Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, 17:00 ч.

Мнениеот Jordan Henderson » 24 мар 2012 21:14

Не гледах мача и слава богу,но някой който има нерви ;) ако може да разкаже как е минал мача и как се е справил Стърлинг последните минути. Нещо греди,изпуснати дузпи :mrgreen: :mrgreen: имаше ли ? :lol:

ПС: Дори не ми е тъжно за тази загуба и всички мачове до края на сезона са ми безразлични включително и Фа къп защото и там нищо няма да направим

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:16

john barnes написа:
leoric написа:И като чета оправданията на тренера се хващам за главата. Умората била виновна !?!?! Каква умора, бе мой човек? Коатес почиваше, нищо че е на 20, но за сметка на това, едва ходещия Карагър, който е бил винаги най-слабото звено във всяка една защита от 15 години насам, игра 2 мача поред 90 минути??? Хендо много ли се умори срещи КПР, щото го изкара на полувремето. Шелви почиваше 2 месеца, каква умора в него? Керъл игра 10 мин срещу КПР, каква умора? Даунинг игра 60 минути срещу КПР, но беше резерва в предишните мачове, за каква умора говорим? Десният ни бек е титуляр за първи път от 1вия кръг насам, при него каква ли е умората? Или пък Рейна беше уморен? Това е най-жалкото, нагло и издиотско извинение. При условие, че не играеш в Европа и имаш едни 20 мача по-малко от останалите големи отбори, да си похарчил 130 млн, за да разшириш скамейката и да се оплакваш от УМОРА !!! Боже мили, опази Ливърпул !

ей тука вече си напълно прав!

бе той и Бербо в МЮ го мъчи една умора си е*ало мамата :lol: те затова феновете им се надпреварват да си псуват най-успелия им мениджър в историята :lol: бг фенове - какво да ги правиш - симпатяги :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 21:20

Извинявай, Дачев, но сигурно днес и Анфийлд беше пълен с български фенове, щото чух освирквания и видях напускащи фенове преди края на мача? Колко пъти си виждал нещо такова на Анфийлд? Аз, лично миналия сезон при Рой, когато паднахме от Уулвс и Блекпул на Анфийлд. Чета и чужди форуми, включително има мнения и на kopites, които ся всяка седмица на стадиона, а мненията им са дори по-крайни от някои тук. Те сигурно, всички са с български корени и нищо не разбират... :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 мар 2012 21:23

Уигън поднесе сензацията, в този кръг! :o :shock: :lol: :P 8-) :mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 24 мар 2012 21:23

Абе така като гледаме положението няма нормален фен който да не си мисли че нещо не е наред. Сега кажете как мина мача(с подробности ако може ) :P

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 21:24

Sisi 1914 написа:Уигън поднесе сензацията, в този кръг! :o :shock: :lol: :P 8-) :mrgreen:

Щото предрече победа, като нищо да изпаднем, ако прогнозираш всеки кръг :) :)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:29

Jordan Henderson написа:Не гледах мача и слава богу,но някой който има нерви ;) ако може да разкаже как е минал мача и как се е справил Стърлинг последните минути. Нещо греди,изпуснати дузпи :mrgreen: :mrgreen: имаше ли ? :lol:

ПС: Дори не ми е тъжно за тази загуба и всички мачове до края на сезона са ми безразлични включително и Фа къп защото и там нищо няма да направим

понеже май аз останах последния мохикан тук със здрави нерви ще се опитам накратко да ти резюмирам мача :) в началото тръгнахме горе-долу добре, създадохме няколко положения, но точно след първото по-опасно такова ни вкараха гол след "прекрасни" последователни намеси на Хендо, Кара и Шкъртел - дузпа и гол. След това 20 мин откровено Уигън се гавреше с Ливърпул - разцъкваха си като срещу спаринг партньор. В края на полувремето около 5 мин направихме опит за натиск, но той не доведе до нищо. След почивката направихме летящ рестарт на мача - гол на Суарес от съблекалнята след много хубава комбинация със Стиви и Каут преди това, последван 5 мин по-късно от втори негов гол, но отменен за наше съжаление. Почти веднага след тази ситуация нещата в мача се поуспокоиха и двата отбора заиграха в средата на терена без някакви опасни положения. Така дойде още една фрапантна грешка в защита, с главно действащо лице Кара и... 1-2. 10тина мин след това явно се видя че с наличния състав и до другата събота да играем трудно ще стане нещо в положителна насока и затова Кени реши да даде 20тина мин игра на Шелви, който обаче не бих казал че блестеше в тях, а в 82 мин пусна и Стърлинг, който според мен очарова с играта си. Като цяло в този мач всички освен Стиви, Суарес и Стърлинг заслужават оценки от 2 надолу - много слаб мач... Извода е... да не взимаме играчи, които поне в едното си име да нямат буквата "С" :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:34

