Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Мнениеот Pichichi » 25 мар 2012 11:21

Пулл ако на мястото на Адам,Хендерсън,Даунинг и Керъл бяха налагали цял сезон свои юноши
щяха да са горе долу на същото място в класирането даже можеше и да имат някоя и др. точка повече .

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 25 мар 2012 13:00

Pichichi написа:Пулл ако на мястото на Адам,Хендерсън,Даунинг и Керъл бяха налагали цял сезон свои юноши
щяха да са горе долу на същото място в класирането даже можеше и да имат някоя и др. точка повече .

С малката разлика, че в следващите сезони щяхме да се изкачваме в класирането, щото има футбол в младите, а сега ще деградираме все повече и повече с тези куци коне.

Dzheff, наистина ли мислиш, че мейрелеш напусна защото нямаше пари? Мейрелеш взимаше най-ниската заплата във първия отбор - 30к паунда, а дървета като Йованович и Поулсен взимаха съответно 100к. и 70к. Имал е обещание за удвояване на заплатата на 60к, което сравнено със заплатите на сегашните звезди и смешна сума. За бога, Хендерсън взима 70к, а Керъл взима 90к. Керъл дори взима повече от Суарез??!?!?! Ти ако беше изнесъл целият минал сезон и взимаш 2-но и 3-но по-малко от тези новите парашутисти, нямаше ли да се почувстваш обиден? Аз, лично, щях. Аз също никъде не съм чул за официална оферта към Еден Азар, Йънг, Фил Джоунс и т.н. Всичко беше медийни "войни" и прочие. Дори и да е имало оферти към въпросните хора, защо 3-тите и 4-тите избори в списъците струваха по 20 млн. парчето? Някак си ми куца тази логика.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 мар 2012 14:47

via Brian Durand
Liverpool results in last 7 games Andy Carroll's started: WWDWWWW – Last 9 without him: DDDLLLLLL via

Колкото и да не ми се вярва - факт! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 25 мар 2012 16:17

Какви ли глупости не прочетох,собственика ви бил виновен.Дане бие ние (Юнайтед) да имаме благородни собственици които пръскат пари за играчи.Да не би феновете не протестират всеки мач,вътре сме и с бая милиони,даваме макс 20 милиона за трансфер на играч,Бербатов и Верон са изключения.И трите неща са така,просто не е от собствениците,имахте предостатъчно пари за трансфери а ги давате за лекета.Далглиш иска да налага играчи от Острова, а само с такива не става!
Бас хващам че лятото ще вземете минимум още един англичанин.Проблема ви не е от сега,не мисля че е от Далглиш,нещо вътре в клуба не е наред,може и манталитета на футболистите които се привличат да е такъв.Нямате и ядро на отбора,човек с манталитет на победител,един Джерард който не е ставал шампион на Англия не стига.Трябва ви опит в отбора.
Чух че искате да виждате и повечко юноши,да това е добра идея.Но само с юноши не става.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 мар 2012 16:27

Момент сега. Играете и в Шампионска лига, завършвате винаги в Топ 3, което са си доста пари честно казано. Само да попаднеш в групите на ШЛ инкасираш 30 млн. приходи в касата. Това малко пари ли са? И все пак като правите по-гръмки трансфери, повече се оказват малко или много сполучливи, но както казваш - имате ядро. И аз честно казано не мога да си обясня цялото това явление. Добре е да балансираш от всичко - юноши, местни момчета, южноамериканци, играчи от континента и т.н. Дори и перспективни азиатци биха били добре дошли. Към момента много малко клубове са обърнали внимание на азиатския пазар, а той е препълнен, само чака някой да започне да бере плодовете му. Представи си Ливърпул да закупи един млад и перспективен азиатец. Те са хем и евтини, хем и златни мини, тъй като само помисли колко от неговите сънародници биха купили фланелка или артикул на този играч, все пак им е сънародник. Така че един вид това си е и страхотен бизнес, но за жалост никой не обръща внимание и на най-малките тънкости...

