Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
Като не искаш да коментираш, защо изобщо подхващаш темата? И кой те е обидил тук, та говориш за възпитание ? Това, че с теб нямаме повече допирни точки е едно, но това не означава, че аз няма да се намеся когато и както преценя. Две мнения и се отказваш? Ами отказвай се-твой проблем.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
Old_death написа:Тара никога не ни е оставял на мира.В дните,в които сте били най-трагични,той е успявал с нападките си да свири по тънката ви струна.Години преди Стойчо да се върне в ЦСКА,вашия "собственик" непрекъснато ни коментираше.
Чакай сега ...
Нали ни пита, как ще коментираме думите на "адвоката"- днес ?
И ние си коментираме думите от днес.
Какво е говорил Батков преди време, в случая на е предмет на обсъждане.
Аз посочвам конкретно - днешните му думи ...
И пак го пиша - Колкото и да не харесвам "адвоката", в думите му вероятно има доза истина, за разлика от тези на Стойчо.
Ама всеки си има мнение ...
Принципно практиката показва, че абсолютно всички спорове и обсъждания по темата - Левски<>ЦСКА са мъртво родени.
Вие си знаете вашето, ние съответно - нашето ...
Няма начин някой да успее да убеди човекът от другият цвят, че собствените хора са прави, а неговите - грешат.
Така че, вие към момента не ни интересувате ... Стига разбира се, да не се бутате отгоре ни, без причина.
В противен случай - много ясно ...
Ще има подобаващи ре-контри.
Иначе повярвай ми , лично феновете на Левски ( поне - болшинството ) нямат никакво намерение да се занимават с вас !
Гледаме си отборът и това е ...
Няма да е лошото да направите същото.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Rivaldo10 написа:Old_death написа:Повече нямам да коментирам,защото винаги съм претендирал,че имам по добро възпитание от вас и не искам да се държа като вашите фенове в нашия форум!
Претенциите са ти без покритие. Много добре си спомням, как провокираш в темите за Левски, а след това бързаш да пишеш на модераторите. Няма лошо да им пишеш, но да провокираш и след 5 минути да искаш наказания заради провокации, смешно е.
Не си бил като нашите фенове, които били писали в темите ни, но правиш същото, кое ти е различното? Няма лошо да пишеш в подфорум Левски, стига да го правиш като културен човек, какъвто претендираш, че си. Да си чул нещо за думичката лицемерие? Това ли ти е "доброто възпитание"?
Май ме бъркаш с ония със смешното човече на аватара.Я ми дай един пример на човек,който съм предизвикал,а после съм докладвал на модераторите.И ти редовно се разписваш в тяхната тема,но не съм те нарекъл доносник,защото в голяма част от случаите си бил прав.Пак повтарям.Дай ми пример,когато съм провокирал някой,а после съм го докладвал.Така на изуст всеки може да си говори.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- metodito
- Контакти:
Куче, което няма зъби, да не лае! Младенов обаче не го знае, понеже е умен, колкото Кокала под корен квадратен.
И, Батков съвсем спокойно може да подбуди разследвания на титаничните, ако поиска, а повода може да е думи на Поразяващата Тъпота - Стойчо.
И, Батков съвсем спокойно може да подбуди разследвания на титаничните, ако поиска, а повода може да е думи на Поразяващата Тъпота - Стойчо.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Куче, което няма зъби, да не лае! Младенов обаче не го знае, понеже е умен, колкото Кокала под корен квадратен.
Даже съм учуден защо не дават Тройчо под съд...
- metodito
- Контакти:
Не ти разбирам иронията, ма нейсе...
И не виждам какво толкова е казал Тара?!
Парите, които ги имат Титан са платени от общините. Но те са станали вече на фирмата им. Фирмата им издържа ЦСКА, тъй че...
2+2= ...
Какво обаче ще стане, ако вечната дружба между Боко и Гърнето се разкисне...
Но Тара не казва за какво са отишли парите, които Боримиров, Мъри и ко. ги изкараха от участието в ШЛ.
Това общежитие как било глътнало 1 млн. евро беше тоталната глупост.
И не виждам какво толкова е казал Тара?!
