Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Литекс - Левски|21 кръг|29 Март, Четвъртък|17:45ч|

Мнениеот siniq_fen » 25 мар 2012 17:59

donDiego написа:3-0 и Левски аут от местата за Европа ,след мача с Лудогорието.

О за мача в Ловеч може и да излезеш прав, но след мача с "Лудогорието" със сигурност ще сме ПОНЕ с равен брой точки с тях ;) В това съм убеден :)
Само Левски!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 мар 2012 18:11

messi1990 написа:
Morgause написа:2:0 и 32-ра шампионска титла за ЦСКА!!!

вече много почнахте да си вярвате :)

А защо да не си вярваме? :lol: :lol: :lol: Нещо можеш ли да ни кажеш? Победа за Литекс в този мач, лично аз очаквах да сме еднолични чак след следващия кръг, но вие се задавихте с винкела нещо :roll:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 мар 2012 18:13

Tony_CSKA написа:
messi1990 написа:
Morgause написа:2:0 и 32-ра шампионска титла за ЦСКА!!!

вече много почнахте да си вярвате :)

А защо да не си вярваме? :lol: :lol: :lol: Нещо можеш ли да ни кажеш? Победа за Литекс в този мач, лично аз очаквах да сме еднолични чак след следващия кръг, но вие се задавихте с винкела нещо :roll:

Драги ми смехурко,
Случайно да си забравил, че имате мачове с Левски, Лудогорец, Литекс, Черно Море, Берое, Миньор Перник(във Перник!) ? След първата победа и вече пощуряхте от кеф...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 25 мар 2012 18:17

Литекс левски 2-0 бием геренци без проблем те сега са в нокдаун, време е да ги нокаутираме!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 мар 2012 18:18

Tony_CSKA написа:
Без име написа:Драги ми смехурко,
Случайно да си забравил, че имате мачове с Левски, Лудогорец, Литекс, Черно Море, Берое, Миньор Перник(във Перник!) ? След първата победа и вече пощуряхте от кеф...

Драги ми смехурко, ние сме шампиони! Знам с кои отбори играем и кога. А ти как мислиш да я карате в четвъртък ми кажи?

Мисля да караме по реда на нещата. Победа в Ловеч и после победа над Лудогорец...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 мар 2012 18:23

Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони :lol: :lol: :lol: Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 мар 2012 18:30

Avanti_Ragazzi написа:Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони :lol: :lol: :lol: Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност. :lol: :lol: :lol:

Ами ако Левски падне от Литекс и после бие Лудогорец ?
Само Левски!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 мар 2012 18:31

ами, 1-0 Ицо Янев от фал!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 мар 2012 18:33

Левски обръща тоя мач
1:3 :twisted: :twisted: :twisted:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 мар 2012 18:34

siniq_fen написа:
Avanti_Ragazzi написа:Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони :lol: :lol: :lol: Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност. :lol: :lol: :lol:

Ами ако Левски падне от Литекс и после бие Лудогорец ?

:lol: :lol: :lol: и от къв зор а? Да направим разликата на ЦСКА с Лудогорец 6 точки а? :lol:

Тука явно гледате футбол от вчера, ако Левски загуби от Литекс, се хващам на бас, че ще загубим и от Лудогорец!!! Който иска да вярва, който иска да не вярва, но ако паднем в четвъртък така ще стане!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”