Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 00:13

AnalBreaker написа:Бахти филмара :lol: :lol: :lol:

Ще чупи зъби, ръце, крака, глава, като го прочетох това направо ми стана лошо. Може да са се били, ама чак така голям филм. От това цялото за мен 90% е истини всичко друго е преувеличено, дори измислено. Това е супер брутално, за да е вярно.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 мар 2012 00:20

megan fox написа:Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Ей, Супер Марио :lol: Мисля, че трябва да играем заедно :lol: На мен са ми чупили ръка по време на мач, но и на няколко пъти аха да строша краката на едни :lol: Като цяло след всеки мач, който играя почти винаги нещата отиват на бой :mrgreen: И на мен не ми пука :lol: Скочиш ли ми, смятай, че и аз съм скочил :lol: Ще си чупим взаимно краката и ръцете :shock: :lol:
Последна промяна от MORSKI на 25 мар 2012 00:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 25 мар 2012 00:23

megan fox написа:Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Уа, туй да не е документален филм за теб:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v53mGjWu0F4[/youtube]
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 мар 2012 00:25

Ако има филм за него, то го търсете на рафта - Научна Фантастика :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 мар 2012 01:19

MCMXIII написа:
smoothc написа:Стан,извинявай,но ти футбол ли играеш или някакъв микс между ръгби и американски футбол?! :lol:

При ръгбито и Хамериканският футбол също има правила ;)

Абсолютно,но за повече подробности,търсете ----> Стан(Кракотрошачката) :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 мар 2012 01:38

Стан,би ли коментирал,кои играчи от Барса и Реал според теб,имат най-висок IQ-хипотетично разбира се?
Ще се радвам да изкажеш мнението си и,ако е възможно също така,да се обосновеш защо точно тези играчи!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:02

fcb_bg написа:
megan fox написа:
Ами както казах за мен границата е доста ниска, т.е. автоматично твърадта игра става груба игра.
Вече рядко играя футбол да, преди играех през ден и винаги съм бил ГРУБ играч! Играех само ЦЗ или ДБ и играех на принципа топка минава човек не! Реша ли да те покося не ме спира нито картон, нито нищо, просто ако трябва ще пробягам половината терен ще скоча и ще те изритам в главата (примерно). Защо? След първото по-грубо влизане на съперников играч към мой съотборник почвах да чупя крайници и съм чупил ръце и крака не веднъж и два пъти! В училище имах много проблеми с това нещо, но никога не ми е пукало. Накрая всички се научиха да играят супер чисто срещу нас, защото в противен случай за тях следващата ужасно много болка. Ритал съм хора в главата докато са се навели да си вържат връзките, само задето са ме настъпили минутка по-рано, дори и да било неумишлено! Ритал съм дори съотборници затова, че са се сблъскали с мен... :? :roll:

А най-забавната част бе, че винаги бях в отбора на училището, в 90% от мачовете бях гонен с червен картон, но на мен повече от един ЧК не могат да ми дадът, но аз мога да продължа да вилнея на терена и след него и просто да контузвам умишлено съперниковите играчи... ;) Иначе, когато се играе АБСОЛЮТНО чисто, без нито грам грубости съм доста стабилен ЦЗ, ама такива мачове рядко се получават.

Та както казах за мен твърдата игра е груба игра. Едно едничко грубо нарушение да има за целият мач за мен мача вече е груб! Мечтая за деня, когато ще видя футболен мач без нито едно нарушение за целите 90 минути. На мач на Барса съм ставал свидетел как за целият мач имаше извършени едва 4 нарушения, нито едно от тях не бе грубо, а тактически нарушения в центъра. Ако всички играеха така футбола щеше да бъде доста по-интересен лично за мен. ;)

Шегуваш се за ритниците, нали?!

Разбира се, че не! "No pain - no gain!"
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:09

smoothc написа:
Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш...

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Стан,извинявай,но ти футбол ли играеш или някакъв микс между ръгби и американски футбол?! :lol:

Както вече обясних до първото по-грубо нарушение на съперника играя супер чисто, обаче в момента, в който се изсилят почвам и аз да се изсилвам и тогава мача се превръща в меле. Не виждам никаква причина да пазя съперника, след като той не пази мен или съотборниците ми! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:13

frostbite написа:Ти надминаваш Пепе бе човек. За какво играете да си чупите костите или? Дано никога не играе с теб футбол! :lol:

Ест не играем да се потрошим, но понякога се случва... :mrgreen: Пепе е слаба ракия, но съществената разлика е, че аз даже не съм аматьор, а любител, а той е професионалист и трябва да пази колегите си по професия. Те с това си вадят хляба и да се опитваш умишлено да ги контузваш... това вече е гадно. Докато в махленският футбол... понаритали сме се малко, не рядко също така сме се сбили, но накрая всички отиваме заедно да пием бира (ест, ако не е имало крайни грубости с изпочупени кости).

П.П. Човек не може да ми стане истински приятел, докато не съм се бил поне веднъж с него! Нямам приятел, който да не съм нокаутирал поне веднъж!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:16

frostbite написа:
AnalBreaker написа:Бахти филмара :lol: :lol: :lol:

Ще чупи зъби, ръце, крака, глава, като го прочетох това направо ми стана лошо. Може да са се били, ама чак така голям филм. От това цялото за мен 90% е истини всичко друго е преувеличено, дори измислено. Това е супер брутално, за да е вярно.

Намини към Варна да видиш как е с очите си. ;)

Върни се в “Футбол - Свят”