Мнениеот acmilan » 24 мар 2012 23:19
storm написа:acmilan написа:Ами да, сторм, аз сериозно

Милан на Саки и Капело печелеше Шампионски лиги, футболистите му Златни топки, някои играчи спокойно могат да спорят за прозвището най - добър на поста си в историята. Милан смаза 4 - 0 т. нар. Дрийм тийм на Барселона, дори само това е уникално постижение. Така че за теб Ювентус е бил по - силен, за мен Милан, ок.
А Ювентус спечелиха една купа по малко в тоя период, ама игра повече финали ? Игра и финали в Уефа ? Играчите също печелиха златни топки .. Баджо, Зидан ?? ? Тези играчи според теб, не могат ли и те а спорт за най добри в света ?

Баджо беше прекрасен футболист, но той игра и при нас, и в Интер, Зидан стана наистина мегазвезда в Реал, той спечели Златната топка заради световното с Франция и двата гола с глава в странния финал с Бразилия. И не, не могат да спорят за най - добри в света на постовете си. Те не са Барези и Малдини в защита, не са Марко Ван Бастен като централен нападател. Баджо е един от големите нападатели, но има и много други такива, над Зидан като плеймейкъри са Марадона, Кройф, с Платини са на едно ниво. Пак казвам, това е просто мое виждане. Както писах и в отговор на колегата росонер, аз не ограничавам 90 - те години като тесен период за изследване на доминацията. Първо Милан, после Ювентус доминира футбола в началото на модерния период на играта в края на миналия век. Просто, за мен, доминацията на Милан е по - голяма, за теб тази на Ювентус. Така ще разсъждават и всички фенове на двата отбора. Нормално е

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.