donDiego написа:3-0 и Левски аут от местата за Европа ,след мача с Лудогорието.
О за мача в Ловеч може и да излезеш прав, но след мача с "Лудогорието" със сигурност ще сме ПОНЕ с равен брой точки с тях
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
donDiego написа:3-0 и Левски аут от местата за Европа ,след мача с Лудогорието.
messi1990 написа:Morgause написа:2:0 и 32-ра шампионска титла за ЦСКА!!!
вече много почнахте да си вярвате
Tony_CSKA написа:messi1990 написа:Morgause написа:2:0 и 32-ра шампионска титла за ЦСКА!!!
вече много почнахте да си вярвате
А защо да не си вярваме?![]()
![]()
Нещо можеш ли да ни кажеш? Победа за Литекс в този мач, лично аз очаквах да сме еднолични чак след следващия кръг, но вие се задавихте с винкела нещо
Tony_CSKA написа:Без име написа:Драги ми смехурко,
Случайно да си забравил, че имате мачове с Левски, Лудогорец, Литекс, Черно Море, Берое, Миньор Перник(във Перник!) ? След първата победа и вече пощуряхте от кеф...
Драги ми смехурко, ние сме шампиони! Знам с кои отбори играем и кога. А ти как мислиш да я карате в четвъртък ми кажи?
Avanti_Ragazzi написа:Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони![]()
![]()
Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност.
![]()
![]()
siniq_fen написа:Avanti_Ragazzi написа:Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони![]()
![]()
Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност.
![]()
![]()
Ами ако Левски падне от Литекс и после бие Лудогорец ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта