С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Мнениеот Без име » 24 мар 2012 18:09

След дъждовния мач това е една най-хубавата новина за мен ! Данке славия !

[offtopic]Синята лавина, пак лети напред ![/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 мар 2012 18:09

Gesha1986 написа:аз не мога да разбера червените защо не се радват!? :lol: :lol: :lol:

Защото са слаби и усещат ,че титлата отива при сините .Домакини сме и на ЦСКА и Лудогорец и пред голямата синя публика нямат шанс .За това още от сега тракат със зъби .

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 24 мар 2012 18:10

Аз не смятам , че и днеска славия игра особено добре , дори при 2:1 коментирахме с един приятел колко са зле белите и как дори не се затичват камо ли да пресират , просто имаха огромен късмет , което им се е случвало както срещу Левски ( спомнете си головете за 2:2 миналия сезон ) така и срещу Цска . Аре стига търсихте под вола теле , директиви и други такива глупости , ако Лудогорец си бяха вкарали положенията Славия отиваха на разгром , отделно от това тия голове които вкараха белите не могат да ги повторят от 100 опита .

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2012 18:10

Бихме лидера с 3 много красиви гола, но нещо не съм в еуфория ;) Защо ли - защото съм сигурен че скочихме не заради нас самите, а заради един 3-ти отбор, който нямам проблем да назова - Левски. Защото в мачовете със същия Левски и с Литекс не показахме нищо и се дадохме без бой. Защото имам огромни подозрения, че следващия кръг ще помагаме на Локо (Сф) да се спаси. А и защото бихме с доста голям късмет, Лудогорец ни надигра и изпусна много положения. Все пак браво на Пепи Димитров и Златинов, които са единствените ни наистина добри попълнения и бележат чудесни голове. :) Браво и на Кунчев, спаси доста положения.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2012 18:10

Gesha1986 написа:аз не мога да разбера червените защо не се радват!? :lol: :lol: :lol:

Щото смърди та се не трае, кой го бутат към титлата, като удавник за сламка :shock:

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 мар 2012 18:10

Те'т ти булка Спасовден! Та да си дойдем на думата, както се казва... :lol:
Две поредни загуби и "Не знам дали Петев остава" :lol:
Това ми прилича 1:1 на Черноморец на Балъков преди време - биеха там наред по едно време, обаче после 2-3 загуби, хиксчета и хоп - големия треньор и великия отбор нещо забуксуваха....Не казвам че Разград игра слабо в този мач, но резултатите са налице - за 2 кръга 6 точки назад....
Колкото и да е добър един отбор, вече става напрегнато и в съблекалнята а и извън нея...Собственикът е потрошил бая пари, а не става това, което той иска....А таман и Черно море в следващия кръг да се опъне и да направи най-малко Х в Разград ? Отиде та се не видя в трета глуха "машината" Лудогорец в борбата за титлата.... :lol:

Сега сериозно - смятам, че Домусчиев има повече акъл от почти всички собственици на родни клубове и няма да прави промени в изграден отбор и като футболисти и като треньорски щаб....Вярно, че му се иска да стане шампион още сега, но може и да не стане още тази година (Бойко, Тара и Внешторгов друго са решили вече), трябва да почака и да не се правят трагедии....Защото каквото и да си говорим, в Разград се прави нещо хубаво за родния футбол!Изводът за Разград е да не се вземат много насериозно още отсега и по полечка с декларацийките :!: :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2012 18:12

Щото отлично осъзнават, че само Левски печели от тази загуба ...
Те дори утре и да направят нещо в Пловдив, чудесно знаят, че са пътници, и че Левски ще са Шампиони !
За това се чудят к'во да викат ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 24 мар 2012 18:12

Teo написа:

Щото смърди та се не трае, кой го бутат към титлата, като удавник за сламка :shock:

ахахахахах :mrgreen:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 мар 2012 18:13

Е отговори си-дублиращият отбор... ;)

Хайде пак-честито на славистите и догодина,поне купа! ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2012 18:13

THE G.A.M.E написа:

Щото отлично осъзнават, че само Левски печели от тази загуба ...
Те дори утре и да направят нещо в Пловдив, чудесно знаят, че са пътници, и че Левски ще са Шампиони !
За това се чудят к'во да викат ... :lol:

Не ни подценявайте, все пак сме ЦСКА, Локото да се съобразят с нас :?

Върни се в “Славия”