Футболистите на националния отбор на България са отпразнували равенство 2:2 при гостуването на дебютанта на футболната сцена Черна гора с тур из нощните заведения в Подгорица, твърди месният вестник „Vjesti”.
Изданието прави сравнение между начина, по който са приели хикса играчите на двата отбора – лъвовете са се забавлявали, докато черногорците не са могли да заспят от яд за изпуснатата победи при първия си официален мач.
„Не сме спали, малко са тези, които можаха да спят”, разкрива каква е била ситуацията в лагера на домакините защитникът Йован Танасиевич.
Нервите на капитана на Черна гора Мирко Вучинич не са издържали и той е вдигнал сериозен скандал след мача на Игор Бурзанович, за начина, по който е играл в последните десет минути.
„Неговата невроза беше страшна и не можах да я разбера. След това проведохме кратък разговор и изгладихме отношенията си”, признава Бурзанович.
България се добра до хикса в Подгорица в последните секунди на мача, след като Благой Георгиев бе фаулиран пред наказателното поле и сам отбеляза от прекия свободен удар.
НАЦИОНАЛИТЕ ЦЯЛА НОЩ ПРАЗНУВАЛИ ХИКСА С ЧЕРНА ГОРА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НАЦИОНАЛИТЕ ЦЯЛА НОЩ ПРАЗНУВАЛИ ХИКСА С ЧЕРНА ГОРА
Очаквам скоро да празнуваме равенствата с доказани футболни грандове от ранга на Сан Марино,Малта и Фарьорските острови,както и минималните загуби от мега-величията Молдова,Латвия и Беларус.
И аз очаквам деня, в който тук ще пишат само нормални и мислещи хора.Явно и двамата има да почакаме...
"Some folks are wise and some are otherwise"
Аз мсиля,че при една прилична загуба от Италия след месец с 3:0 трябва да бъде полята в "Планета клуб" от националите 

- a boy named goo
- Контакти:
Много им дреме на тях за мача, важното е да се натряскат в някой фолк клуб, пък това, че са загубили точки от Черна гора, ами голяма работа.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Не , всички вкупом е трябвало да отидат до йерусалим и да поплачат на стената на плача...
Кво лошо има да отиде човек на бар ?
Да бяхме паднали ок... не ви хващам логиката честно .
Факти има ли ? НЕ !
само драсканици на Черногорски пишман-драскачи...
като им гледам стила , ми напомня на този на Македонските драскачи... едните ги е срам да се назовът Българи другите Сърби
Било не било и се пускат теми целящи да се плюе по Националния отбор...
Кво лошо има да отиде човек на бар ?
Да бяхме паднали ок... не ви хващам логиката честно .
Факти има ли ? НЕ !
само драсканици на Черногорски пишман-драскачи...
като им гледам стила , ми напомня на този на Македонските драскачи... едните ги е срам да се назовът Българи другите Сърби

Било не било и се пускат теми целящи да се плюе по Националния отбор...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Силно се съмнявам ,че това е истина ...
не че е невъзможно ,но не и в този случай .

Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.
Аз също не съм сигурен дали е вярно и не съм пуснал темата,за да плюя по националите.Но ми се струва малко неетично от тяхна страна (ако наистина е вярно).
Да, като не могат да играят на терена нека да играят по баровете. След спечелената "златна" точка срещу "великия " отбор на Черна Гора. Нашите момчета трябва да се радват, защото на мача с Италия няма да имат този късмет. И се чуда от къде Пламен Марков намери този състав - играчи като Здравко Лазаров, Станислав Генчев, Чавдар Янков те просто не са да се викат в групата за мача, а Марков ги вкарва като титуляри. Не знам от къде на къде Марков искара Томашич като десен бек, може би той е играл на тази позиция от 300 мача само веднъж. Да наистина ми е интересно за отговора на Пламен на тези въпроси. Искам да помоля екипа на Гонг да му зададе тези въпроси , защото много хора се питат..
Само си задавам простия въпрос бием Италия и какво става всички дето плюват националния отбор ще избухнат в екстаз еи това е аман от разбирачи. Какво да им вярваме на тея пишман драскачи. Но като гледам Боби Михайлов се израдва много на точката при положение че мача си беше загубен. Не виждам защо да не се порадват момчетата се пак не сме някаква огромна сила 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Върни се в “Футбол - България”