Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Боян Табаков

Мнениеот tprodanov » 11 авг 2009 15:29

Стига сте се надъхвали. Юношите са толкова далеч от играчите от мъжкия отбор, че е срамно направо. Дори и от най-големите безкадърници!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 11 авг 2009 15:38

Точно пък Минор няма да ни ритат - те ще ни спукат от ритане, само и само да ни прецакат за мача с Дебрецен. Срещу Литекс за Суперкупата как беше? Видяха, че в края падаха и наще едва ли не ги беше страх да пипнат топката, защото ги очакваше или шпагат или ритник някъде.. Наще трябва тоя мач много да се пазят да не стават фалове, точно преди най-важния ни мач с няколко контузии и сме до там.
Изображение

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Re: Боян Табаков

Мнениеот valkata_levski » 11 авг 2009 15:53

Андреас учеше в моето даскало в Перник.
С брат му сме приятелчета и ми беше интересно някой страничен да си каже мнението.
Иначе е доста бърз,има хубав шут.И това са ми наблюденията.
Между другото брат му е Божидар Васев и доста често попада в дубъла на мъжете а е само 16 годишен.

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 11 авг 2009 15:57

3:0 за Миньор.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Живко Миланов трябва да остане в Левски!

Мнениеот LSFC 1914 » 11 авг 2009 16:12

Според мен точно сега не трябва да се продава този играч, защото той е един от най-сърцатите ни играчи и срещу Дебрецен ще ни е нужен, както и в групите...! Мисля, че Батков трябва да се намеси и да спре трансфера на Живко в чужбина! Кажете и вие своето мнение. :shock:

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 11 авг 2009 16:15

Искрено се надявам да не почупите всичко както обикновенно правите :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Живко Миланов трябва да остане в Левски!

Мнениеот DukeUnv » 11 авг 2009 16:15

Така е и аз искам да остане, ама ще го продадат, почти съм сигурен, за да се развива и в чужбина. В Левски вече е на върха на своите възможности. Иначе и аз се надявам да го задържат поне за мачовете срещу Дебрецен и още 1-2 кръга от "А" група ама не ние решаваме, все пак и той сигурно иска да продължи с кариерата си в чужбина. :)

Пратеници на Кьолн и клуб от Италия ще наблюдават Живко Миланов по време на утрешната контрола България - Латвия, научи Гонг.

Немският клуб е фаворит за подписа на футболиста на Левски. Скаутите от Германия обаче искат още веднъж де се уверят в качествата на сърцатия десен защитник.

На този етап няма конкретна информация относно името на тима от Италия. Преди време на Апенините свързваха Живко Миланов с Киево Верона. Пратеници на „летящите магаренца” дори гледаха мачове на „Герена”.

Желанието на Левски е да запази Миланов за срещите с Дебрецен, които при успех ще пратят „сините” в Шампионската лига.

За българският тим е добре, че нито Кьолн, нито Киево играят в европейските клубни турнири. Тоест, участието на Миланов за Левски в Шампионската лига няма да е проблем.
Последна промяна от DukeUnv на 11 авг 2009 16:21, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 11 авг 2009 16:16

iori написа:Искрено се надявам да не почупите всичко както обикновенно правите :evil:

Да му се невиди колко сме зли :evil:
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 авг 2009 16:21

След мачовете с Дебрецен да го продават заедно с Рабех
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 11 авг 2009 16:25

Живко Миланов трябва да напусне Левски! На всяка цена :)
Ако наистина иска някой да го вземе ще си вкара таралеж в гащите, щото Миланов няма да завършва мач без картон :) От друга страна той си вярва и може да се промени и да стане наистина добър играч. Ако наистина го искат в Италия или Германия да отива и от Гонзо да го пуска ;)

Върни се в “Архив”