Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, 17:00 ч.

Мнениеот LIMASSOL » 24 мар 2012 19:29

Който каквото му трябва си го взима от нас без проблем баси :x Ние станахме по-бетер благотворително дружество

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 мар 2012 19:31

Жалко за отбора...Кени го превърна в абсолютен средняк :!: :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 19:33

Dzheff написа:че не можем да сияем от щастие след този мач не можем ама... и вашата работа е малко "не знам е*е ли ми се п*кае ли ми се". преди мача изписахте фермани как не е важно дали ще завършим на 5 или 15 място и че трябвало да се дава шанс на младежите до края на сезона, независимо от риска от загуби. сега като загубихме с 4 младежи от школата и още 2ма закупени младежи - що сме били паднали и това е позор след който трябва да разпънем мениджъра... пак казвам - не оправдавам никого за тази загуба ама и вие се уточнете какво точно искате... щото от писанията ви разбирам че цял сезон стискате палци Ливърпул да загуби, за да може да бъде уволнен Далглиш... сигурен съм че не е така, но това излиза от писанията ви, честно...

Аз съм съгласен, но да ги беше пуснал от самото начало. За какъв чеп играха Хендерсън и Даунинг? Стърлинг сложи 19 в малкия си джоб и за 5 минути мина повече играчи 1в1 от него за цял сезон. И кажи ми с какво тези 5-10 минути спомогнаха на Шелви и Стърлинг да се докажат? Да ги шуска от началото и без това сме цъфнали и вързали от игра и положения.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 мар 2012 19:33

След всички тези слаби резултати през целия сезон + мачовете през тази седмица, които загубихме позорно, най-нормалното нещо е Далглиш да бъде уволнен. Такова представяне не съм гледал никога, дори с Рой бяхме долу-горе на същото дередже. Направи ни средняци Далглиш с остарелите си разбирания, това е проблема...Сега единственият ни свестен и креативен играч Суарес като си хване задника и си замине, к'во прайм?!? Тоз наглец ни е*а майката...взе що-годе добър отбор и го усра със скъпоструващите и надеждни британци...о-о-о-о-о-о-о-о, като го гледам Хендерсън, направо е на нивото на Мата...Даунинг и той...не той е нещо повече, Мата е малък залък за неговата уста...Даунинг ще се сравнява със Силва...БРИТАНСКИ ШУТОВЕ, КЕЛЕШИ!!!

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 24 мар 2012 19:40

Еми момчета от оставащите мачове до края на сезона,не виждам как ще вземем повече от 5-6 точки...

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 24 мар 2012 19:42

Ситуацията в Ливърпул е грозна картинка, ако така продължават може да завършат и във втората половина на таблицата...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 мар 2012 19:44

Liverpool forever_95 написа:След всички тези слаби резултати през целия сезон + мачовете през тази седмица, които загубихме позорно, най-нормалното нещо е Далглиш да бъде уволнен. Такова представяне не съм гледал никога, дори с Рой бяхме долу-горе на същото дередже. Направи ни средняци Далглиш с остарелите си разбирания, това е проблема...Сега единственият ни свестен и креативен играч Суарес като си хване задника и си замине, к'во прайм?!? Тоз наглец ни е*а майката...взе що-годе добър отбор и го усра със скъпоструващите и надеждни британци...о-о-о-о-о-о-о-о, като го гледам Хендерсън, направо е на нивото на Мата...Даунинг и той...не той е нещо повече, Мата е малък залък за неговата уста...Даунинг ще се сравнява със Силва...БРИТАНСКИ ШУТОВЕ, КЕЛЕШИ!!!

Абе и Мата не е кой знае какво, нали го гледам редовно. Радвам се, че не пръснахме 30, че и повече милиона за тоя Мата. Може и да е добър играч, но на мен с нищо не ми хваща окото. Стъридж прави къде-къде повече впечатление от тоя Мата. Нито на крилото е пробивен, а през центъра като тръгне и най-логичното е да я върне назад, пък и на крилото да я пусне. Вярно, паднахме, но Стърлинг беше невероятен. Направо не мога да се ядосам, по-скоро ми е смешно от цялата ситуация колкото и неловко и да е. Време е да пуска Шелви, Сусо и Стърлинг, та и Морган да поиграят малко. Няма смисъл да им спира развитието.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 24 мар 2012 19:45

Не знам дали ще роптаете,но вече ми се струва ,че тези загуби идват тъкмо на време.Представете си спечелено 4 място с тази игра и Шампионска лига наесен.Ами като изключим парите,които щяха да влязат,щяхме такъв срам да берем в Европа,че имиджът ни отиваше тотално на кино.Сега лошото е,че Хенри няма да си плюе в устата и да махне Далглиш - изгубени 40-50 милиона от трасфери,но догодина ще сме същите смешници.Всеки отбор след 15 място ще ни бие,където ни хване.Плюете Бенитес,но той доведе Торес,Масчерано,Алонсо,Лукас,Арбелоа,Шкъртел,Агер и т.н.Той спечели Шампионската лига,ФА купата,но в последните му две години нямаше пари.Сега отбора по добър ли е,по красиво ли играе.Честно казано,ако се вземе нов треньор ще имаме пак рискова ситуация - справка АВБ.Далглиш не трябва повече да мъчи и себе си и феновете,но той е шотландски инат и няма да се махне сам.Трябва да му се помогне и затова казвам,че тези и следващите загуби ще са добре дошли.Бенитес е добре дошъл,пък и познава обстановката.И последно - обикновено се дава 1 година за да покаже даден треньор какво може,но след 10 месеца начело и никакъв напредък в играта - не знам..

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 мар 2012 19:51

Kenny: "it's because of tiredness"

Тоя човек няма срам !!!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 мар 2012 19:55

Dalglish's last 20 games: 24 points.
Hodgson's 20 games in charge: 24 points.

Нямам друго какво да добавя...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”