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 25 мар 2012 16:39

liverpool96 написа:Момент сега. Играете и в Шампионска лига, завършвате винаги в Топ 3, което са си доста пари честно казано. Само да попаднеш в групите на ШЛ инкасираш 30 млн. приходи в касата. Това малко пари ли са? И все пак като правите по-гръмки трансфери, повече се оказват малко или много сполучливи, но както казваш - имате ядро. И аз честно казано не мога да си обясня цялото това явление. Добре е да балансираш от всичко - юноши, местни момчета, южноамериканци, играчи от континента и т.н. Дори и перспективни азиатци биха били добре дошли. Към момента много малко клубове са обърнали внимание на азиатския пазар, а той е препълнен, само чака някой да започне да бере плодовете му. Представи си Ливърпул да закупи един млад и перспективен азиатец. Те са хем и евтини, хем и златни мини, тъй като само помисли колко от неговите сънародници биха купили фланелка или артикул на този играч, все пак им е сънародник. Така че един вид това си е и страхотен бизнес, но за жалост никой не обръща внимание и на най-малките тънкости...

То че си е бизнес,бизнес си е(ето и един пресен пример:защо мислиш че привлякохме Ернандес).Че печелим пари от финалите в ШЛ,от тениски,от какви ли не артикули от посещението на Олд Трафорд и клиентските карти,така е но! Дълговете са големи и всичко отива за погасяването им.
До скоро и вие играхте в ШЛ и завършвахте в топ 3,но проблемът ви е същия от доста повече време.
Аз не мога да си го обесня защо,сменихте собственик,треньор,ръководство и т.н
То като се замислиш с некадърника Рафа бяхте в пъти по-добре,играхте си в ШЛ(минимум полуфинал).А положението ви става все по-лошо.И не, това не го казвам от злоба,нямам никаква омраза към Пуул а и дори да имам в този си пост не я намесвам.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 мар 2012 16:47

rakiQ написа:
liverpool96 написа:Момент сега. Играете и в Шампионска лига, завършвате винаги в Топ 3, което са си доста пари честно казано. Само да попаднеш в групите на ШЛ инкасираш 30 млн. приходи в касата. Това малко пари ли са? И все пак като правите по-гръмки трансфери, повече се оказват малко или много сполучливи, но както казваш - имате ядро. И аз честно казано не мога да си обясня цялото това явление. Добре е да балансираш от всичко - юноши, местни момчета, южноамериканци, играчи от континента и т.н. Дори и перспективни азиатци биха били добре дошли. Към момента много малко клубове са обърнали внимание на азиатския пазар, а той е препълнен, само чака някой да започне да бере плодовете му. Представи си Ливърпул да закупи един млад и перспективен азиатец. Те са хем и евтини, хем и златни мини, тъй като само помисли колко от неговите сънародници биха купили фланелка или артикул на този играч, все пак им е сънародник. Така че един вид това си е и страхотен бизнес, но за жалост никой не обръща внимание и на най-малките тънкости...

То че си е бизнес,бизнес си е(ето и един пресен пример:защо мислиш че привлякохме Ернандес).Че печелим пари от финалите в ШЛ,от тениски,от какви ли не артикули от посещението на Олд Трафорд и клиентските карти,така е но! Дълговете са големи и всичко отива за погасяването им.
До скоро и вие играхте в ШЛ и завършвахте в топ 3,но проблемът ви е същия от доста повече време.
Аз не мога да си го обесня защо,сменихте собственик,треньор,ръководство и т.н
То като се замислиш с некадърника Рафа бяхте в пъти по-добре,играхте си в ШЛ(минимум полуфинал).А положението ви става все по-лошо.И не, това не го казвам от злоба,нямам никаква омраза към Пуул а и дори да имам в този си пост не я намесвам.

Приятелю с много сладникаво име, нещата не стоят точно така. Много дъвкани са били и предполагам ще продължат да бъдат, но за толкова много време е просто срам да не класираш един тим, който ти е отпуснал цели 130 млн. за трансфери. Не знам какъв мазохист трябва да бъдеш, за да оправдаваш всеки резил с "късмета", а сега започнахме и с "умората". Няма да си позволя да обидя Кени, но вече наистина започвам да си мисля за оставка. Знам, че не съм никой, за да подавам оставки, но предвид горепосочените факти - просто друг избор няма. Ние не знаем дали отново няма да ни напълни с подобен тип играчи през предстоящия трансферен прозорец и отново да опровергае доверието на собственика. Не искам да давам отново сравнения с Рафа и Кени, но предвид изхарчените пари и всичко друго, Рафа поне ни класира на пето място през първия си сезон, а нашата седма позиция в момента е сто пъти по-колеблива на фона на мултимилионната селекция. Не мога да си го обясня това и просто... Разликата между Юнайтед и Пул е голяма и няма място за сравнения. На вас си ви е и достатъчен хикса на Анфийлд, докато ние този мач го чакаме цяла година. Целта ви е да печелите срещу другите отбори, или т.нар. "средняци". Ако и ние започнем да мислим по този начин, то лесно ще се превърнем в претендент за титлата. Искаме да играем и да печелим мачовете срещу силните тимове, но срещу "средняците" сме много зле. Предпочитам хиксове със силните, но да си вземем всичките мачове с тези тимове, които са надолу в класирането, за да видите къде ще се намираме и с кого ще се конкурираме и най-важното - за какво ще се конкурираме. 8-)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 мар 2012 18:50

