези отбори. Повечето са ги гледали преди години и знаят за какво става въпрос. Аз от както се помня съм фен на ЦСКА, тоест от 1998 някъде. А това беше една от най-слабите години на ЦСКА. През 1999-та, сектор Г на всеки мач се пукаше по шевовете, бях 5 годишен когато баща ми ме заведе на първото дерби което съм бил, ЦСКА 1:0 Левски на армията, тогава беше и най-бързия гол в историята на дербито. Да ти кажа, 3/4 от стадиона червени, 1/4 сини. Пръскаше се по шевовете буквално. Незабравим мач... след това дойдоха победи над Ливърпул, Байер... при положение, че не съм от София, цялото ми детсво е прекарано с ЦСКА кажи-речи. Милея за този отбор, и докато съм жив ще го подкрепям в каквито и да е моменти. Явно на хората им е писнало и от български футбол, и от управлението в ЦСКА. Преди 2-3 години на мача с Фулъм имаше над 35 000 армейци на мача, след това с/у Базел към 30 000. От догава до сега нещата тръгнаха само надолу и надолу. Хората се отчайват, това е цялата истина.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

WildFire
Контакти:

Мнениеот WildFire » 26 мар 2012 00:35

3:1
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 26 мар 2012 02:00

Победа за ЦСКА, като е задължителното е да няма никакво подценяване на Берое и подхождане с необходимото уважение към тях. Надявам се стадиона да се напълни, за да подкрепим младите момчета в отбора и отбора като цяло заедно със Стойчо и целия му екип за работа, която вършат в ЦСКА.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center][/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 09:08

Мачът с Берое в този момент се оказва рубикон за ЦСКА. Отборът е с изключително приповдигнато настроение след 4-тата поредна победа в първенството и трети мач подред без допуснат гол.
Но Берое са корав отбор и ще ни е трудно доста срещу тях. Вземем ли този мач, после ще ни е малко по-леко, защото следват двубои с Видима и Светкавица.
Присо е отличен футболист за мачове, като вчерашния, заради бързината и борбеността си. Но срещу Берое (ако се позатворят) мисля, че и Паун не е лош вариант. Мораеш също е опция за крилото, а в центъра на атаката да влезе Костов, но като че ли не ми се иска това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 26 мар 2012 10:59

При други обстоятелства щях да очаквам мача с приповдигнато настроение. Сега обаче се съмнявам в победата, защото Стойчо остана почти без играчи. Все пак вярвам, че ЦСКА ще вземе и този мач. Без значение с колко гола ще бием, трябват ни точките. Ако съберем само победи до Левски, ще влезем в дербито, като фаворит. И то фаварит не само за самата среща, а за титлата на България.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 мар 2012 10:59

Берое имат видим възход през пролетта, така че не трябва да ги подценяваме. Присо ще липсва, но вярвам, че ще има кой да го замести - в мачовете с Монтана и Локо Сф Паун даже беше по-адекватен от камерунеца. Все пак румънецът не е типичен флангови футболист, така че аз лично нямам против Якимов да започне. (Междувременно се надявам наказанието на Присо да е най-много за 3 мача, така че да е на линия за Славия.)
Прогнозата ми е победа с 3-1. Още по-задължителен става успехът, като имаме предвид, че Левски и Лудогорец имат доста тежки мачове, в които може да загубят точки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”