Край, Габрово официално остана без мъжки футбол !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Край, Габрово официално остана без мъжки футбол !!!

Мнениеот Vincenzo » 24 мар 2012 12:46

Тук съм с Веном. Сторм, за първи път разбирам, че си грабровец.
Изображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 мар 2012 12:47

Pride написа:Гадно, но така е като не са "държавен" отбор.

Ами станете и Вие държавен отбор ,какво пречи! Ама Държавата няма интерес към такъв безмислен отбор.явно.....
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 мар 2012 12:53

unist_gp написа:Сегашният министър по еврофондовете не беше ли кмет на Габрово до преди 3 години. Ако не греша и ако наистина не могат да се намерят по 200 000 евро на година да има някакъв приличен футбол за българската Б група, то тогава габровци са най-загубените хора на света и сами си заслужават съдбата.

Всичко опира до желание и до приоритети, това е положението. Една Каварна (с бюджет към 10-15 млн. лв.) дава 600 хил. лв. за отбора си. Монтана (с бюджет горе-долу като на Габрово - близо 30 млн. лв.) дава на футболния отбор само около 180 хил. лв., но пък кметът намира и други спонсори и "връзва" бюджета за отбора. Във Враца миналата година отпускаха 300 хил. лв. и отборът биеше наред в Б група. Явно в Габрово няма кой да осигури и тези суми.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Josef
Контакти:

Мнениеот Josef » 24 мар 2012 13:11

Това, което се случва с Янтра, е жалко наистина! Не е вярно, че градът не дава таланти - в момента има поне двама изключително качествени за нашето ниво футболисти в А-група, които са юноши на "Янтра" - Искрен Писаров и Мирослав Иванов. С оглед сегашната ситуация обаче, изцяло като доброжелател на Янтра си мисля дали не е за добро?! Ако Мънчев е местният Христолов, Банев или Кеби, може би е много по-добре отборът да се възроди от съвсем друг човек и да се знае, че е ново начало, отколкото да се крета и да се оттеглят и 100-ината останали верни фенове на стадиона един по един. Може би просто ще си чака възродителя, колкото и идеалистично и откъснато от нашето време да звучи!

Не е по темата, но понеже беше засегнат въпросът за изваждането на Янтра на два пъти заради Берое, понеже винаги ми е било неприятно да се говори за това, но да не се знае конкретиката, искам да вметна, че там и в двата случая има намесени неща, които на са футболни и дори са извън Янтра и Берое. Докато за първия случай фактите, които зная, са оскъдни, за втория не е трудно за съвременниците на тогавашната ситуация да се видят следните няколко момента: президенти на Берое и на Янтра тогава бяха двама изявени мошеници, нямаши нищо общо с идеите на двата клуба /питайте кой бероец иска да си спомня за Кеби и дали някой смята това за истински беройски период, а за Дарин Цокев си знаете достатъчно добре/; Янтра си заминаваше така или иначе, но станалото тогава беше удобен начин за Цокев да се измъкне чист /при все, че да те хванат в опит да даряваш играч на противника не е много чисто нещо/; най-важното - не зная някой бероец, който да е солидарен с тези действия и да има неприязън към Янтра! Така че, не смятам омразата към БЕРОЕ за справедлива, габровци! И аз като един обикновен бероец, който е и свързан с Габрово и немалко пъти съм бил един 100-ината на "Хр. Ботев", бих се радвал да не се проявява такава несправедлива омраза!

А Янтра просто е невъзможно да се затрие!!! Ще я има и се надявам това, което става да е за добро!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 мар 2012 14:27

Tommi написа:Всичко опира до желание и до приоритети, това е положението. Една Каварна (с бюджет към 10-15 млн. лв.) дава 600 хил. лв. за отбора си. Монтана (с бюджет горе-долу като на Габрово - близо 30 млн. лв.) дава на футболния отбор само около 180 хил. лв., но пък кметът намира и други спонсори и "връзва" бюджета за отбора. Във Враца миналата година отпускаха 300 хил. лв. и отборът биеше наред в Б група. Явно в Габрово няма кой да осигури и тези суми.

та не разбрахме ти от кой див край си последно 8-)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 24 мар 2012 18:52

Еврика! Много хубаво е, че се сложи край на това унижение. Сега да видим дали ще се направи нов отбор... според мен при наличието на силен хандбал и волейбол надали някой ще тръгне да основава НОРМАЛЕН футболен клуб, но предполагам, че ще се направи нещо за пред хората.
п.п. никнейма ми става доста безсмислен :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 24 мар 2012 19:01

YANTRA_FOREVER написа:Еврика! Много хубаво е, че се сложи край на това унижение. Сега да видим дали ще се направи нов отбор... според мен при наличието на силен хандбал и волейбол надали някой ще тръгне да основава НОРМАЛЕН футболен клуб, но предполагам, че ще се направи нещо за пред хората.
п.п. никнейма ми става доста безсмислен :lol:

Ами то разликата между Янтра и Хановер не е много голяма.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 24 мар 2012 19:05

storm написа:Ами то разликата между Янтра и Хановер не е много голяма.. :)

[offtopic]Разстоянието между Габрово и Хановер е почти 2000км. Горе-долу толкова е и между отборите :lol:[/offtopic]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 мар 2012 22:41

Tommi написа:
unist_gp написа:Сегашният министър по еврофондовете не беше ли кмет на Габрово до преди 3 години. Ако не греша и ако наистина не могат да се намерят по 200 000 евро на година да има някакъв приличен футбол за българската Б група, то тогава габровци са най-загубените хора на света и сами си заслужават съдбата.

Всичко опира до желание и до приоритети, това е положението. Една Каварна (с бюджет към 10-15 млн. лв.) дава 600 хил. лв. за отбора си. Монтана (с бюджет горе-долу като на Габрово - близо 30 млн. лв.) дава на футболния отбор само около 180 хил. лв., но пък кметът намира и други спонсори и "връзва" бюджета за отбора. Във Враца миналата година отпускаха 300 хил. лв. и отборът биеше наред в Б група. Явно в Габрово няма кой да осигури и тези суми.

всичко опира до гражданската позиция. пишеш ми така, все едно България е държава като Германия, с 84 милиона население, които трябва да направиш доволни едновременно... НЕ! България е със 7 милиона пръснати по света и ако се държите достойно и работиш качествено, може за 1 година да сме по-добре от Швейцария.
Ама какво да ти обяснявам, явно си почитател на Батковата олигофрения... остани си със здраве.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 мар 2012 23:06

Лошо е, че се закриват отбори, независимо, кои са причините!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Футбол - България”