Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2012 22:53

емо73канар написа:Все ми е едно дали ще си отиде или не Радукана ,НО искам от отбора да си тръгнат Бакала,Белият,Кривият,Курдов и Домакина,защото са доказани интриганти. :evil: :evil: :evil:

Кой е белият....?

Всички вън бе, всички дето са ботевисти вън! Върнете ни Христолов!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Милен Радуканов вече не е треньор на Ботев

Мнениеот T&T » 25 мар 2012 22:56

Възможно най-правилното решение в момента. Дано Коцето успее да вдигне на крака момчетата и да ги сплоти като колектив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2012 23:03

Нека оставят Коцето да изкара сезона. То така или иначе на по-зле няма накъде. Ще е най-глупавото да се вземе нов треньор който не познава отбора. Коцето е човек който последните 2 години бе в течение на всичко. Мисля си че той може да сплоти състава
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 25 мар 2012 23:24

Според мен проблема на Ботев след убедителния сезон във В група бе,че много си повярваха, че почти толкова лесно ще се завърнат и в "А". Реалността обаче е по-различна, Хубчев и Радуканов са млади и амбициозни треньори и не беше нормално да се сменят толкова бързо.

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 25 мар 2012 23:46

няма да липсва на никого както и слабите му резултати като треньор.Него само май го интересуваше алъш-вериша около трансферите и неустойката по прекратяването на договора.едва ли ще има друг клуб който да му оцени преводаческите способности

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 26 мар 2012 01:43

От утре- понеделник, 26.3.2012 за Ботев Пловдив няма друга алтернатива освен победа във всеки следващ мач.Футболистите, които ще доиграят първенството са тези, ръководители и треньори- също.Възможно ли е, независимо от личните ни пристрастия и антипатии, през следващите два месеца да направим следното:1. Да подкрепяме отбора, независимо от развоя на мача и качеството на играта.2. Да освободим цялата си положителна енергия и да спестим всяка лоша дума и негативна мисъл по адрес на единадесетте на терена и техните колеги на резервната скамейка.3. Независимо от личните ни ангажименти, да освободим време и през уикенда да сме на стадиона, където играе БОТЕВ ПЛОВДИВ, защото клубът има нужда от нас. Точно сега.4. Да престанем (поне за тези два месеца) да се нападаме помежду си, обиждаме и обвиняваме, защото доброто настроение и отношение са основен фактор за осъществяване на идеята.5. Да осигурим спокойствие на всички, които работят в клуба. Добри или лоши, професионалисти или аматьори, тяхната работа ще спори повече, ако им спестим напрежението да се срещат и разговарят с НАС.Само за два месеца!Заради всички онези, които през изминалите 100 години са оставили сърцето си на Колежа!Можем ли?П.С. Това е послание от фен на БОТЕВ, което трябва да достигне до всички ЖЪЛТО-ЧЕРНИ СЪРЦА! Канари, Ботевисти, и всички милеещи и свързани с отбора на нашия град. Моля ви, прочете и спазвайте това послание, за доброто на Ботев! Защото Ботев се обича и подкрепя!!! КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА ,САМО БОТЕВ!!!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 26 мар 2012 09:00

никки1912 написа:От утре- понеделник, 26.3.2012 за Ботев Пловдив няма друга алтернатива освен победа във всеки следващ мач.Футболистите, които ще доиграят първенството са тези, ръководители и треньори- също.Възможно ли е, независимо от личните ни пристрастия и антипатии, през следващите два месеца да направим следното:1. Да подкрепяме отбора, независимо от развоя на мача и качеството на играта.2. Да освободим цялата си положителна енергия и да спестим всяка лоша дума и негативна мисъл по адрес на единадесетте на терена и техните колеги на резервната скамейка.3. Независимо от личните ни ангажименти, да освободим време и през уикенда да сме на стадиона, където играе БОТЕВ ПЛОВДИВ, защото клубът има нужда от нас. Точно сега.4. Да престанем (поне за тези два месеца) да се нападаме помежду си, обиждаме и обвиняваме, защото доброто настроение и отношение са основен фактор за осъществяване на идеята.5. Да осигурим спокойствие на всички, които работят в клуба. Добри или лоши, професионалисти или аматьори, тяхната работа ще спори повече, ако им спестим напрежението да се срещат и разговарят с НАС.Само за два месеца!Заради всички онези, които през изминалите 100 години са оставили сърцето си на Колежа!Можем ли?П.С. Това е послание от фен на БОТЕВ, което трябва да достигне до всички ЖЪЛТО-ЧЕРНИ СЪРЦА! Канари, Ботевисти, и всички милеещи и свързани с отбора на нашия град. Моля ви, прочете и спазвайте това послание, за доброто на Ботев! Защото Ботев се обича и подкрепя!!! КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА ,САМО БОТЕВ!!!

Защо трябва да е от утре и да е два месеца, то винаги трябва да е така. :!:

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 26 мар 2012 09:51

вижте,милен си отиде,тези които идват са наши хора, а те са наско и мъри,сега ще има много хора да ми се смеят за това което казвам,но после пак ще си говорим,успех с новите началници, аз съм левскар и ги подкрепям напълно и желая успех на Ботев
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 мар 2012 11:24

bluemight написа:вижте,милен си отиде,тези които идват са наши хора, а те са наско и мъри,сега ще има много хора да ми се смеят за това което казвам,но после пак ще си говорим,успех с новите началници, аз съм левскар и ги подкрепям напълно и желая успех на Ботев

не съм сигурен че е така, ама ако е, няма лошо . То и при вас има един "наш човек" - Батков. Иначе успех и на Левски. Отдавна чакам старата си тръпка мач м/у Ботев и Левски

Потребителски аватар
bluemight
Контакти:

Мнениеот bluemight » 26 мар 2012 12:09

не съм сигурен че е така, ама ако е, няма лошо . То и при вас има един "наш човек" - Батков. Иначе успех и на Левски. Отдавна чакам старата си тръпка мач м/у Ботев и Левски[/quote]
рядко пиша в гонг,знам звучи доста жълто и глупово,но инфото е на 100%,и все пак си мисля ,че е добре за Ботев.
В АТАКА В АТАКА СИНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “Архив”