САМО БЕРОЕ написа:Още мачът им с Локо Пд не е започнал, но някои привърженици на сиропа за кашлица вече правят сметки как ще ни "прегазят".
има тема изказвам мнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
САМО БЕРОЕ написа:Още мачът им с Локо Пд не е започнал, но някои привърженици на сиропа за кашлица вече правят сметки как ще ни "прегазят".
beroe написа:ми играл е Зику вкарал е тои,сега ще играе друг и ще ви го вкара друг.изпих си хапчетата
BRF написа:beroe написа:ми играл е Зику вкарал е тои,сега ще играе друг и ще ви го вкара друг.изпих си хапчетата
ти хубаво си ги изпил ама явно не са ти достатъчни пий още една доза
beroe написа:BRF написа:beroe написа:ми играл е Зику вкарал е тои,сега ще играе друг и ще ви го вкара друг.изпих си хапчетата
ти хубаво си ги изпил ама явно не са ти достатъчни пий още една доза
нещо по умно неможеш ли да измислиш
beroe написа:Не мога да разбера защо постоянно по форумите хората се заяждат ще спра да ти отговарям защото така можем със седмици да си пишем.Нека по-добрият отбор на терена победи,каквото и да си говорим ще е излишно защото крайният изход от мача независи от нас .
beroe написа:Не мога да разбера защо постоянно по форумите хората се заяждат ще спра да ти отговарям защото така можем със седмици да си пишем.Нека по-добрият отбор на терена победи,каквото и да си говорим ще е излишно защото крайният изход от мача независи от нас .
САМО БЕРОЕ написа:beroe написа:Не мога да разбера защо постоянно по форумите хората се заяждат ще спра да ти отговарям защото така можем със седмици да си пишем.Нека по-добрият отбор на терена победи,каквото и да си говорим ще е излишно защото крайният изход от мача независи от нас .
За жалост често и от показаното на терена не зависи!
BRF написа:beroe написа:Не мога да разбера защо постоянно по форумите хората се заяждат ще спра да ти отговарям защото така можем със седмици да си пишем.Нека по-добрият отбор на терена победи,каквото и да си говорим ще е излишно защото крайният изход от мача независи от нас .
даи един цитат в които се заяждам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта