Черно море - Литекс 25 март

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Съдийски тесли срещу Черно море (стената на срама)

Мнениеот boys85 » 25 мар 2012 18:37

Стига глупости, съдията беше не повече от 5% причина за днешната загуба. Сами сме си виновни, бяхме много, ама много слаби :!:

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 25 мар 2012 18:37

Ристосков направи грешки в началото срещу Манолов и при един "фаул" на Паломино. Спести жълт на Бодуров в една ситуация. Второто обаче обърна свирката и не свири куп нарушения срещу Г.Миланов, Янев(точно защото са симуланити)... Спести жълт на Манолов за продължителни успорвания, а това щеше да доведе до червен.
Накрая Янев заслужаваше жълт картон за едно много грубо влизане, макар че изчисти топката. Страничния от близката страна второто допусна две грешки като даде тъчове за Литекс, а те си бяха за Черно Море. Не бе свирен фаул при единоборство Маноло-Бодуров. Съдията от далечната пък вдигна засада в ситуация, която Занев щеше да стигне до топката, а Янев показа че не играе за нея, Ристосков побърза да свири. На няколко пъти не бе пуснат "авантаж" в полза и на двата отбора. Не мисля, че имаше каквото и да е подпиране. По-слаби не сме били никога, вие имахте положения, но не вкарахте. Ристосков ли ви спря? Щото ние с 3 удара и две полуситуации вкарахме.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 мар 2012 18:38

gin написа:авторът на темата да си припомни някои мачове с шопските отбори, когато морето е водело с един гол и ще види, че нищо вам чуждо не се е случило.в мач с една засада и то за литекс, без изгонени играчи, без дузпи, или удобни преки свободни удари, да се твърдят такива глупости е най-малкото несериозно. в такъв умрял мач да виете от съдията, че ви спрял атака на тъча 5 метра в наща половина и едва ли не е сигурен гол... направо нямам думи. просто признайте, че вкарахме единственото си положение, а вие не успяхте. мачът свърши! успех за напред, и дано най-накрая на някой във варна да му се откъснат някви пари за нов терен.

мой човек... пак се повтарям! предпочитам да направи подобна фрапантна грешка и да даде дузпа за противника ...отколкото да ми свири тенденциозно цял мач в едната посока :!:
и явно си гледал някой друг мач.... вие 3-4 пъти доближихте вратата, 1-2 пъти наказателното... колкото и да му се е искало на човека е нямало какво да даде, за да изпълни още по-добре поръчката си :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Re: Черно море - Литекс 25 март

Мнениеот chelseabg » 25 мар 2012 18:41

21 смешници на терена(без пиргов) :mrgreen: и 3ма престъпника :evil: :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 мар 2012 18:42

shotgun blues написа:
gin написа:авторът на темата да си припомни някои мачове с шопските отбори, когато морето е водело с един гол и ще види, че нищо вам чуждо не се е случило.в мач с една засада и то за литекс, без изгонени играчи, без дузпи, или удобни преки свободни удари, да се твърдят такива глупости е най-малкото несериозно. в такъв умрял мач да виете от съдията, че ви спрял атака на тъча 5 метра в наща половина и едва ли не е сигурен гол... направо нямам думи. просто признайте, че вкарахме единственото си положение, а вие не успяхте. мачът свърши! успех за напред, и дано най-накрая на някой във варна да му се откъснат някви пари за нов терен.

+111111111111111111111111111111
логично е някои играчи на ЛИТЕКС да падат за нарушения,на тази нива,срещу отбор който силата му е в блъскането ,е напълно логично да има нарушения и играчите на ЛИТЕКС да ги боли повече срещу здрав отбор,който силата му е единоборствата и на този "футболен терен" :geek:

хахахаха, ама ти май и мача не си гледал, или ей така си говориш наизуст за терена.... специално днеска беше в отлично състояние, май трябва първо мача да гледаш и тогава да коментираш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
и това с блъскането беше при предния ни треньор, пак слушам наизуст някакви мнения... при новия тренер се стараем да играем футбол и използваме чисто футболни средства ...най-малкото играта ни при предния треньор и аз не можех да я трая, защото не беше футбол :!:
логично било играчите на Литекс да падат за нарушения... логично е, ако са актриси.... ама май с това поне си призна, че една след друга следват симулацийките във вашия лагер :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 мар 2012 18:45

