Видима - Черноморец Б-с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Видима - Черноморец Б-с

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 17:26

Devian написа:
kartago написа:
Devian написа:0:1 е добър резултат за първото полувреме,дано нашите недопуснат някое глупаво изравняване,иначе резултата ще отиде на цифра :roll:
[offtopic]Само при мен ли не върви лайфстрийма по с-лайн :?[/offtopic]

При мен е ок! Нали на този стрийм гледаш?: http://live.sportline.bg/livestream/214 ....а и постояна връзка със стадиона! ))))))

Същия,явно обаче е достъпен само в пределите на страната.Какви са коментирате от стадиона,от това което чувам по гонг и каквото се отразява по спортните страници нашите отново не играят убедително и мача е на кантар до момента :?

Аз понеже го гледах, а и редовно се чувахме с El Greco, нищо особено, рутинен мач, много слаб Видима, слаб и Черноморец, но като че ли не им се вдигаха оборотите! Сега и Херо казва по телевизията, че не му е харесал отбора! Но победата е най-важна! А все пак и Славия победи Лудогорец, става интересно?! )))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 мар 2012 17:29

Слаб Черноморец !!!
Херо беше бесен на чужденците !!!
Все пак важна е победата !!!
Честито,акули !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 24 мар 2012 17:29

Въпреки победата,посредствен мач за Черноморец!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 мар 2012 17:48

Между другото.... Черноморец отново са отбора с най-малко допуснати голове !!! ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 17:50

toto51 написа:Въпреки победата,посредствен мач за Черноморец!

Абе, Тошко, победа е! Да не ти припомням какво ни се случи на този стадион преди година май!

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 24 мар 2012 18:25

kartago написа:

Абе, Тошко, победа е! Да не ти припомням какво ни се случи на този стадион преди година май!

Съгласен съм 3 точки са 3 точки, ама няма игра.В Севлиево другите отбори бият с разлика, а ние.... треперим до последния съдийски сигнал,добре че оня Хикмет я изрита топката като начинаещ футболист от В група

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 мар 2012 18:26

toto51 написа:
kartago написа:

Съгласен съм 3 точки са 3 точки, ама няма игра.В Севлиево другите отбори бият с разлика, а ние.... треперим до последния съдийски сигнал,добре че оня Хикмет я изрита топката като начинаещ футболист от В група

Той целия мач си беше като от В група :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 мар 2012 19:05

Бях в Маринка по време на мача. Първо ми се обади Петьо (petkan) от Италия - вика дръж ме информиран за всяка промяна в резултата. Паникьосах се. звъннах на Тошко, помолих го да ми се обади със същата цел. Намерихме един телефон и въпреки канските мъки влязохме в интернет, ама каква връзка беше....и пак какви молитби към Всевишния....мани, мани...Добре,че Тошко звънна с добрата новина...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 24 мар 2012 19:19

Браво за 3те точки не може всички мачове да са силни,важното е че победихме.Той Херо си знае работата тези дето са се издънили сигурно ще въртят наказателни около до гнездото и обратно до несвяст.Но пак казвам важна е победата,а и Арсенал биха така че съм доволен :lol:
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 мар 2012 20:09

Ами ... няма да правя разбор и да слагам оценки на играчите (с две изключения ) . За да правиш анализ , трябва да има какво да се анализира . Давам оценка 7 на Терзиев и Стоянов ... всичко останало беше - 90 минути посредственост и издевателство на топката . Не върви някак в един отбор който има претенции за челно класиране единствените които могат да кажат че са играли футбол да са две 19- годишни момчета .
Терзиев - ще е престъпление от страна на Херо , ако това момче седне на пейката след възстановяването на Траян . Дори и в момента , когато контузията в ръката му пречи да влага 100% в единоборствата , пак показа повече качества от Николов . На моменти дори си "позволяваше" да организира защитната линия .
Стоянов - много добър мач . Вярно , че Видима не може да са показател за класа .Но на фона на съотборниците си изпъкваше ярко . И поради факта , че трябваше да замести Фо Поре , сравненията са неизбежни . От показаното от Крум днес , и от Фо Поре срещу Калиакра , то сравненията въобще не са в полза на французина .

Върни се в “Черноморец”