Парите, които ги имат Титан са платени от общините. Но те са станали вече на фирмата им. Фирмата им издържа ЦСКА, тъй че...
2+2= ...
Какво обаче ще стане, ако вечната дружба между Боко и Гърнето се разкисне...
Но Тара не казва за какво са отишли парите, които Боримиров, Мъри и ко. ги изкараха от участието в ШЛ.
Това общежитие как било глътнало 1 млн. евро беше тоталната глупост.
Адвоката: Който няма играчи, продава мачове
25 март 2012 06:40
Фотограф: Десислава Комарова
Батков не отхвърля възможността, да продаде Левски в близко бъдеще
Босът на Левски Тодор Батков бе запитан от какво се печели повече във футбола - от продажбата на играчи или на мачове. Адвокатът заяви, че по-силните клубове се издържат от трансфери, а други чрез черно тото.
"Ако имаш добри играчи, взимаш големи пари. Ако нямаш - продаваш мачове, оцеляваш... Има и такива отбори."
Батков за пореден път се оплака от трудностите по издръжката на Левски и призна, че в най-скоро време може да продаде своя дял: "Ние с Бойко Борисов сме сродни души. И двамата обичаме спорта. Аз стоя обаче по-встрани от политиката, гледам сеир. Той пое ангажимента за спонсора и го свърши. Имахме няколко разговора и му казах - "Бойко, аз съм на път да хвърля кърпата. Аз издъхвам. Не ми се иска да продавам клуба и сигурно няма да го направя, но все пак съм на 54 години. Засега поне този въпрос не е актуален, но няма вечни неща".
този няма ли кой да го пита, откъде точно я има тази информация и като толкова много знае, да каже кой точно продава мачове

като го гледам с какво самочувствие говори в последните дни, явно доста нависоко лети и има гръб зад себе си който му дава самочувствие, само да не падне отвисоко, че после му знаем тактиката, ще се скатае в някоя миша дупка за няколко месеца и после пак отначало

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- blue avalanche
- Контакти:
Batkoto написа:Адвоката: Който няма играчи, продава мачове
25 март 2012 06:40
Фотограф: Десислава Комарова
Батков не отхвърля възможността, да продаде Левски в близко бъдеще
Босът на Левски Тодор Батков бе запитан от какво се печели повече във футбола - от продажбата на играчи или на мачове. Адвокатът заяви, че по-силните клубове се издържат от трансфери, а други чрез черно тото.
"Ако имаш добри играчи, взимаш големи пари. Ако нямаш - продаваш мачове, оцеляваш... Има и такива отбори."
Батков за пореден път се оплака от трудностите по издръжката на Левски и призна, че в най-скоро време може да продаде своя дял: "Ние с Бойко Борисов сме сродни души. И двамата обичаме спорта. Аз стоя обаче по-встрани от политиката, гледам сеир. Той пое ангажимента за спонсора и го свърши. Имахме няколко разговора и му казах - "Бойко, аз съм на път да хвърля кърпата. Аз издъхвам. Не ми се иска да продавам клуба и сигурно няма да го направя, но все пак съм на 54 години. Засега поне този въпрос не е актуален, но няма вечни неща".
този няма ли кой да го пита, откъде точно я има тази информация и като толкова много знае, да каже кой точно продава мачове
като го гледам с какво самочувствие говори в последните дни, явно доста нависоко лети и има гръб зад себе си който му дава самочувствие, само да не падне отвисоко, че после му знаем тактиката, ще се скатае в някоя миша дупка за няколко месеца и после пак отначало
Ами,питай го!Нали знаеш къде да го намериш?Той не се крие.А ти?
не взимам заплата в Прокуратурата, че аз да го питам .. има държавни органи, които трябва да се самосезират и на които това им е работата, ама държавата нали се грижи за отрочето си и ще си замижа пак удобно .. 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа: само да не падне отвисоко, че после му знаем тактиката, ще се скатае в някоя миша дупка за няколко месеца и после пак отначало
абе какво е казал Мустака след мача, някакво интервю изпълнено с откровения няма ли пак,нещо за ЦСКА да е казал отново ..