ЦСКА-Берое - 28.03-19 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА-Берое - 28.03-19 часа
Мораеш може да го опази само Борислав Михайлов ,но не като вратар. Нали се сещаш.

- blue magic
- Контакти:
granfor написа:Thsmith написа:То принципно ако се играе по "стария" начин с персонален покривач срещу цска и мораеш... те са живи - умрели. Залепват един да го бие за първа топка и до там...
Само да не го опазат, така както вие опазихте Зику![]()
![]()
![]()
Сини Смешковци
Е как да го опазим - сиропът за кашлица му даде крила

А шансовете на Берое са съвсем реални - тактиката на Тройчо е твърде предвидима, а изпълнителите - трагични.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Така като чета надъханите коментари се сещам за една реклама... "И един мармот овива шоколада в станиол"
АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ

АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Така като чета надъханите коментари се сещам за една реклама... "И един мармот овива шоколада в станиол"![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ
Мармота може и до овива шоколад, ама нищо чудно Берое да ви Увият насред София.

Най-важното е, че ако ЦСКА загуби, всички ще са виновни, но не и те
Важното е сироп да има, бивши съдии да са в управата на отбора, а "синьото" БФС да е пълно с чорбари. Но иначе директиви, чудеса. Жалки, шумкари

Успех на Берое, не съм и предполагал, че ще го напиша. А иначе разбрах от Димитър Борисов в негово интерю, че съжалява, че клубът не може да разчита на наказаните с допинга и Анисе. Е, господин Борисов, аз също искам да изчакам и да видя кога Анисе ще играе за ЦСКА
И да видя онези червени защитници на правото в този форум, къде ли се покриха? Успех на Берое.

Последна промяна от Bourgas на 24 мар 2012 22:38, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Берое е фаворит в този мач.Велик отбор с вековни традиции е Берое и най-нормалното е да бият ЦСКА в София с разлика

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
- Контакти:

Batkoto написа:много ясно, че срещу ЦСКА и Лудогорец ще играят на върха на възможностите си, като излязат срещу Левски обаче ще подвият опашки още преди мача да почне .. както белите котенца примерно
Беройчо си знае ,че така е отредила директивата и трябва да и се подчините !

Имаме реални шансове за успех, ще можем да разчитаме на Ливраменто, Каядо е в прекрасна форма, Везалов се завръща в защита, новопривлеченият Мартин Кавдански може и да направи дебют. Смятам, че не сме по - слаби от този отбор на ЦСКА и много хора могат да останат изненадани в сряда. Светът е Берое!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.