Черно море - Литекс 25 март
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Литекс 25 март
Имаме шанс за победа само и единствено ако играем нападателно!!! Влезем ли в надлъгване ще загубим минимално...или най-много 0:0. Стоичков може и да не е треньор,но Тюфлека ще си вкара гола от първия фаул,който му свирят. Не зная в какъв състав ще излезе Генов,но мисля че трябва да е максимално офанзивен.А на Пантерата някой трябва да обясни,че ако не му се играе за Черно море има кой да го замести.
Тази нощ сънувах, че ни биете с 4:0...
Дано не се сбъдне!
За мача- както и вие написахте- троен си е отвсякъде. На "Тича" никога не ни е било лесно. Даже веднъж сме губили и точно с 4:0 (2001г., ако не се лъжа). Миналата година бихме трудно в много напечен мач. Аз лично съм оптимист за това, което се случва при нас от началото на пролетния полусезон. Никасио също се връща. Честно казано, не съм ви наблюдавал цял мач пролетта досега, така че не мога да дам обстойно мнение за играта ви. Гледах второто полувреме на мача с Ботев Вр и с Левски до 20-тата минута. Срещу врачани не останах много впечатлен, но всеки мач е различен. Паломино не е този играч от есента, но пък ние не сме особено стабилни в защита. Хубаво е, че Илко засега в повечето случаи успява да покрие грешките в защита.

За мача- както и вие написахте- троен си е отвсякъде. На "Тича" никога не ни е било лесно. Даже веднъж сме губили и точно с 4:0 (2001г., ако не се лъжа). Миналата година бихме трудно в много напечен мач. Аз лично съм оптимист за това, което се случва при нас от началото на пролетния полусезон. Никасио също се връща. Честно казано, не съм ви наблюдавал цял мач пролетта досега, така че не мога да дам обстойно мнение за играта ви. Гледах второто полувреме на мача с Ботев Вр и с Левски до 20-тата минута. Срещу врачани не останах много впечатлен, но всеки мач е различен. Паломино не е този играч от есента, но пък ние не сме особено стабилни в защита. Хубаво е, че Илко засега в повечето случаи успява да покрие грешките в защита.
[center]
[/center]

Като моряк ми се ще да бием с 3-0. За жалост обаче реалностите са други /ще почна отзад напред/:
Играта - по-грозен футбол едва ли някога сме играли; безцелно ритане на топката /и не само/, никаква идея в играта, с една дума пародия...
Играчите - ако ги нямаше Жоро Илиев, Камазола и Александров /нашия/ и 6-тото място щеше да изглежда химера.
Треньорът - някои съфорумници побързаха да му турят титлата "сър", което на фона на това което показва отбора звучи по-скоро като плитка шега.
Ръководството /за което и друг път съм си казвал мнението/ - абсолютно некомпетентно и незаинтересовано. Разбиха отбора в момент, в който беше готов за нещо повече от бронза. Тоталната липса на инвестиции напоследък ме кара да мисля, че оттук нататък пътят ще е само надолу.
На фона на изброеното по-горе шансовете ни изглеждат минимални. Все пак 1-0
Играта - по-грозен футбол едва ли някога сме играли; безцелно ритане на топката /и не само/, никаква идея в играта, с една дума пародия...
Играчите - ако ги нямаше Жоро Илиев, Камазола и Александров /нашия/ и 6-тото място щеше да изглежда химера.
Треньорът - някои съфорумници побързаха да му турят титлата "сър", което на фона на това което показва отбора звучи по-скоро като плитка шега.
Ръководството /за което и друг път съм си казвал мнението/ - абсолютно некомпетентно и незаинтересовано. Разбиха отбора в момент, в който беше готов за нещо повече от бронза. Тоталната липса на инвестиции напоследък ме кара да мисля, че оттук нататък пътят ще е само надолу.

bobo03 написа:Като моряк ми се ще да бием с 3-0. За жалост обаче реалностите са други /ще почна отзад напред/:
Само ако знаеш колко си прав...

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- shotgun blues
- Контакти:
този мач май няма да го дават по ТВ ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:този мач май няма да го дават по ТВ ?
на стадиона ще го дават със сигурност

Мачът не е троен, а е твърда 1 

Sole написа:Мачът не е троен, а е твърда 1
+ 100000
Някой знае ли колко пари ще е билета?
хубаво влязохме в победна серия, но късмета последните кръгове никакъв го няма ... Лудогорец даде точки и на ЛокоПд, и на Славия (което доста усложнява гостуването ни другата седмица, ама дотогава има време), Черноморец губи точки, ама не достатъчно, само Берое ни "помага" частично ... мача с Литекс се явява "възлов" за шансовете ни за ... "по-предно класиране" 
утре на стадиона и кой колкото може - и ние, и футболистите ни

утре на стадиона и кой колкото може - и ние, и футболистите ни

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"