Ебаси жалкия женски плач. Ристосков бил подпрял Литекс, ограбил момчетата, ония плачели в съблекалнята. СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ
А защо нищо не се споменава за гамена Миро Манолов който си беше за гонене още на полувремето!? Иначе че Ристосков е неадекватен тюфлек дето трябва да бъде изгонен с шутове от съдийството - спор няма. Днеска пак осра мача, ама това му е коронния номер на тоя некадърник

Също така вземете малко си трамбовайте нивата, че топката скача като жива кокошка. Пък после говорете и имайте претенции.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2012 18:47

съдията свирил тенденциозно и реши мача :lol: :lol: :lol:
абе хора Литекс игра с ,в защита Жос ( първи мач за полусезона) Илия Миланов (несигурен младок) ,в халфовата линия Сандриньо който игра за вас :!: :!: :!: Йеленкович лидерът на отбора беше сменен 30 минути преди краят :!: Армандо Ваюши най-опастният играч от мача с БЕРОЕ беше сменен на полувремето :!: Янев освен гола нищо не игра,НИКАСИО голмайсторът на отбора нямаше НИТО ЕДНО положение :!:
Ето този слаб днес ЛИТЕКС не можахте да биете,сами сте си виновни,стига се излагахте
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 мар 2012 18:48

Днес наблюдавахме как ни гостува един СЕЛСКИ отбор.Не ми пука какво е правил Ристосков,но аз такъв СЕЛСКИ отбор с такива ЖАЛКИ и МИЖЕТУРСКИ изпълнения не бях гледал никога.Това беше подигравка с футбола,на терена имаше 11 КЛОУНА в оранжево и пожелавам на всичките от тях само загуби от тук нататък и провали на кариерите им.Тези СМЕШНИЦИ се подигваваха с футбола при всяка удобна възможност-лежане,въргаляне,СИМУЛАЦИИ гарнирани с крясъци и стенания,но като казвам СИМУЛАЦИИ казвам не 1,а 101 такива.И не само Христина Янева,Гергана Миланова,Момчилка Цветанова,Илияна Миланова,Петя Занева...в подигравката с футбола се включиха абсолютно всички циркаджии в оранжево днес начело с иначе добрия голаджия Марсела Никасио,която също вряскаше и се търкаляше по 5 минути.Пожелавам на този отбор само провали,съжалявам,но не беше спортсменско това днес.За мен говорим за трупа страхливци и циркаджии,които освен,че бяха подкупили съдията ами се и подиграха с футбола.Та затова ги пребиха от бой в Европа де...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

GreenLady
Контакти:

Мнениеот GreenLady » 25 мар 2012 18:49

Свикнали сме да подпират ''уж'' големите отбори на България срещу нас! :(
[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2012 18:53

ShooterMan написа:Днес наблюдавахме как ни гостува един СЕЛСКИ отбор.Не ми пука какво е правил Ристосков,но аз такъв СЕЛСКИ отбор с такива ЖАЛКИ и МИЖЕТУРСКИ изпълнения не бях гледал никога.Това беше подигравка с футбола,на терена имаше 11 КЛОУНА в оранжево и пожелавам на всичките от тях само загуби от тук нататък и провали на кариерите им.Тези СМЕШНИЦИ се подигваваха с футбола при всяка удобна възможност-лежане,въргаляне,СИМУЛАЦИИ гарнирани с крясъци и стенания,но като казвам СИМУЛАЦИИ казвам не 1,а 101 такива.И не само Христина Янева,Гергана Миланова,Момчилка Цветанова,Илияна Миланова,Петя Занева...в подигравката с футбола се включиха абсолютно всички циркаджии в оранжево днес начело с иначе добрия голаджия Марсела Никасио,която също вряскаше и се търкаляше по 5 минути.Пожелавам на този отбор само провали,съжалявам,но не беше спортсменско това днес.За мен говорим за трупа страхливци и циркаджии,които освен,че бяха подкупили съдията ами се и подиграха с футбола.Та затова ги пребиха от бой в Европа де...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
и кажи ми как НИКАСИО се е въргалл по 5 минути ,това че Янев и Миланов паднаха няколко пъти е така,но веднага станаха,да е влизал медицински екип за тях и да забавят времето с носилки а ??????????????????? МАЙ НЕ СА :lol:
а за това че терена бил добър ,та топката подскачаше и не можеше да се върже 2 паса
Черно море вече играели футбол,е кажете ми 1 свястна футболна комбинаци с която Черно море застраши ЛИТЕКС :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Черно море”