Видима - Черноморец Б-с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Видима - Черноморец Б-с

Мнениеот Bourgas » 24 мар 2012 21:54

Ай, акули! Няма да говоря за мача, важното е, че направихме една Трявна и едно приятно гостуване в топлото Севлиево. Благодарности отново за Траян, който бе при нас през цялото време и бе щателно претърсен от органът на реда :mrgreen: Очаквам тука тези, които пишат и не дойдоха, да се реваншират следващия път. :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 24 мар 2012 22:23

Bourgas написа:Ай, акули! Няма да говоря за мача, важното е, че направихме една Трявна и едно приятно гостуване в топлото Севлиево. Благодарности отново за Траян, който бе при нас през цялото време и бе щателно претърсен от органът на реда :mrgreen: Очаквам тука тези, които пишат и не дойдоха, да се реваншират следващия път. :roll:

+1
Нямам какво да допълня :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 мар 2012 22:45

Страшно ви завиждам заради Траян !!!
Има ли чалъм да дойде на следващия форум лайф??? :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 24 мар 2012 22:50

Лудагорец се препъна с три " екс -Беройски" гола,надявам се и чорбата утре да го направи и мечтата за Черноморец е само на 2 точки разтояние!!! Поздрави за победата-вярвайте си-наздраве с бира Загорка!Ако даде господ следващият кръг да вземем нещо от ЦСКА то пътят Ви е открит :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 мар 2012 23:54

Здравейти момчета
Добре ,че бихме в тази неравна битка :)
Благодаря на всички , които бяха пак на стадиона и подкрепиха Херо . Много слаб мач.... отново ;(
И поредно разочерование от агитката на мача. Почвам се замислям има ли смисъл да дера гърло там , след толкова курвенски номера .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 мар 2012 00:21

Гълъбе, какво стана, аз не разбрах, но видях, че второто полувреме се отделихте. Кои бяхте, Синята бригада ли?
Относно мача, струва ми се, че бяха решили, че Видима сами ще се бият. Тактически стояха добре, почти не се пропукаха, но в нападение играха без хъс, особенно след гола. Но и Видима не се втурнаха да изравняват, целия мач поддържаха постройката си на игра, така че празни пространства почти нямаше.
Но големият плюс от днешния мач е прекрасната игра на Гошо Терзиев. Това момче става все по-стабилно, играе с много ум и желание. Има голямо бъдеще. Крум също ми хареса, макар че си личеше, че му е първи мач, в нападение понякога беше нерешителен. И още, в определени моменти не му достигаше въздух, личеше умора. Това не мога да си го обясня, той проведе пълноценно цялата подготовка. Но момчето има бъдеще, преди мача аз го включвах в състава, но някой ми каза, че бил бавен. По нищо не пролича, той се справи с всички ситуации в защита, не позволи да бъде надигран. Не разбрах защо в края на мача бе сменен Мелконян. През второто полувреме, единствените напъни за атака идваха именно отдясно, не беше блестящ, но се опитваше и успя да направи 1-2 пробива и няколко центрирания. За разлика от него, Асис почти се скри през второто полувреме. Той бе по-активен през първото и ми се струва, че имаше положение, в което съдията можеше да му отсъди и дузпа. На обичайното си ниво бяха Колев, Цонков, Николов и Паланков, останалите под него. Херо с право бе недоволен. Но важна е победата. Според мен, предстои ни съдбоносен мач със Славия. От него ще зависи много.
Последна промяна от k.dimitrov на 25 мар 2012 01:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 мар 2012 00:45

бригади - мригади .. само несериозни хора .
Много разочерован съм от тес бригадири и от мача. Абсолютно разочерован съм от всичко ..

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 мар 2012 01:01

Щом Терзиев и Стоянов са били най-добрите от нашите ,значи има надежда . Те са ни бъдещето . Аз така или иначе не можах да гледам мача и сега ще чакам записа да си го гледам на спокойствие мача . Даже сега видях и кои са играли :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 мар 2012 01:02

Bartolomej написа:бригади - мригади .. само несериозни хора .
Много разочерован съм от тес бригадири и от мача. Абсолютно разочерован съм от всичко ..

Ко става,бе пичове??? Вместо да се обединяваме се разделяме?? :o
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 25 мар 2012 01:03

Искам си Акаунта написа:Ами ... няма да правя разбор и да слагам оценки на играчите (с две изключения ) . За да правиш анализ , трябва да има какво да се анализира . Давам оценка 7 на Терзиев и Стоянов ... всичко останало беше - 90 минути посредственост и издевателство на топката . Не върви някак в един отбор който има претенции за челно класиране единствените които могат да кажат че са играли футбол да са две 19- годишни момчета .
Терзиев - ще е престъпление от страна на Херо , ако това момче седне на пейката след възстановяването на Траян . Дори и в момента , когато контузията в ръката му пречи да влага 100% в единоборствата , пак показа повече качества от Николов . На моменти дори си "позволяваше" да организира защитната линия .
Стоянов - много добър мач . Вярно , че Видима не може да са показател за класа .Но на фона на съотборниците си изпъкваше ярко . И поради факта , че трябваше да замести Фо Поре , сравненията са неизбежни . От показаното от Крум днес , и от Фо Поре срещу Калиакра , то сравненията въобще не са в полза на французина .

Абсолютно съм съгласен с теб.Много приятно съм изненадан от играта на Стоянов,гледам го за първи път и ми направи много добро впечатление, в това момче наистина има бъдеще, проблема е , че трябва да се конкурира с Фо Поре, който въпреки играта си срещу Калиакра към момента е по-добър,но си мисля , че Херо ще намери вярната формула да се възползва и от двамата.За Терзиев е ясно, поредния добър мач.Но мен ме притеснява факта че най-добрите ни футболисти в мач срещу изпадащ отбор са защитници,отбор срещу , който другите отбори си подобряват головата разлика.Иначе като идея и постройка, без забележка към тактиката на Херо/а кой съм аз да съдя Херо/но относно изпълнителите .... без думи, за победителите или хубаво или нищо.И все пак честита победа!!!

Върни се в “Черноморец”