leoric написа:
Pichichi написа:Пулл ако на мястото на Адам,Хендерсън,Даунинг и Керъл бяха налагали цял сезон свои юноши

С малката разлика, че в следващите сезони щяхме да се изкачваме в класирането, щото има футбол в младите, а сега ще деградираме все повече и повече с тези куци коне.

Dzheff, наистина ли мислиш, че мейрелеш напусна защото нямаше пари? Мейрелеш взимаше най-ниската заплата във първия отбор - 30к паунда, а дървета като Йованович и Поулсен взимаха съответно 100к. и 70к. Имал е обещание за удвояване на заплатата на 60к, което сравнено със заплатите на сегашните звезди и смешна сума. За бога, Хендерсън взима 70к, а Керъл взима 90к. Керъл дори взима повече от Суарез??!?!?! Ти ако беше изнесъл целият минал сезон и взимаш 2-но и 3-но по-малко от тези новите парашутисти, нямаше ли да се почувстваш обиден? Аз, лично, щях. Аз също никъде не съм чул за официална оферта към Еден Азар, Йънг, Фил Джоунс и т.н. Всичко беше медийни "войни" и прочие. Дори и да е имало оферти към въпросните хора, защо 3-тите и 4-тите избори в списъците струваха по 20 млн. парчето? Някак си ми куца тази логика.

Да, наистина смятам че бяха финансови причините поради които си замина Мейрелеш и това което пишеш го потвърждава. Не знам как не си чул за оферта за Фил Джоунс при положение че той мина дори медицински прегледи при нас и отиде в МЮ в последния момент преди приключване на преговорите. Подобна беше ситуацията и с Йънг, но там МЮ просто ни надцакаха с трансферната сума. За Азар лично Кени на няколко пъти каза, че е №1 в списъка му, но човека който трябваше да реализира този трансфер си бъркаше в задника през това време. Въпросните 3ти-4ти избори НЕ струваха по 20млн, но гения Комоли "успя" да ги договори за толкова :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 мар 2012 18:53

rakiQ написа:Какви ли глупости не прочетох,собственика ви бил виновен.Дане бие ние (Юнайтед) да имаме благородни собственици които пръскат пари за играчи.Да не би феновете не протестират всеки мач,вътре сме и с бая милиони,даваме макс 20 милиона за трансфер на играч,Бербатов и Верон са изключения.И трите неща са така,просто не е от собствениците,имахте предостатъчно пари за трансфери а ги давате за лекета.Далглиш иска да налага играчи от Острова, а само с такива не става!
Бас хващам че лятото ще вземете минимум още един англичанин.Проблема ви не е от сега,не мисля че е от Далглиш,нещо вътре в клуба не е наред,може и манталитета на футболистите които се привличат да е такъв.Нямате и ядро на отбора,човек с манталитет на победител,един Джерард който не е ставал шампион на Англия не стига.Трябва ви опит в отбора.
Чух че искате да виждате и повечко юноши,да това е добра идея.Но само с юноши не става.

Колега преди да ви купят Глейзър вие и Реал М бяхте най-богатите отбори в света и точно тогава изградихте шампионския отбор, който сега с променлив успех се опитвате да поддържате, но се вижда че с вашите паразити това става все по-трудно. Аз затова винаги казвам на приятелите ми - фенове на МЮ - да помнят тези времена и да се радват на успехите на отбора в момента, защото за съжаление заради тези хора ви предстоят тежки времена...
ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!!

Върни се в “Ливърпул”