leoric написа:Извинявай, Дачев, но сигурно днес и Анфийлд беше пълен с български фенове, щото чух освирквания и видях напускащи фенове преди края на мача? Колко пъти си виждал нещо такова на Анфийлд? Аз, лично миналия сезон при Рой, когато паднахме от Уулвс и Блекпул на Анфийлд. Чета и чужди форуми, включително има мнения и на kopites, които ся всяка седмица на стадиона, а мненията им са дори по-крайни от някои тук. Те сигурно, всички са с български корени и нищо не разбират... :)

ъъъ... Джевизов ми е фамилията... затова ника ми е Джев :) видях какво става на стадиона и зная че това не е често срещано явление. при такава лоша серия донякъде е оправдано това недоволство и няма как да критикувам, който и да е било фен, който не скача от радост виждайки ставащото. мисълта ми беше, че при бг феновете е нещо нормално, очаквано и почти винаги прибързано, както беше и сега. на Анфийлд може да има сега недоволство, но тук почнахте да уволнявате Далглиш още след равенството срещу Съндърланд в... 1вия кръг ;)

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 24 мар 2012 21:35

Dzheff написа:
Jordan Henderson написа:Не гледах мача и слава богу,но някой който има нерви ;) ако може да разкаже как е минал мача и как се е справил Стърлинг последните минути. Нещо греди,изпуснати дузпи :mrgreen: :mrgreen: имаше ли ? :lol:

понеже май аз останах последния мохикан тук със здрави нерви ще се опитам накратко да ти резюмирам мача :) в началото тръгнахме горе-долу добре, създадохме няколко положения, но точно след първото по-опасно такова ни вкараха гол след "прекрасни" последователни намеси на Хендо, Кара и Шкъртел - дузпа и гол. След това 20 мин откровено Уигън се гавреше с Ливърпул - разцъкваха си като срещу спаринг партньор. В края на полувремето около 5 мин направихме опит за натиск, но той не доведе до нищо. След почивката направихме летящ рестарт на мача - гол на Суарес от съблекалнята след много хубава комбинация със Стиви и Каут преди това, последван 5 мин по-късно от втори негов гол, но отменен за наше съжаление. Почти веднага след тази ситуация нещата в мача се поуспокоиха и двата отбора заиграха в средата на терена без някакви опасни положения. Така дойде още една фрапантна грешка в защита, с главно действащо лице Кара и... 1-2. 10тина мин след това явно се видя че с наличния състав и до другата събота да играем трудно ще стане нещо в положителна насока и затова Кени реши да даде 20тина мин игра на Шелви, който обаче не бих казал че блестеше в тях, а в 82 мин пусна и Стърлинг, който според мен очарова с играта си. Като цяло в този мач всички освен Стиви, Суарес и Стърлинг заслужават оценки от 2 надолу - много слаб мач... Извода е... да не взимаме играчи, които поне в едното си име да нямат буквата "С" :lol:

82 мин ?? :shock: :shock: Вярно че е младо момчето,ама тоя се е олял...
Яд ме е за Коатес който сега четох интервюто му в което казва че му е трудно да е резерва. Разбирам го. И аз бих бил така ако на мое място играеше някакъв куц дъртак който прави грешки с/у Уигън и КПР( даже се изразявам меко казано леко ). Суарез евентуално ще ни напусне. Не виждам бъдеще за него и ми е гадно като го пиша но като се замислим Англия трови животът му и на всичко отгоре има незаслужени проблеми с съдиите.
ПС: Май на тоя принцип с "С" е привлечен Даунинг щото не виждам друга причина :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 мар 2012 21:41

Jordan Henderson написа:ПС: Май на тоя принцип с "С" е привлечен Даунинг щото не виждам друга причина :lol: :lol:

:lol: и ти си прав... :lol:

Върни се в “Ливърпул”