АЙДЕ АЙДЕ АЙДЕ АКУЛИИИИИИИИИИИИ
АТАКА АТАКА АКУЛИТЕ В АТАКА
Видима - Черноморец Б-с
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Видима - Черноморец Б-с
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
k.dimitrov
- Контакти:
Тръгваме! Стискайте палци за победа. Само Черноморец!!!!!!
- frostbite
- Контакти:
0-2 Айде акули напред !!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
,,Сериозни кадрови проблеми в защита за гостуването си на Видима Раковски, изпитва треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо.
Двубоят е от 15:30 часа на стадиона в Севлиево и ще бъде предаван пряко по SPORTLINE.BG. Наставникът изпитва затруднения с поста ляв бек, където титулярът Фо-Поре е наказан. Алтернитавата му Крум Стоянов няма достатъчно опит и вероятно на тази позиция ще играе халфът Яни Пехливанов.
На Херо ще се наложи да направи и някои други корекции в състава си. Траян Дянков още не е готов, а Димитър Телкийски отпадна, заради болки в прасеца, които получи по време на двубоя с Калиакра Каварна. Удареният в окото Цветомир Цонков също няма да бъде на линия. В групата не и капитанът Радостин Кишишев. Димитър Димитров изтърпя наказанието си от един мач и ще води състава от скамейката."-според sportline.bg.Както вчера изразих известни притеснения относно състава,гостуването ни в Севлиево няма да е никак протоколно.
Двубоят е от 15:30 часа на стадиона в Севлиево и ще бъде предаван пряко по SPORTLINE.BG. Наставникът изпитва затруднения с поста ляв бек, където титулярът Фо-Поре е наказан. Алтернитавата му Крум Стоянов няма достатъчно опит и вероятно на тази позиция ще играе халфът Яни Пехливанов.
На Херо ще се наложи да направи и някои други корекции в състава си. Траян Дянков още не е готов, а Димитър Телкийски отпадна, заради болки в прасеца, които получи по време на двубоя с Калиакра Каварна. Удареният в окото Цветомир Цонков също няма да бъде на линия. В групата не и капитанът Радостин Кишишев. Димитър Димитров изтърпя наказанието си от един мач и ще води състава от скамейката."-според sportline.bg.Както вчера изразих известни притеснения относно състава,гостуването ни в Севлиево няма да е никак протоколно.
- Искам си Акаунта
toto51 написа:,,Сериозни кадрови проблеми в защита за гостуването си на Видима Раковски, изпитва треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо.
Кишишев и Цонков са на линия ... отсъствието на Телкийски е огромен плюс за отбора . Според мен 11-те които ще излязат са
---------------------------------------------Колев
-----------------Уалембо-------Терзиев-------Николов-------Пехливанов ( Стоянов )
-----------------------------------Цонков---------Кишишев ( Паланков )
-----------------Христов ( Мелконян )---------------------------- Асис
---------------------------------------------Шаешу
---------------------------------------------Боли ( Преслав )
0-1, постоянна връзка с хората на стадиона! Направо е изумително, че има към 25 човека, след като толкова много хора не успяхме да отидем!!!
0:1 е добър резултат за първото полувреме,дано нашите недопуснат някое глупаво изравняване,иначе резултата ще отиде на цифра
[offtopic]Само при мен ли не върви лайфстрийма по с-лайн
[/offtopic]
[offtopic]Само при мен ли не върви лайфстрийма по с-лайн
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Доживяхме да чуем и добра дума за гостуващата агитка на Черноморец
Devian написа:0:1 е добър резултат за първото полувреме,дано нашите недопуснат някое глупаво изравняване,иначе резултата ще отиде на цифра![]()
[offtopic]Само при мен ли не върви лайфстрийма по с-лайн[/offtopic]
При мен е ок! Нали на този стрийм гледаш?: http://live.sportline.bg/livestream/214 ....а и постояна връзка със стадиона! ))))))
kartago написа:Devian написа:0:1 е добър резултат за първото полувреме,дано нашите недопуснат някое глупаво изравняване,иначе резултата ще отиде на цифра![]()
[offtopic]Само при мен ли не върви лайфстрийма по с-лайн[/offtopic]
При мен е ок! Нали на този стрийм гледаш?: http://live.sportline.bg/livestream/214 ....а и постояна връзка със стадиона! ))))))
Същия,явно обаче е достъпен само в пределите на страната.Какви са коментирате от стадиона,от това което чувам по гонг и каквото се отразява по спортните страници нашите отново не играят убедително и мача е на кантар до момента
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,